Şimdi Ara

INTEL Core i5 3570K 3,4GHz 6MB Cache işlemci nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni bir sistem topluyorum Core i5 3570K Soket 1155 3,4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci alcam sizce nasıldır ? Bunun yerine alınabilecek fazla perdormans farkı olmayan fiyat/performans odaklı daha iyi bir işlemci varmıdır ?
    Not:Overclock yapılmayacak.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekos -- 15 Ekim 2012; 6:38:34 >

• 2500k daha az ısınıyor daha çok oc oluyor diyo millet bende 2500k aldim yoksa bende alıyodum bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 15 Ekim 2012; 6:11:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

2500k daha az ısınıyor daha çok oc oluyor diyo millet bende 2500k aldim yoksa bende alıyodum bunu

Teşekkür ederim.Sen söyledikten sonra mesajıma ekledim.Ben işlemciye overclock yapmayacağım.
  • Tabi cikariyolar 4.7 lere falan. Ama 1.2 v tan sonrası bu işlemci için tehlikeymis 1.2 v tan sonra ısınma baya artiyomus. Aynısı 3770k da. Ben olsam 2500k alırdım daha ucuz daha az ısınan. Oc yapmayacaksanda başka modere yonel. 2400 olabilir 3450 olabilir.

• Şimdi OC yapmasan bile "K" modeli al.İlerde cpu değiştirmek yerine OC yaparsın.

Yapmam filan deme hepimiz bu işlere böyle başladık.İlerde pişman olursun bizden söylemesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tekos

Merhaba ,
    Yeni bir sistem topluyorum Core i5 3570K Soket 1155 3,4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci alcam sizce nasıldır ? Bunun yerine alınabilecek fazla perdormans farkı olmayan fiyat/performans odaklı daha iyi bir işlemci varmıdır ?
    Not:Overclock yapılmayacak.
    Teşekkürler.

Oc yapmayacaksan 3570k al ısı sorunun da olmaz.
    k işlemciler çarpanı açık oc olabilen işlemcilerdir.
    sen oc yapmayacak olsan bile k olanını al.
    Şimdiki anakartlarda oc yapmak çok kolay çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Livermorium

Şimdi OC yapmasan bile "K" modeli al.İlerde cpu değiştirmek yerine OC yaparsın.

Yapmam filan deme hepimiz bu işlere böyle başladık.İlerde pişman olursun bizden söylemesi.

quote:

Oc yapmayacaksan 3570k al ısı sorunun da olmaz.
    k işlemciler çarpanı açık oc olabilen işlemcilerdir.
    sen oc yapmayacak olsan bile k olanını al.
    Şimdiki anakartlarda oc yapmak çok kolay çünkü.

Teşekkür ederim.Bu modeli almaya karar verdim.Herkes bu model hakkında iyi konuşmuş.İlerde overclock yaparsam sorarım artık size.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    intel core i5-2500K @ 3,30GHZ
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Isı konusu kafanı kurcalamasın hocam, overclock yapacağında voltaj değerini iyi ayarlarsan sıkıntı olmaz. CPU soğutucu almanı da tavsiye ederim.
  • Corsair H100 ile 4.5 Ghz de 1 buçuk ay kullandım. hiç bir sıkıntı yaşamadı. Normal yükteyken filan fan en düşükte 47 nin üzerini görmedim diyebilirim. Şu anda stokta kullanıyorum. Nedeni şu anda OC yi gereksiz gördüğüm için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: shindorei

Corsair H100 ile 4.5 Ghz de 1 buçuk ay kullandım. hiç bir sıkıntı yaşamadı. Normal yükteyken filan fan en düşükte 47 nin üzerini görmedim diyebilirim. Şu anda stokta kullanıyorum. Nedeni şu anda OC yi gereksiz gördüğüm için :)

Ben overclock yapmayı düşünmüyorum.ilerde yetmezse ve durumlar musait olursa satar yenisini alırım."k" lı ve o.c siz işlemciyi satmak daha rahat olur.Ama gene de o.c yapacak olsam size danışırım.Ama size sormak istediğim bir şey var aynı anakart'ı alcam sizinle.g-43 ve g-45 arasında ne fark var ? Bu konuda özelliklerini koydum amahttp://forum.donanimhaber.com/m_66932821/mpage_1//tm.htm#66964378 slot sayıları farklı demişler.

• aynı ilemciyi 1,5 2 aydır kullanıyorum stok fan ile...boşta ısı 28-35 arası tam yükte ise 56'yı geçmedi.

test amaçlı 4,5 ghz'e overclok yaptım stok fanla 1 günlük kullanım full oyun oynadım 67 derceyi geçmedi ki aAntalya'da Ağustos sıcağında 45 dereceyken hava...

overclok'u abartmadığın sürece ivy bridge yeniliklerle geldi andy bridge'e göre.

core i5 2500k'dan core i5 3570k'ya geçilmez ama sıfırdan alacaksan tercihin ivy'den yana olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.