Şimdi Ara

Intel Core i7 4GB RAM Komple Sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi consolemaster -- 23 Kasım 2011; 13:05:44 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyatı yazmamışsınız galiba.
  • Kusura bakmayın, en önemli şeyi unutmuşum, teşekkürler bilgilendirme için. Fiyat mesajın en altına eklendi.

• MAC geçmek istiyorsan yap bunu hackintosh oluversin gitsin satmana gerek yok.

anakartının dsdt dosyası da hazır sayılır.http://www.tonymacx86.com/dsdt.php burdan kontrol edebilirsin.

mac işleri artık çok kolaylaşmış. bence satmadan önce biraz araşıtırma yap.

hayırlı saıştlar.
  • bana kalırsa fiyat yüksek. bayaa hemde.
  • Hackintosh tavsiyesi için teşekkür ederim fakat hackintosh yapmak istemiyorum. Yani bana kalırsa dünyanın en saçma şeyi. Imac'i performansı , os'u vs dışında tasarımı için alıyorum. Artık kablo yığınından bıktım. Bu arada fiyat yüksek gelmiş olabilir sorun değil, tekliflerinizi yazınız lütfen.

• MAC'TAN performans alabilmek için MAC PRO almanız gerekli. Onlarında fiyatları ortada. mac içindeki oem ürünler piyasada satılandan farklı değil.
    Hackintosh öneririm daha önceden yaptım kullandım. bence denemelisiniz çüknü fiyatları o kadar pahalı ki varsın %5 performans düşük olsun. olmaz da hadi olsun.

indireceğiniz 5gblik bir dosya, 8gblik usb... hmm bir de kurulu bir mac lazım. yardım isterseniz danısabilirsiniz.

hmm peki isletim sistemi nasil. ben haz almadım. nasıl iphone da yapamadığımız bir sürü şey varsa burdada bir o kadar şey var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTEL İ5 750 VS İNTEL İ7 860
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • replas teşekkür ederim ilgin için ama hackintos düşünmüyorum.

bu arada arkadaşlar fiyatta pazarlık payı vardır. ilgilenenler lütfen pm atsın.

• arkadaşlar fiyatı yüksek bulanlar oldu o yüzden fiyatı 2.500 TL'ye indirdim. İlgilenenler pm atabilir.

• fiyat 1.500 e inmiştir arkadaşlar. kaçmaz bu fırsat. ilgilenenler pm atsın lütfen.

• ilanı kaldırmak istiyorum. bir yönetici arkadaş başlığı kaldırabilirse sevinirim. teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.