İ5 10400F Battlefield 5'de yardırıyor. 1050ti ile beklediğimden daha iyi performans veriyor. Yüksek ayarlarda 45-55 arası FPS çoğunlukla, ultrada da düşmüyor fazla. Gerçekten oyunlarda çok iyi performans veriyor. |
INTEL 11-10. Nesil İşlemciler [ANA KONU] (218. sayfa)

-
-
bende bu gün 10400'ü test edebildim WarZone'da, performansından baya memnun kaldım.
Stok fan ile gördüğüm max sıcaklık 77 derece. Max CPU kullanımı %51. Çözünürlük 1080p ekran kartı 1070. FPS 90-100 arası yüksek ayarlarda.
-
arkadaşlar bu b560 anakartlar tr de ne zaman satılmaya başlar, acil sistem toplamam lazımda
-
10400f çok güzel işlemciymiş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: acura07e die olma ıhtımalı cok yuksek. 1.5 dram voltaj ile yakın değerlerı alıyordum
b die lerle 15 li gidiyorlardı.
tabi ns olarak da cok benzer değerler alıyordum
Bu arada yine lafı geçmişken; core/thread sayısının azlığı (özellikle core diyelim) akabinde göreceli olarak eski mimariler daha düşük ns değeri veriyorlar.
-
NV GPU'lar için BF Serisi'nde DX11 harici halen hikaye maalesef.
WIN10 - 7 olayı da kullanıcı tercihine ve ilgilendiği şeylere kalıyor. Ben WIN10X bekliyorum mesela merakla.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X