Şimdi Ara

Intel bilgisayarda BIOS dan Sanallaştırma açılmama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çoğu program zorunlu kılıyor bu Sanallaştırmayı her şeyi denedim BIOS dan Intel Vırtualization Technology mi ne işte onu açıyorum enabled oluyor ama bilgisayar açıldıktan sonra kontrol edince kapalı diyor tekrar dan yeniden başlatıp BİOS a giriyorum enabled gözüküyor fişi çekip 2 dk bekledikten sonra bıos a girince Yene disabled gözüküyor açıyorum ama açılmıyor
    heryerden baktım her yolu denedim bluestacks- Memu - Virtual box çalışmıyor sinirim bozuldu PC m bağımsızlığını ilan etmiş resmen yardımcı olabilen varsa sevinirim
    ha birde Bilgisayarım toplama
    6 gb DDR3 ram
    intel i5 3330 3.00 Ghz işlemci
    Windows 10 PRO 64 BİT (windows 7 den geçtim)
    Ekran kartı Nvidia GeForce 430 5 gb (2gb vram 3gb paylaşılan bellek)
    birde bir ara PC de her şey hata verip kendi kendine dosyalar siliniyordu
    format attım
    düzelmedi sonra
    herşeyi elimle sildim güncellemeleri sildim sonra format attım düzeldi onunla da alakası olabilirmi ?
    tekrar format atmak istemiyorum Bir ay içinde kardeşim yüzünden 6.format atışım
    birde çok fazla çalıştım bıos dan açmak için açılıyor ama açılmıyor diye sürekli yeniden başlatıp durdum PC 1 dk boyunca kilitlendi

Lütfen bir yardım edin

• zannedersen biosunuzun pili bitmiş kayıt tutmuyor bios pilini değiştirin
  • armagan_60 A kullanıcısına yanıt
    internetten baktım ama BIOS pili biterse sistemin tarih ve saat i de sıfırlanacakmış bende öyle bir durum yok ama çok yardımcı oldunuz tşk ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameRkRal -- 31 Ağustos 2020; 17:6:24 >
  • armagan_60 A kullanıcısına yanıt
    tmm abi buldum ya Bıos pili bitmemiş ama sanırım zayıflamış çıkarıp tekrar takıcam restart atıcam çok sağol 1 aylık sorunuma 1 saniyede çözüm oldunuz Allah razı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gigabyte BIOS Güncelleme Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.