Şimdi Ara

INTEL 11-10. Nesil İşlemciler [ANA KONU] (282. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.846
Cevap
31
Favori
235.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lorenzo hocam şu newegg den alınan 10850k sistemlere ne diyorsun. Hani şu sarı sitede ekran kartı çıkarılmış olanlar. 10850k z590 32 GB ram su soğutma PSU kasa ya 8000 TL diyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lorenzo__ kullanıcısına yanıt

ehaha biz de bu adamla dalga gecioduk bir sey anlamiyor, hic bir testi duzgun yapamiyor, hazir apklardan birlestirmis app benim diye gezio diye, hatta vardi henry cavill cenem var diye geziodu :D duzgun yapabilmis mi baskan ne diosn? ehaeha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sieger -- 7 Nisan 2021; 15:33:33 >
  • Lorenzo__ kullanıcısına yanıt
    Sadece örnek olsun diye koyuyorum.
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-i9-10850k-plus-32gb-ram-plus-1tb-nvme-plus-z590-tuf-plus-sivi-sogutma-918825987/detay

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 10700k ile Prime95 Avx testinde 310 watt TDP değerini de gördüm ya ölsemde gam yemem artik. INTEL 11-10. Nesil İşlemciler [ANA KONU] 

İntel 10700k, Asus rog strix Z490 E gaming anakart, Noctua NH-D15 hava soğutma,

Cpu core speed : 5200 mhz

Ring-LLC speed : 5000 mhz

Vcore : 1.447 volt

Max sıcaklik 95 derece

INTEL 11-10. Nesil İşlemciler [ANA KONU]
  • gençler ve daima genç kalanlar. minik bir sorunum var. biostan hangi ayarı kurcaladım bılmıyorum yada bıosla alakası varmı onuda bılmıyorum. fakat söyle bır sıkıntım mevcut.

pcyı "shutdown -s -f -t xxxxx" olarak komutlu kapatıncada başlat bilgisayarı kapat yapıncada pc kapandıktan sonra fanlar ve ıslemcı sogutucu calısmaya devam edıyor.

2 gundur boyle bır sorun mevcut.

pc yı ayrıca tv olarak kullandıgım ıcın benım ıcın önemli bir sorun.

@salvatore_volkan @sieger @Lorenzo__ @Wilson Fisk @Muten Baba

• acura07 kullanıcısına yanıt

komuta o kadar x koyarsan sakat tabi +18'e bağlar sistem.:P ben derim ki komutla bozduysan komutla düzelt o s f t ne anlama geliyorsa neyi açıp kapatıyorsa bunların tersi komutlar da vardır shutdown -m -n - f ne bileyim neyse artık ama biostan diyorsan elektirik gidince açıl gibi bir ayar var onu açıyorsun belki de?wake up on power loss gibi bir şeydi ya da başka wake up ayarı var mı bak msi'dan anlamam ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jake Lockley

komuta o kadar x koyarsan sakat tabi +18'e bağlar sistem.:P ben derim ki komutla bozduysan komutla düzelt o s f t ne anlama geliyorsa neyi açıp kapatıyorsa bunların tersi komutlar da vardır shutdown -m -n - f ne bileyim neyse artık ama biostan diyorsan elektirik gidince açıl gibi bir ayar var onu açıyorsun belki de?wake up on power loss gibi bir şeydi ya da başka wake up ayarı var mı bak msi'dan anlamam ben.

yok yav komutla bozulacak bırsey degıl INTEL 11-10. Nesil İşlemciler [ANA KONU] 

komut tvlerdekı zaman ayarlama gıbı aynı gorevı görüyor.

5 6 senedır felan kullanıyorum. onunla alakalı bır durum yoktur. pc yı başlattan kapattıgımda da aynı cunku.

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

gençler ve daima genç kalanlar. minik bir sorunum var. biostan hangi ayarı kurcaladım bılmıyorum yada bıosla alakası varmı onuda bılmıyorum. fakat söyle bır sıkıntım mevcut.

pcyı "shutdown -s -f -t xxxxx" olarak komutlu kapatıncada başlat bilgisayarı kapat yapıncada pc kapandıktan sonra fanlar ve ıslemcı sogutucu calısmaya devam edıyor.

2 gundur boyle bır sorun mevcut.

pc yı ayrıca tv olarak kullandıgım ıcın benım ıcın önemli bir sorun.

@salvatore_volkan @sieger @Lorenzo__ @Wilson Fisk @Muten Baba

Senin bilgisayari Media center pc yada HTPC olarak mı kullaniyorsun.

Bu komutlardan nerden veriliyor. Windows üzerinden mi, linux üzerinden mi.

Benim anladığım kadarı ile işletim sisteminin verdiği komut, biosa tam kapanma yerine hazırda bekle yani bilgisayarı uyku moduna geç gibi komut veriyor. Ama bios tam kapananmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiri -- 7 Nisan 2021; 18:35:28 >

• o da yaramazsa yakın zamanda 10850K sonrası driver güncellediysen "Intel Management Engine Interface" adlı arkadaş da yapıyor olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Lorenzo__

Bu mesaj silindi.

Bende bu şekilde açılmıyor

Sadece güç seçenekleri var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lorenzo__

Bu mesaj silindi.

Burası kapalı zaten.

• quote:

Bende bu şekilde açılmıyor

Sadece güç seçenekleri var.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: sakiri

Senin bilgisayari Media center pc yada HTPC olarak mı kullaniyorsun.

Bu komutlardan nerden veriliyor. Windows üzerinden mi, linux üzerinden mi.

Benim anladığım kadarı ile işletim sisteminin verdiği komut, biosa tam kapanma yerine hazırda bekle yani bilgisayarı uyku moduna geç gibi komut veriyor. Ama bios tam kapananmiyor.

Alıntıları Göster

Cmd üzerinden. Windows 10 kurulu.

• quote:

Cmd üzerinden. Windows 10 kurulu.

Alıntıları Göster

Verdigim linkte windows 10 icin cmd üzerinden kapatma yeniden başlatma komut satirlari mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiri -- 7 Nisan 2021; 18:54:44 >
  • 
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.