Şimdi Ara

İntel Core 2 Duo Nasıldır..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
18.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben başıktaki işlemciyi alacağım ama AC3 türü oyunları iyi bir hızla oynatırmı ... Ekran kartım yeterli fakat işlemci gerekiyor bu işlemci nasıldır..

• Ayrıca flood yapmış olmayayım bu İntel Core 2 Duo , İntel Pentium D den iyimidir şu anki işlemcim İntel Pentium D..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E7830F89C

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ben kullanıyorum.Güzel işlemci ama artık alınmaz.Çünkü artık oyunlarda yeteri kadar iyi değil.En iyisi fx serisine bakmak.Fx 6300 gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armo_ -- 31 Aralık 2012; 20:11:56 >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bütçem fazla düşük güzel 775p lik bir işlemci önerebilirmisin..
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Aida 64 programından baktım ama birşey anlamadım :D onun için ss attım..

https://store.donanimhaber.com/9b/52/c9/9b52c98271f8b17a426696de53c2cc90.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56D0FBE4A -- 31 Aralık 2012; 20:18:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-56D0FBE4A

Aida 64 programından baktım ama birşey anlamadım :D onun için ss attım..

https://store.donanimhaber.com/9b/52/c9/9b52c98271f8b17a426696de53c2cc90.png

Alıntıları Göster
    Çok eski bir işlemci bence sakın alma. Hala kullanıyorum daha doğru düzgün Sniper Elite V2 oynatmıyor,elden çıkarılmıyor,anakartları bozuk ve uyumsuz. AMD sistem düz kendine tavsiyelerden pankuş kendine eziyet etme.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8A506C2C1

Çok eski bir işlemci bence sakın alma. Hala kullanıyorum daha doğru düzgün Sniper Elite V2 oynatmıyor,elden çıkarılmıyor,anakartları bozuk ve uyumsuz. AMD sistem düz kendine tavsiyelerden pankuş kendine eziyet etme.

Alıntıları Göster
    Peki ne almamı önerirsiniz fiyat fazla tuzlu olmayacak şekilde..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Peki ne almamı önerirsiniz fiyat fazla tuzlu olmayacak şekilde..

Alıntıları Göster
    En fazla bütçe nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armo_

En fazla bütçe nedir ?

Alıntıları Göster
    250 tl... En fazla ayrıca 775 p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56D0FBE4A -- 31 Aralık 2012; 20:37:35 >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Tamam önerin için teşekkürler yanlız anakart işini pek bilmiyorum bana hesaplı DDR3 Amd işlemcili pci-express anakart bulabilirmisin ... Özür dilerim zahmete sokuyorum ama gerçekten anakart işinden hiç çakmıyorum..
  • quote:

Tamam önerin için teşekkürler yanlız anakart işini pek bilmiyorum bana hesaplı DDR3 Amd işlemcili pci-express anakart bulabilirmisin ... Özür dilerim zahmete sokuyorum ama gerçekten anakart işinden hiç çakmıyorum..

Alıntıları Göster
    Efsane seridir, Intel bu işlemci ile birlikte AMD'yi darmaduman edip, şaha kalkmıştır. Fakat eskidir, bu saatten sonra alınmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Efsane seridir, Intel bu işlemci ile birlikte AMD'yi darmaduman edip, şaha kalkmıştır. Fakat eskidir, bu saatten sonra alınmaz

Alıntıları Göster
    Bütçen çok kısıtlıysa core 2 duo yerine anakartın destekliyorsa core 2 quad serisinden bir işlemci al örnek olarak Q6600 veya Q8200 gibi bir işlemciler işini görür.2 çekirdekli işlemci alma bu saatten sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Alıntıları Göster
    senin ilacın bu
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/cpu---islemci/intel-bx80623g645sr0rs-pentium-g645-soket-1155-29ghz-3mb-cache-32nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=62800

intel i3 tadında işlemcidir.yanına da 50 tl ye 4 gb ram alırsan tadından yenmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: xennyavuz02

Bütçem fazla düşük güzel 775p lik bir işlemci önerebilirmisin..

E8400-E8500-E8600 3'üde bütün oyunları rahat oynatır ama q.quad bak 775 pin alıcaksan. Q8400 ve üstüne bak işte zaten 2. El alıcaksın hangisi uygun bulursan onu al.
  • Valla efsane e8400 ama şimdi q8400 kullanabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Divine Incubus

Valla efsane e8400 ama şimdi q8400 kullanabilirsin
    İşlemci:
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/cpu---islemci/amd-fd4100wmgusbx-fx-x4-4100-soket-am3+-36ghz-12mb-cache-32nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=57066

Anakart:http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/msi-760gm-p23-(fx)-760gm-p23-(fx)-am3+-amd-760g+sb710-ddr3-1333mhz-dvi&vga-anakart/productdetails.aspx?I_ID=57118

