|
Bildirim
Lip-Bu Tan istifa ederse AMD tekeline hoş geldin diyebilirsiniz,
Tüm yönetim kurulu Ifs'nin tamamen ayrılmasını istiyor. Eğer bu olursa geçmiş olsun, Fabless Intel demek ölü intel demektir. Trump büyük ihtimalle çoktan yönetim kurulunun kuklasını ayarladı, Ifs'ye çökecekler. |
Satın almak istese de ABD tekel kuruluşları buna izin vermez. Ayrıca tarihi eser diye Intel fabrikalaranı küçümsemek komik. 7nm ve üzeri üretim teknolojileri halen pek çok alanda kullanılmakta.
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
İlk kurulan chip fabrikası intel bölünerek amd oluşturuldu, şimdi ise tam tersi olacak gibi gözüküyor yakında... Darısı nvidia'nın başına... |
Nvdia 150 milyar ciro yapıyor 4 trilyon değerleme intel 50 milyar ciro yapıyor 70-80 milyar değerleme. 18a believer olarak bekleyeceğiz elden birşey gelmez. Tan başkan desteğimiz sende tmsc nvdia amd toplam çalışan sayısı intel kadar etmiyor başkan farkında ve karenleri postalıyor tek tek. 100bin çalışan varken 30 biner 30biner gönderiyor ve bura dipnot hepsi 18a süreci dışındakiler. Trump karenlerin postalanıp işsizlik verisi şeklinde görünce sinirlenip başkana saldırıyor bunu yaparken borsacı arkadaşlarınada ekmek sağlıyor trump ve elon tarihin en büyük iki manipülatörleridir. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|