Merhaba arkadaslar bırı bana yardım etsın bır turlu ısın ıcınden cıkamadım
sımdı ben Intel Core i7 920 ısımlı ışlemcıyı alacagım ve oc yapacagım
sımdı bana kısa yoldan su anda alınacak Intel Core i7 920 hangı revızyon yada ne bılıyım hangı kod nosuna falan sahıp olacaktır yardım larınızı beklıyorum
cunkı forumlarda yok c0 d0 e0 r0 r1 falan yanı anlamadım gıttı bu kodlar nye gore kıme gore cıkartıyorlar
sunu bılıyorum en yenı kod eskı kodda kı hatalrı falan duzeltıyorda ıste anlamadıgım nokta bunların sıralamsı ne en ıyı hangısı falan lutfen yardım edın ıyı gunler herkese
D0 revizyon için iyi overclock oluyor diyorlar ama alacağın işlemciyi revizyonuna göre seçemiyorsun diye biliyorum. Yani tamamen şans işi.
quote:
Orijinalden alıntı: sarere
D0 revizyon için iyi overclock oluyor diyorlar ama alacağın işlemciyi revizyonuna göre seçemiyorsun diye biliyorum. Yani tamamen şans işi.
Şansın olacak orası allahın emrıde ama bu revızyonlarda baya etkıledıgını bılıyorum oyuzden bu revızyonları kesın ogrenmem lazım bır sekılde oyuzden yardımlarınızı beklıyorum
şans işi degil ya nerden cikariyorsunuz. bak simdi kutuun yakında barkod kisminda s-spec: diye bi bolum var orda SLBEJ yazani alicaksiniz. D0 oluyor oda. gule gule kullanin
mesela alcagım anakartlarda bunlardan bırısı olacak yanı ıslemcıyıde almısken adam gıbı ıyı bır revızyon almalıyım oyuzden ogrenmelıyım
arkadaslar cvplsrınıx ıcın saolun ama benım ogrenmek ıstegım konulardan brısı ıse revızyon kod numaraları acaba bana bu konuda yardım edersenız ıyı olur ayada acıklayıcı bır yazı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme