Şimdi Ara

INTEL CORE I7 3770K yada INTEL CORE I5 3570K İşlemci İçin Anakart Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İ7 3770K yada İ5 3570K işlemcilerden birinde karar kılacağım. Ama anakart konusunda kararsız kaldım. Tercihlerimde fiyat olarak uçurum var diyebiliriz. Sizce hangisine yönelmeliyim. Yardımcı olursanız sevinirim. Herkese iyi bayramlar bu arada.

Seçenekler ise şöyle ; ASUS P8Z77-V LX INTEL Z77 SOKET 1155 DDR3 2400MHZ(O.C.)SATA 3.0 USB 3.0 HDMI 255₺

ASUS P8Z77-V PRO INTEL Z77 SOKET 1155 DDR3 2560MHZ SATA 3.0 USB 3.0 HDMI&DVI 480₺

GIGABYTE GA-Z77-D3H INTEL Z77 SOKET 1155 DDR3 2400MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI 255₺

• pro olanda 2 tane pci exp x16 var birinci asus ile giga arasında çok fark yok karşılaştırıcaksan gigayla 2.asus u karşılaştır cf yapıcaksan asus p8z77-v pro daha çok performans verir + daha güzel duruyor :)
  • @criesofcredo Cf yapma ihtiyacı duymam sanırım. Ama dediğiniz gibi güzel görünsede aralarında iyi bir fiyat farkı da var.

@LEON-X Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Msı anakartlar için pek iyi şeyler okumamıştım ama seçenekler arasında bulunabilir.
  • Yazdığınız seçenekler arasında gigabyte alın derim . Ama ayrı bir marka olarak önerim MSI-z77ma-gd55 alabilirsiniz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt33

@criesofcredo Cf yapma ihtiyacı duymam sanırım. Ama dediğiniz gibi güzel görünsede aralarında iyi bir fiyat farkı da var.

@LEON-X Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Msı anakartlar için pek iyi şeyler okumamıştım ama seçenekler arasında bulunabilir.

cf yapılmıyacaksa giga yeterlidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: acan97

Yazdığınız seçenekler arasında gigabyte alın derim . Ama ayrı bir marka olarak önerim MSI-z77ma-gd55 alabilirsiniz .

Teşekkür ederim onuda ekledim bakalım son aşamada nasıl bir karar veririm bilemiyorum.

@criesofcredo Teşekkürler yardımların için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar İ7 3770K yada İ5 3570K işlemcilerden birinde karar kılacağım. Ama anakart konusunda kararsız kaldım. Tercihlerimde fiyat olarak uçurum var diyebiliriz. Sizce hangisine yönelmeliyim. Yardımcı olursanız sevinirim. Herkese iyi bayramlar bu arada.

Seçenekler ise şöyle ; ASUS P8Z77-V LX INTEL Z77 SOKET 1155 DDR3 2400MHZ(O.C.)SATA 3.0 USB 3.0 HDMI 255₺

ASUS P8Z77-V PRO INTEL Z77 SOKET 1155 DDR3 2560MHZ SATA 3.0 USB 3.0 HDMI&DVI 480₺

GIGABYTE GA-Z77-D3H INTEL Z77 SOKET 1155 DDR3 2400MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI 255₺

anakart olarak asrock extreme 4 alınmalı.

işlemci olarak oyun amaçlı ise 3570K alınmalı.

iyi bayramlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaskas123

quote:

Arkadaşlar İ7 3770K yada İ5 3570K işlemcilerden birinde karar kılacağım. Ama anakart konusunda kararsız kaldım. Tercihlerimde fiyat olarak uçurum var diyebiliriz. Sizce hangisine yönelmeliyim. Yardımcı olursanız sevinirim. Herkese iyi bayramlar bu arada.

anakart olarak asrock extreme 4 alınmalı.

işlemci olarak oyun amaçlı ise 3570K alınmalı.

iyi bayramlar.

Teşekkürler tavsiye için.

• Aslında tamamen şans işi bu, ben de Lga1155 soket kullanıyorum, 2 tane Asus P67 Pro ve Sabertooth anakart kullandım ve iade ettim, şimdi ise Msi var gayet memnunum, 3 tane de i5 işlemci değiştirdim

Anakarta verecğein parayı işlemciye verip i7 alabilirsin ya da işlemciyi i5 yapıp anakarta vereceğin para ile SSD alabilir ya da işlemciye soğutucu, ya da kasa ve psu'ya yatırım yapabilirsin...

Şahsen elektronik ürünlere çok para vermeyi önermiyorum, yatırım gibi görüyor bazı insanlar bu parçaları ama üç beş ayda tarih oluyor satsan değeri bile olmuyor bu yüzden f/p ürünleri seçmekte fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Aslında tamamen şans işi bu, ben de Lga1155 soket kullanıyorum, 2 tane Asus P67 Pro ve Sabertooth anakart kullandım ve iade ettim, şimdi ise Msi var gayet memnunum, 3 tane de i5 işlemci değiştirdim

Anakarta verecğein parayı işlemciye verip i7 alabilirsin ya da işlemciyi i5 yapıp anakarta vereceğin para ile SSD alabilir ya da işlemciye soğutucu, ya da kasa ve psu'ya yatırım yapabilirsin...

Şahsen elektronik ürünlere çok para vermeyi önermiyorum, yatırım gibi görüyor bazı insanlar bu parçaları ama üç beş ayda tarih oluyor satsan değeri bile olmuyor bu yüzden f/p ürünleri seçmekte fayda var.

Bir başka arkadaşın da görüşleri sizinle aynı doğrultuda. Denildiği gibi elektronik ürünler olunca ne zaman ne olacağını kimse bilemez. Aslında ilk etapta soğutucu vs almayacağım çünkü oc yapmam ilk başlarda sonradan ihtiyaç halinde alabilirim. Görüşleriniz için teşekkür ederim.

• Legolas Greenleaf kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 29 Ocak 2023; 18:14:1 >
  • ASUS P8Z77-V PRO kartı bende almayı düşünüyorum forumdaki bütün yazılarını okudum bir arkadaşta incelemesini paylaşmış aklıma iyice yattı vatan bilgisayarın %25'lik indirimini bekliyorum bakalım indirime girerse alacağız bir tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cassiel

ASUS P8Z77-V PRO kartı bende almayı düşünüyorum forumdaki bütün yazılarını okudum bir arkadaşta incelemesini paylaşmış aklıma iyice yattı vatan bilgisayarın %25'lik indirimini bekliyorum bakalım indirime girerse alacağız bir tane

şuan indirim mevcut
  • Asus ve gigabtyte iyidir. Tabi alına bilinirse ASRock anakartda alınabilir fakat msi den uzak durmanızı tavisye ederim. Aksi takdirde bozulduğunda başınıza dert olabilir msi anakartlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.