Bildirim
intel core 2 DUO e7300 işlemci için anakart önerisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
şu anakartı almayı düşünüyorum. istersen sen de bir incele.
http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=34611_____________________________ -
msi için pek iyi değil kullanılan malzeme falan kalitesi diyolar anlayan bi arkadaş varsa arkadaşın önerdiği anakartı inceleyip işlemci için uygunmudur msi iyimidir oc işlemi nasıldır nasıl verim alırız biraz anlatırsa iyi olur. _____________________________ -
ben e7200 ilehttp://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=152&productId=bd50450 bunu kullanıyorum memnunum tavsiye edilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambursman -- 16 Aralık 2008; 12:18:03 >_____________________________ S.S.S
.- Evet benim -
e7200 için ne düşünüyosun son oyunlarda kasarmı ? _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: gokhanoguz
msi için pek iyi değil kullanılan malzeme falan kalitesi diyolar anlayan bi arkadaş varsa arkadaşın önerdiği anakartı inceleyip işlemci için uygunmudur msi iyimidir oc işlemi nasıldır nasıl verim alırız biraz anlatırsa iyi olur.
oc düşünmediğimiz için msi bana uygun geldi. pciex 2.0 desteklemesi asıl benim için önemli olan. şimdiki bilgisayarımızında anakartı msi . bir sorun yaşatmadı. standart kullanım için ideal bence._____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: gokhanoguz
e7200 için ne düşünüyosun son oyunlarda kasarmı ?
ben 4850 p5q-e anakart ile e7200 işlemci kullanıyorum işlemci 3.4 ghz te en son cod5 oynadım 1920*1080 çözünürlükte hiç kasma takılma söz konusu olmadı.
linkini verdiğin anakart biraz ram seçiyor biz ocz ramlerle birlikte almıştık o anakartı e5200 işlemci ile birlikte sonradan değiştirmek durumunda kaldı sürekli mavi ekran alıyordu kingston da problem çıkartmadı şuan arkadaşım kullanıyor herhangi bir problemi olmadı._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı