Şimdi Ara

Intel Core i7 6700K [SIFIR] 950TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Intel Core i7 6700K Soket 1151 4.0GHz 14nm İşlemci [SIFIR] Faturali
    URUN KODU: BX80662I76700K Unlocked model

Sifir kutusunda yurtdisi (amazon u.s.) urun faturali

950TL (Teslim suresi 4/5 isgunu. Urun siparisiniz uzerine getirilecektir. Hazir stokta yok.)

Takas yoktur. Indirim yoktur. Lutfen takas icin mesaj atmayiniz.

Akakce linki:http://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-intel-core-i7-6700k-dort-cekirdek-fiyati,5565246.html

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecozer -- 27 Temmuz 2016; 9:46:15 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ecozer E kullanıcısına yanıt
    yurtiçi garantili sıfır ürün 1000 tl forumda hocam. revize etmek gerekir diye düşünüyorum, tabi sizin bileceğiniz iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cennette Bir Gün

yurtiçi garantili sıfır ürün 1000 tl forumda hocam. revize etmek gerekir diye düşünüyorum, tabi sizin bileceğiniz iş.

Fiyat guncellenmistir.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kapora mı veriyoruz.. tam ücreti mi gönderiyoruz hocam..
  • fiyat çok iyi gerçekten, hayırlı satışlar.
  • Selamlar, ben de amazon usa dan sürekli alışveriş yapıyorum hatta az önce 6700k almak için sepete ekledim ve kargo/gümrük dahil 399 dolara geldiğini gördüm, neredeyse TR fiyatı ile aynı yani. Siz nasıl oluyor da amazondan alıp, 4-5 günde getirtip bir de 950 TL fiyat ile satabiliyorsunuz?

Bilmediğimiz birşey mi var amazon hakkında biz de yararlansak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dcorp

Selamlar, ben de amazon usa dan sürekli alışveriş yapıyorum hatta az önce 6700k almak için sepete ekledim ve kargo/gümrük dahil 399 dolara geldiğini gördüm, neredeyse TR fiyatı ile aynı yani. Siz nasıl oluyor da amazondan alıp, 4-5 günde getirtip bir de 950 TL fiyat ile satabiliyorsunuz?

Bilmediğimiz birşey mi var amazon hakkında biz de yararlansak?

refurbish diye tabir edilen ürün olabilir. 2.el,teşhir ürünü yada tamir edilmiş ürünleri sıfır gibi paketleyip satıyorlar. belki ondan olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK - Intel i7 9700K CPU
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Satış devam ediyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler arkadaş bir bilgilendirme yapmamış konusunda ben yapayım madem. İşlemciler 4-5 güne kesinlikle gelmiyor. Bunu bu arkadaştan sipariş veren tüm alıcı olan arkadaşlardan öğrendim hepsine tek tek mesaj atıp.
    Herkese söylediği şey şu, işlemciler geldi ama gümrükte bekliyor. Herkese aynı şeyi söyleyip en son parayı iade ediyor. İşlemci siparişi veriyor mu orası da meçhul herkesi 10-15 gün bekletip iade yapmış. Bazılarının paralarına 20-25 TL kesik atmış. Bazıları da haftalarca beklemiş parasını almayı. UZAK DURUN!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.