şahsen ben beklerdim, tayyip geçen gün teknolojik ürünlere düzenleme (indirim) geleceğini söylemişti. belki vergilerde bir miktar düşüş olabilir.. |
INTEL 14-13-12. Nesil İşlemciler [ANA KONU] | [PCIE5-DDR5-DDR4-LGA1700] (91. sayfa)

-
-
-
Hocam yeni sistemin hayırlı olsun öncelikle.
Single core puanı na da oha… diyorum maaşallah nazar değmesin rekor sanırım 12900k yı tokatlamışsın resmen.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam. Senin işlemci de en az böyle çıkar umarım. 😊 SP puanı gerçekten çok çok iyi, üstelik max 65-70W civarı bir tüketimle yapıyor bunu. 12700k gerçekten optimum ayar olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 6 Şubat 2022; 20:48:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam, siz de paylaşın ama, konu biraz canlansın. 😎
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Senin kit çok güzel oldu hocam. 12900k gerçekten güzel işlemci ama bizim amaçlarımız belli. Bu doğrultuda bizim için biçilmiş kaftan 12700k.
i7 12700 işlemci almıştım, stok fanlı ama sıcaklık değerleri 100 dereceye kadar geliyor oyunlarda. Boşta olduğunda 50 derece oluyor. Bu kadar fark normal değil sanırım değil mi? Ekran kartı tam yükte 70 derece oluyor, rtx 3070. Boşta 50 derece oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pusat1249 -- 7 Şubat 2022; 7:50:53 >
12400 için soğutucu aradım ancak LGA 1700 uyumlu hava soğutucu bulamadım. Sizin bildiğiniz var mı?
12400f stok soğutucu ile boşta 45, oyunlarda 65-75 arası değişiyor bende. Cooler Master 1700 uyumlu kit getirene kadar mecbur bekliyorum. Ancak ilginçtir bazı oyunlarda (örneğin gta 5) fan tam güç çalışırken bazı oyunlarda (örneğin re7) sesini bile duymuyorum. Sizin boşta değer normal ancak yük altı değeri normal gelmedi.
-
Cooler Hyper 212 Black Edition alıp Coolermaster a da yazıp formu doldurursanız LGA 1700 Kitini gonderiyorlar.Ben doldurdum yollayacaklarını soylediler.Bilgi olsun diye yazdım.
-
Abim hayırlı olsun. Güzel günlerde kullan
-
Teşekkürler canımın içi. Daha iyileri senin olsun İnşallah.
Stok çalıştırmayın hocam. Voltajı 1,4 seviyelerine kadar çekebiliyor. Manual olarak 1,25-1,3 arasında bir değere alabilirsiniz.
Teşekkür ederim bilgi için zaten aklımda olan bir sogutucuydu, daha önce 6700k ile kullanıp verim almıştım. Direk aynı Black edition alıp yoluma devam ederim.
videocardz.com
G.Skill Trident Z5 DDR5 memory overclocked to 9560 Mbps using LN2 - VideoCardz.comhttps://videocardz.com/newz/g-skill-trident-z5-ddr5-memory-overclocked-to-9560-mbps-using-ln2
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s1Lv3r -- 7 Şubat 2022; 21:31:19 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X