Ram:
    www.vatanbilgisayar.com
    http://www.vatanbilgisayar.com/ram/patriot-psd34g16002h-4gb-signature-ddr3-1600mhz-cl9-tek-modul-ram/productdetails.aspx?I_ID=59398

Al sistem önerisi indirimle 358 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12oguzhan -- 1 Ocak 2013; 17:56:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 12oguzhan

İşlemci:
    www.vatanbilgisayar.com
    http://www.vatanbilgisayar.com/cpu---islemci/amd-fd4100wmgusbx-fx-x4-4100-soket-am3+-36ghz-12mb-cache-32nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=57066

Anakart:http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/msi-760gm-p23-(fx)-760gm-p23-(fx)-am3+-amd-760g+sb710-ddr3-1333mhz-dvi&vga-anakart/productdetails.aspx?I_ID=57118

Ram:
    www.vatanbilgisayar.com
    http://www.vatanbilgisayar.com/ram/patriot-psd34g16002h-4gb-signature-ddr3-1600mhz-cl9-tek-modul-ram/productdetails.aspx?I_ID=59398

Al sistem önerisi indirimle 358 tl

Alıntıları Göster
    Öncelikle yorumlardan bazılarını anlamakta güçlük çektim şöyle ki; benim sistemim E7500 işlemci, 4gb DDR3 Hyperx, Gigabyte GA41MT-D3V, Xfx 6850 dual fan black edition işlemci, 500 W Cooler Master Power. Bu sistemle Far Cry 3 çoğu high yalnız geomtry ayarı medium'a çekilmiş şekilde 1920x1080 full hd oynuyorum bana mısın demiyor. İşlemci oc'li 3.53 ghz. Battlefield 3 high ayarlarda çok çok nadir kasma yaptı, Batman serisinde de keza sorun çıkarmadı. Güncel oyunları kasma yaşamadan çok rahat bir şekilde oynayabiliyorum ki bu kasayı 42" LED TV ile yazın özellikle gayet seri bir şekilde oynattım. Sistemimi yazmamın sebebi hava yapmak değil "ki bu sistem ile hava yapmak mantıksızlık olur" işlemci olarak E7500 yahut E8xxx serisini mutlaka öneririm. Bütçeniz fazla değilse uygun bir anakart ile sizi 1-1 buçuk yıl daha götürebilir. Ama ileri teknolojiye yatırım yapmak her daim daha mantıklı olacaktır. FX serisinden yahut bir İ5 işlemci ile daha iyi bir pc kurabilmeniz mümkün. Ama kalkıpta yok şunu açmıyor bunu açmıyor diyerek yanlış yönlendirmeniz kötü olmuş burada.

• quote:

Orijinalden alıntı: fuatnazli

Öncelikle yorumlardan bazılarını anlamakta güçlük çektim şöyle ki; benim sistemim E7500 işlemci, 4gb DDR3 Hyperx, Gigabyte GA41MT-D3V, Xfx 6850 dual fan black edition işlemci, 500 W Cooler Master Power. Bu sistemle Far Cry 3 çoğu high yalnız geomtry ayarı medium'a çekilmiş şekilde 1920x1080 full hd oynuyorum bana mısın demiyor. İşlemci oc'li 3.53 ghz. Battlefield 3 high ayarlarda çok çok nadir kasma yaptı, Batman serisinde de keza sorun çıkarmadı. Güncel oyunları kasma yaşamadan çok rahat bir şekilde oynayabiliyorum ki bu kasayı 42" LED TV ile yazın özellikle gayet seri bir şekilde oynattım. Sistemimi yazmamın sebebi hava yapmak değil "ki bu sistem ile hava yapmak mantıksızlık olur" işlemci olarak E7500 yahut E8xxx serisini mutlaka öneririm. Bütçeniz fazla değilse uygun bir anakart ile sizi 1-1 buçuk yıl daha götürebilir. Ama ileri teknolojiye yatırım yapmak her daim daha mantıklı olacaktır. FX serisinden yahut bir İ5 işlemci ile daha iyi bir pc kurabilmeniz mümkün. Ama kalkıpta yok şunu açmıyor bunu açmıyor diyerek yanlış yönlendirmeniz kötü olmuş burada.

upgrade yapmak isteyenin sistemini komple sattırtmak çok yaygın bi adettir bu forumda. lütfen yorumunuzu silin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geltuzat -- 2 Ocak 2013; 2:18:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Geltuzat

quote:

upgrade yapmak isteyenin sistemini komple sattırtmak çok yaygın bi adettir bu forumda. lütfen yorumunuzu silin.

Bundan gayrı daha çok dikkat edeceğim yorumlarıma

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Geltuzat

quote:

Bundan gayrı daha çok dikkat edeceğim yorumlarıma

Alıntıları Göster
    saçmalayıp durmayın ben intel core duo 2 kullanıyorum 2 gb ram im var biligisayar çok ama çok hızlı win 7 ultimate yüklü core duo 2 yi küçümsemeyin!!! çok iyi işlemci

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.