bence bu anadola ferrari amblemi takıp satmaya benziyor
not : intel ciyim
bakarsınız celeron unda kara talihi değişir bir anda amd lerin 939 la yaptığı gibi bi bomba patlatır celeron da, inşallah elinde patlamaz ama
bence çok geçmiş kalmış bir olay e2xxx serisinden bir ay sonra çıkarması gerekirdi , performans olarak düşük kullanıcı grubunu tatmin edecektir aynı olay o/c yapanlar içinde geçerli,35 dolarlık celeronu o/c ile riske atmak daha çekici isminin celeron olduğuna bakmayın sonuçta core mimarisini kullanıyor her ne kadar virtualizasyon teknolojisini kullanmasada ve çekirdek kod adı allandale olması yeterli. Amd de umarım karşı bir atak yaapar ve çift çekirdekli sempron işlemcileri piyasaya sürer,fiyat indirimleri her zaman kullanıcılara yarıyor , oturma odasına sff sistem kurmak için ideal
eskiden olsa celeron derdim ama şimdi işlemci fiyatları acaip uygun gerek yok ha şu var hayatında oyuna ilgi duymayan net film müzik le uğraşan biri için bi farkı olmaski celeron muş veya core2duoymuş veya amacı sadece download olan bi bilgisayar mesela onlar için iyi 35$ mesela çok uygun arada oyunda oynanır o akdar kötüde değil ekran kartı orta bişey olsun yeter ben 98 den 2003 e kadar celeron kullandım o zaman amd yoktu mecbur kalıyodum p3 ler pahalı idi celeronlarda 90 110$ seviyelerinde idi öğrenciydik para ona yetiyodu(şimdi çok daha farklı değil aslında) öle geçiştirdik beni ii kurtardı aslında hakkını yiyemem oyunda oynadım heyt be ne günlerdi neyse kısacası her malın bi alıcısı var ki adamlar lüzum görüyolar ofis için muazzam bence.bizim için şu günün piyasasında bence uygun değil.
Bu teknoloji için 35$ gayet güzek, aynı fiyat sınıfınıda rakibi olmayacaktır.
35 $ işlemci alıyoruz ya 2N 3055 ALMIYORUZ daha ne olsun(transistör adını elektronikçiler anlar)
bu habere en çok casper sevinmiştir sanırım.. ultra mega oyun pc leri için daha iyi (?) bir işlemci arıyorlardı ve sonunda o işlemcilerin haberleri geldi....
paso oc denemesi yaparız
quote:
Orjinalden alıntı: TANER 82
35 $ işlemci alıyoruz ya 2N 3055 ALMIYORUZ daha ne olsun(transistör adını elektronikçiler anlar)
bende bi kaç tane var, vereyim istiyosan bi ara güneş ğili yapacaktım kılıflarını çıkarıp
quote:
Orjinalden alıntı: hunter87
quote:
bende bi kaç tane var, vereyim istiyosan bi ara güneş ğili yapacaktım kılıflarını çıkarıp
işlemcide öle olsa keşke bozulunca güneş pili veya rüzgar gülü felan paysak ne güzel olur boşa para vermemiş oluruz
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: hunter87
quote:
işlemcide öle olsa keşke bozulunca güneş pili veya rüzgar gülü felan paysak ne güzel olur boşa para vermemiş oluruz
Vay anam zamanında bi alman malı amplim vardı adamlar 2 tane 2N 3055 ve 2 tane MJ 3055 ile mi ne sürmüşler nasıl çalardı 2x100W RMS güç vardı cihazda ne ampliydi yaw anılarım depreşti.
Gözünü sevdiğim celeronlar be...Pentiumları hiç sevmem ama bir amdci olarak celeronları severim. Stock soğutma ile oda sıcaklığı altında çalışan tek işlemci türü...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme