Şimdi Ara

İntel'den 10 Çekirdekli Yeni İşlemci (Uzaya Çıkacaksınız Ha Gayret)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Intel’in 5 bin liralık yeni işlemcisi Intel Core i7-6950X Extreme Edition, normalde 3GHz değerlerinde çalışıyor fakat işlemcinin “Boost” özelliği ile bu değer 3.5GHz olabiliyor. Ayrıca Intel’in yeni işlemcisine eklediği Turbo Boost Max Technology 3.0 özelliği ile birlikte 3.8GHz değerlerine de ulaşabilmek de mümkün.

Intel Core i7-5960X işlemcisinden %25 daha güçlü olan bu yeni işlemci, 4K videoları kolayca işleyebiliyor ve oyunlar üzerinde de iyi bir performans sergileyebiliyor. Bahsettiğimiz bu yeni işlemcinin 10 çekirdekli modeli 5 bin liradan satılacakken, 8 çekirdekli modeli 2950 lira ve son olarak 6 çekirdekli modeli ise 1700 liradan piyasaya sunulacak.
    Alıntıdır; teknohaber.com
    Para toplamaya başlayın bunu 2 sene içinde almalıyız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sunulacak mı ? İşlemciler çoktandır piyasada
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğimiz işlemci mi piyasada ?

• Kardeş nerde kaldın sen?

• Mağara

• ahhaha. hep diyoruz ya konu açmadan forumda bir araştırma yapın, onu geçtim elinizin altında Google.com var yahu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir halt anlamadan adam gömmeye bayılıyorsunuz beyler bayanlar. Ben daha çıkmadı veya çıkacak demedim. Bu konuyu açma sebebim işlemcinin 10 çekirdekli olmasıydı. 10 çekirdek işlemciyi eleştirdim. Kendi insanlarımız herşey için para biriktiriyor ve sonra onu kullanmıyor ya hani, onu ele aldım. Ama siz adam gömmeye bayıldığınız için kendi çapınızda eğlence yapıyorsunuz. Özellikle mağara diyen arkadaş @berkke senin gün içinde kaç saatin mağarada geçiyor bilmiyorum ama ben gün içinde mağarada durmuyorum.

• Kaiserslautern34 kullanıcısına yanıt
    Gün içinde belli saatler değil ömrünün büyük kısmını mağarada geçirdiğin belli ''bahsettiğimiz işlemcimi piyasada'' Ayrıca işlemci satıla sunulmadan önce işlemcinin piyasa bilgilerini içeren haberi kopyalayıp paraları biriktirmeye başlayın diyip, işlemci satılıyormuymuş diye sorup sonrada aklınca laf sokmaya çalışıp kendini dahada komik duruma düşürme bence hadi şimdi uza

dx12 6çekirdek destekliyor buna para basmak israf

bu arada imzanı sevdim bilmediklerinin daha fazlasını buradan öğrenebilirsin
  • berkke kullanıcısına yanıt
    Sonrada babaannemin bıyığı olaydı dedem olurdu. Çok boş bir insansın insanlarla uğraşmaktan vazgeç xbox oyna seni gidi veled.

• quote:

Orijinalden alıntı: Overclockmanyağı

dx12 6çekirdek destekliyor buna para basmak israf

bu arada imzanı sevdim bilmediklerinin daha fazlasını buradan öğrenebilirsin

Buradan derken, nereden öğrenebilirim hocam ?

forumdan...(yeni birşey daha öğrendin aha)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overclockmanyağı -- 10 Eylül 2016; 1:39:32 >
  • Overclockmanyağı kullanıcısına yanıt
    Forumdan mı. Dalga geçiyorsun galiba ?

Xbox kullanmıyorum abisi .Daha fazla kapak olma bence forumu bir süre terketmek sana iyi gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkke -- 10 Eylül 2016; 10:02:09 >
    Tamam veled ben sana 23 nisan da hediye edicem tamam. Şimdilik oyuncak ayıyla oyna. :)))

Daha cümle kurmayı bilmiyorsun gelmişsin burda beni kapak ettiğini mi sanıyorsun. Biraz kitap okumalısın.

Derdin varsa pmden telefon numaranı bırak.Yeterince etiket oldun çocukca sallayıp duruyorsun hala kısa kes

Derdi olan ben değilim sensin, klavye erkeği telefon bıraksam ne olacak. Telefon erkekliğine terfi edeceksin. Kendini ne sanıyorsun. İkide bir etiket oldun diyosun,ben bu durumdan şikayetçi değilim aklı başında adam bu konunun neden açıldığını anlar, farkındaysan senden başka kimse konunun veya benim üstüme gelme girişiminde bulunmadı. Birtek sen yaptın çünkü kaşıntı var. Ben kaşımıycam seni mağara adamı. O sevdiğin mağarana git muzunu ye okey mi ? Şimdi bu mesajı gece yatarken aklına getir ve unutmaya çalış veled.

Bana veled diyemezsin bu bir kaşıntın varsa reel çıkarsın karşıma sana veledi gösteririm.Mağara bu forumda ne anlama geliyor bunu öğren bu iki.Konuya yazılan bu işlemci zaten piyasada cevabına ''bahsettiğimiz işlemcimi'' diye karşılık vererek dünyadan Bi haber olduğun belli bu üç.Yukarda benim yazdığım mağara lafıyla aynı kapıya çıkan mesajlar var buda dört.
    Hadi şimdi kaybol başka yerde havla seni bir daha bu forumda benle muhatap olurken görmeyeyim uza..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.