Şimdi Ara

İNTAHAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: izgicem

dostum istersen gel beraber intihar edelim bende intihar etmeyi düşünüyorum şöyle manzaralı bir yerde boğazda falan çok ciddiyim

intihar dh buluşması yapalım sağ kalan fotoları yayınlar

We are all just prisoners here, of our own device.
  • şu dünyada en son istenece şey bu yaaaaa... allah aşkına saçmalamayın...
  • walla tek bir laf İNTAHAR ETMEK ACİZLİKTİR DÜŞÜNMEK DAHA BÜYÜK ACİZLİKTİR
  • En Büyük İnsanlar Her Zaman İntihar Etmeyi Düşünmüşlerdir Ancak Bunu Düşünürkende Her Zaman Gerçekleri Görme Fırsatları Olmuştur Onun İçin Her İnsan İntihar Etmeyi Hayatının Bi Evresinde Düşünmelidir Bence !....
  • intiharı düşünen birisi direk bir piskoloğa gitmelidir hatta tavsiyededebulunabilirim nüket diner müthiş bir pisikoloğ kendisi ben kendimi öldürmek için değil başkalarını öldürmemek için gitmiştim çok faydasını gördüm. şaka yapıyorum tabi. bu kısmını ama iyi bir pisikoloğ kendisi.
  • Sorunun kendisi ne kadar normal ise o kadar normal.

Find The Way
    Give The Love
    Get The Power

O'Sensei Morihei Ueshiba
  • intihar edecek zamanım yok.. olsaydı düşünürdük...

intihar etmek isteyen arkadaşlar için bir olay anlatacağım...

zamanının büyük zenginlerinden (bir otomotiv patroonunun) oğlu dünyada bütün zevkleri tatmış , para desen istemediğin kadar, bayan desen bir o kadar ,

daha sonra demişki;

ben bir tek ölümü tadmadım acaba o nasıl birşey...

diyerek intihar etmiş..

intihar etmek isteyen arkadaşın düştüğü durum bu işte...

bak arkadaşım biraz dini olacak ama başka türlü izah edemem...

Allah insanlara değişik organlar duygular vermiştir. Bunlar göz, kulak, tad alma, sevme , aşık olma vs. vs.

mesela aşık olma ve sevme duygusunu ele alalım;
    insan arabasını sevebilir, anne baba kardeşlerini sevebilir, çocuklarını sevebilir, eşini sevebilir, bahçesini, arkadaşlarını sevebilir...

gördüğümüz gibi bu duygu dünyada olan herşeyi sevebilecek kadar geniş bir özellikte hatta daha fazlasıyla insana bahşedilmiştir.

peki bu duygu insana niye verilmiştir. arabasını sevsin diye mi?

eşini , çocuklarını vs.

böyle sevgilere literatürde mecaz i aşk denir. Tıpkı Leyla ile Mecnunda olduğu gibi.
    bu aşk hakiki aşka dönüşmediği müddetçe insanlara ızdırap verir.

senin meselen de o dur. işte sendeki dünyaya karşı olan sevgin, alakan, ilgin sana verilen o duyguyu tatmin edememektedir,

sen istersin saatte 1000 km hız yapmayı mesela araban 100 km yapar..

onun için senin derhal mecaz i aşkı hakiki aşka döndermen lazım... daha fazlasını anlatmam 3. başlığa göre yasak...

bu konuyu bu forumda benim bildiğim bir tek soulgirl arkadaş biliyor, diğer bilenler de olabilir...

• dostum ne zamab intihar edecez mail bekliyorum benim biraz acelem var beni bekletme
  • quote:

dostum ne zamab intihar edecez mail bekliyorum benim biraz acelem var beni bekletme

neden kazandaki yerinimi kaptıracan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares -- 25 Ekim 2004, 15:50:39 >
    Lanet Olası cihaz çalışıyorsa elleme
  • Manyakmısınız ya

YAŞAMIN KIYMETİNİ ÖĞRENMEK İÇİN HASTANELERDEKİ YAŞAM SAVAŞI VERENLERİ GÖRMEYE GİDİN!
  • evet ya manyakmısınız şaka bir yana arkadaşlar dünyada bir çok insan intiharı düşünüyo .. daha da önemlisi birçok insan hayattan bıktıgını hiçbirşeyden zevk almadıgını herşeye gıcık oldugunu ....... bunlar gibi birçok şeyi düşünüyor . bende düşünüyodum bunları (intiharı degil) ama sonra birkaç islami kitap ve kuranı kerimden bir çok ayeti okuyunca .. Allahım bu düşüncelerden sonra bana bir tokat gelmedigi için sana minnettarım .. ben ne kadar salakmışım ki böyle düşünebildim dedim .. kendimi dövesim geldi inanın .. benim bu halde olmama boşluk sebep oldu .. bence kendine ugraşacak birşeyler veya yogun bir iş bulki bunları düşünmeye vaktın kalmasın .saygılar...
    ------------------------------------

• ARTIK DÜŞÜNMÜYORUM HAYATIMDA FEVKALEDE DEĞİŞMELER OLDU

SİZ ADAM OLMAZSINIZ bu karara gelene kadar ne düşüncelerin arkada bırakıldığını tahmin bile edemezsiniz....

YAŞAMAK

Find The Way
    Give The Love
    Get The Power

O'Sensei Morihei Ueshiba

• parçalı bulutluyum ama hala umutluyum dünya gözümden düştü bu kadar acı yeter
  • öl artık izgicem.....

Gerçi sonunda bu yine olacaktır ama geç olması da bişeydir.

Bu yüzden yaşamak ağır geliyorsa ve geride kalanları düşünmüyorsan ölebilirsin.

Bir annenin ve babanın binbir çile içinde el bebek gül bebek besleyip büyüttüğü bir insanın yaşamak istemiyorum deyip intihar etmesi o anne için nasıl etkili olur sence .
    Tüm hayatı anlamsızlaşıp eli ve yüreği bomboş hayatı da zindan olmazmı .

Ben o anneye acırım işte ölene deil.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.