Şimdi Ara

intel 2500k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu işlemci 450 cıvarı galiba, bu 150 tl 1155 socketli anakartlara takılabiliyor mu acaba

ne farkı var 250-300 anakartlar

• Evet takılıyor ancak 150 tl lik anakartlar genelde h chipsetli yani çarpan kilidi ile oynamanıza izin vermez, k modelini aldığınıza göre oc yapacaksınız eğer öyleyse p67 chipsetli bir anakart alın, Mesela MSI GD55 iyi bir seçenek.
  • K serisi işlemci dünüyorsanız min. bu seviyede bir anakart almanızı öneririm;

MSI P67A-C45 (B3 rev.) --- 240 TL

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3464

OC Genie II sayesinde kolayca hız aşırtma yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 8 Nisan 2011; 1:48:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

K serisi işlemci dünüyorsanız min. bu seviyede bir anakart almanızı öneririm;

MSI P67A-C45 (B3 rev.) --- 240 TL

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3464

OC Genie II sayesinde kolayca hız aşırtma yapabilirsiniz.

Merhaba, Yanlışınız var bu anakartta oc genie 2 butonu yok.Arkadas mecburen elle overclock yapmak zorunda.
  • yogitech

oc genie tuşunada elle basılıyor

evet c-45de oc genie tuşu onun yerine bios dan 2 tane parametreyi değiştirerek overclock yapabilirsiniz ya da os üstünde controlcenter ll programından yararlanarak overclock yapabilirsiniz.
  • @Mckhan

Merhaba, ben elle derken kastım ayarları kendisi girerek yapmasıdır.
  • MSı marka anakartları asla tavsiye etmiyorum,
    1.si garantiye giden anakart 1 aydan evvel geri dönmğyor,
    2. si asus ve gigabyte a göre çok daha fazla arıza çıkartıyor,
    3. sü para iadesi olacak bir anakartı 3 hafta bekletip, bir iade formunu yollamaları da 10 gün sürüyor.

Mutlaka bu YAZDILARIMA YOK ÖLE DEĞİL BÖYLE DİYEN ÇIKACAKTIR, ama bu durumu ancak başına gelen görür ve anlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 2600K İşlemci
    5 yıl önce açıldı
    i7 2600k işlemci ?
    14 yıl önce açıldı
    İntel i7 8700k işlemci
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: XmysticX

MSı marka anakartları asla tavsiye etmiyorum,
    3. sü para iadesi olacak bir anakartı 3 hafta bekletip, bir iade formunu yollamaları da 10 gün sürüyor.

Mutlaka bu YAZDILARIMA YOK ÖLE DEĞİL BÖYLE DİYEN ÇIKACAKTIR, ama bu durumu ancak başına gelen görür ve anlar.

Geç bunları genç

• quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

quote:

MSı marka anakartları asla tavsiye etmiyorum,

Geç bunları genç

+1

• quote:

Bunları yaşamış olmanız tüm markayı kötülemenizi gerektirmez. bahsettiğiniz sıkıntılar distribütör kaynaklı sıkıntılar. Asus ve Gigabyte a göre daha fazla sorun çıkarıyor tezini ise ne siz ispatlayabilirsiniz ne de bir başkası çürütebilir. Bunlar subjektif söylemler. İstatistiki veri olmadıktan sonra hangisi daha fazla sorun çıkarıyor bilemeyiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.