Bildirim
intel core i3 540 oc sınırı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Tahminim o işlemci oc li iken oyunda ve yük altında 58 derece sıcaklık iyi bundan emin misiniz daha fazla olmasın bunu masa üstünde everest Ultimate programından stabilite testi yapınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: 6Clas
Tahminim o işlemci oc li iken oyunda ve yük altında 58 derece sıcaklık iyi bundan emin misiniz daha fazla olmasın bunu masa üstünde everest Ultimate programından stabilite testi yapınız.
test yapmıyorum çünkü birden bire 72 (yani önce 40 tan 55 e 55 den 65 e sonra 72 ye bu artmalar 3-4 saniyede gerçekleşiyor) dereceye çıkıyor anakartın işlemci kapatma derecesi 70 zaten. şimdi 3,4 ghz de kullanıyorum gayet stabil gta 4 te 56c yi geçmiyor şimdilik iyidir
remleride 1333 mhz den 1482mhz ye çekti (otomatik yaptı bunu anakart)herhangi bir voltaj arttırmadım
58 derece olmasının nedeni burada havalar soğuk heralde bu yüzden olsa gerek
yani stabil kullanıyorum
yorumunuz için teşekkür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X