Şimdi Ara

INTEL Core i5-4460 İşlemci - 549TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
2.304
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bence iyi fiyat. Ama eski nesil sayılır. Yine de i3 yerine bence tercih edilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • On numara fiyat. Ben daha yeni vatandan yılbaşı indirimi ile 100 tl pahallı aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat degismis

• quote:

Orijinalden alıntı: ZhanChi

Fiyat degismis

yoooo
  • ZhanChi kullanıcısına yanıt
    Alt link yani media markt a bakman lazım.

Arkadaş sağolsun karşılaştırma karşılaştırma için ek link atmış.

• ddr4 lga1150 anakart yok sanirim? boyle olunca guncel ekran kartlari ile beraber ddr3 ram paylasimi olmayacagindan gunumuz sistemleri icin iyi performans vermeyecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    güncel erkan kartları 2gb tan aşağı değil, sistemden ram yeme ihtiyaçları var mı ki hala ?
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    evet bir kac yerde okumustum bunu.
  • Fiyat güzel, bütçe misafir olsa almak isterdim fakat ürün mevcut değil diyor. Ya yanlış fiyattı fark edildi yada tükendi.

• 2014 Temmuzda 472 liraya almıştım. O zaman dolar 2.10 idi. Fiyat güzel. İhtiyacı olan alsın, memnunum ben işlemciden.

• quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

Alt link yani media markt a bakman lazım.

Arkadaş sağolsun karşılaştırma karşılaştırma için ek link atmış.

Yanlis yere bakmisim. Sagol

• etoo bitmis zaten
  • Fiyat iyi sayilir. 5 ay once 2. el kutusuz sadece islemciyi 400 e satmistim forumda.

• İşlemci ihtiyacı olan takip etsin mediamarktı.İkinci elde garip fiyatlara 4590-4460-4790 v.b. bakarken 829 a 4690k aldım kendilerinden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü aldım ama siparişi kendileri iptal ettiler. Aynı durumu yaşayan var mı?

• motherannorthe kullanıcısına yanıt
    Bende mağazadan teslim istemiştim, siparişi verince arayıp sadece internet stoğunda göründüğünü talep edebileceğini söylemişlerdi, şimdi aradılar hiçbir yerde stokta kalmadığını söylediler ve iptal olmak zorunda kaldı.

Siz adrese teslim mi istemiştiniz? Belki adrese isteyenlere internet stoğundan gönderim sağlamışlardır.

• hacıtitrettin kullanıcısına yanıt
    Ben de mağazadan teslim istedim. Yalnızca siparişin isteğim üzerine iptal edildiğini belirten bir e-posta göndermişler. Kaç defa böyle bir hakları olmadığını yazdım ama hep otomatik cevaplar geliyor. Resmen uğraşasın var adamlarla bu tavırları yüzünden. Alabilen var mı acaba, merak ettim doğrusu.

• motherannorthe kullanıcısına yanıt
    Ben alabildim.Aynı şekilde mağaza istedim ama adrese kargo çıkarttılar kargo ücretide yansıttılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.