Bildirim
İntel Core i5 2500K mı yoksa İntel Core i5 2500 mü ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
intel core İ5 2500k (sondaki K'ya dikkat) overlock bakımından daha iyidir -
overclock yapacaksanız 2500 K serisini alın
overclock yapmayacaksanız 2500 serisini alırsınız.
aradaki fark oc yapılıp yapılmaması ile alakalı durumdur.
K harfi çarpanı açık işlemci anlamına gelir , anlayacagınız overclock için. -
2500 - oc olamaz
2500K - oc olur -
Öncelikle hepinize teşekkürler overlock nedir oyun bilgisayarı yapmak istiyorum pek anlamıyorum sizce hangisini almalıyım oyunlarda overlock yapmak ne işe yarar ve ayrıca 2500k da TXT yok bi zararı olurmu ? -
2500 ile k serinin arasında 30 tl fark var bence 2500k alın almışken. -
overlocktan anlamıyorsan hiç bulaşma kardeşim tabi öğren biraz birikimin olsun bilgisayarını tanı ondan sonra testlere başlarsın. zaten pek ihtiyaç duyacağını düşünmüyorum -
overlock ne açısından iyi olur oyunlarda etki edermi çok fazla bir farkı varsa almak isterim 2500k yı overlocktan anlamıyorsam bile alsam iyi olurmu sizce ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Eniyisininiyisi
overlock ne açısından iyi olur oyunlarda etki edermi çok fazla bir farkı varsa almak isterim 2500k yı overlocktan anlamıyorsam bile alsam iyi olurmu sizce ?
bence al derim ileride lazım olabilir şuan olmasa bile almışken tam almak lazım demioverlocksuz zaten oyunlarda performans süper olur
-
Peki şu TXT yani İntel Trusted Execution Teknolojisi ne oluyor bu intel core i5 2500 de var işe yarayan bişeymi ? -
quote:
overlock ne açısından iyi olur oyunlarda etki edermi çok fazla bir farkı varsa almak isterim 2500k yı overlocktan anlamıyorsam bile alsam iyi olurmu sizce ?
25- 30 Tl fark için 2500 alınmaz 2500k al, ileride istersen OC yaparsın veya yapmazsan da işlemci değiştirmen gerektiğinde daha kolay satarsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: cmldrs
quote:
25- 30 Tl fark için 2500 alınmaz 2500k al, ileride istersen OC yaparsın veya yapmazsan da işlemci değiştirmen gerektiğinde daha kolay satarsın.
aynen satması daha kolay oluyo alan kişi overlocku düşünüyosa zaten kafadan fiyat düşer -
Tamam yardımlarınız için teşekkür ediyorum hepinize çok saolun -
quote:
Tamam yardımlarınız için teşekkür ediyorum hepinize çok saolun
keşke zamanında banada yarım etselerdide daha iyi bi işlemci alsaydım -
-
OC, yani overclock, yani, hız aşırtma, işlemcinin performans açısından yetersiz gelmeye başladığı durumda çalışma frekansının manuel olarak yükseltilmesidir.
Eğer bilgisayarını 4-5 yıl kadar kullanmak istiyorsan Oc potansiyeli olan bir işlemci almalısın. Ama yok eskirse yenilerim dersen boşuna para verme.
TXT'yi falan kafana takma -
Tecrübeli yorumlar arasında tercih sizindir. -
vay arkadaş sene 2016 halen oc yapmadan kullanıyorum ne işlemciymiş satmaktan vazgeçtim -
quote:
Orijinalden alıntı: rockymarlboro
vay arkadaş sene 2016 halen oc yapmadan kullanıyorum ne işlemciymiş satmaktan vazgeçtim
intelin çıkardığı için en çok pişman olduğu ürünüahh zamanında almak vardı =(
-
overclok ile ilgili
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X