Şimdi Ara

İNTAHAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YAW İNTİHAR ETMEYİ DÜŞÜNENİNİZ VARMI BİDE BUNU DÜŞÜNMEK NORMALMİ_?_ BUNU ÇOK MERAK ETTİM

Orijinalden alıntı: Dracul

anormal
    Bence intihar etmemek lazım. aklından bile geçmesin. Bazen insanın aklına gelsede, biraz düşündükten sonra saçma bir fikir olduğunu anlarsınız
    test 4
    test 5
  • quote:

anormal
    Her yerde aklıma gelip duruyor camdan bakarken bile korkar oluyorum aşaya atlasam ölürmüyüm diye

anormal
    Normal olmak göreceli birşeydir?Normal olma kriterini belirleyelim elbirliğiyle ondan sonra daha kesin bir cevap veririz arkadaşım.

anormal
    ölmeyi düşündürecek kadar ne ola ki kardeş?

Orijinalden alıntı: Shairim

ölmeyi düşündürecek kadar ne ola ki kardeş?

Alıntıları Göster
    Ölmeyi düşündürecek beklide sıkılmak hiçbirşeyi yapmaktan zevk almıyorum inanırmısınız 1 aydır arabamı garajdan çıkartmıyorum

Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EX_VTEC

Ölmeyi düşündürecek beklide sıkılmak hiçbirşeyi yapmaktan zevk almıyorum inanırmısınız 1 aydır arabamı garajdan çıkartmıyorum

Alıntıları Göster
    Valla öncelikle benim karakterime çok ters bi olay. Çünkü intihar tamamen güçsüz, kendini aciz hisseden insanların başvurduğu bir zavallılık göstergesi. Ben her zaman güçlü görünmeyi yeğlerim...

• quote:

Alıntıları Göster
    intahar etmek bence ezik zavalli ve olaylara dirençli olmayan insanların başvuracağı bir yontem oluyor. yani normal birşey değil

Vikings
    Wrath of Northmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIKINGS

intahar etmek bence ezik zavalli ve olaylara dirençli olmayan insanların başvuracağı bir yontem oluyor. yani normal birşey değil

Alıntıları Göster
    dostum depresyona girmişsin bir doktora görün bence..günümüzde depresyon çok yaygın,neden bilmiyorum ama bende de var.yapılan şeylerden zevk almamak,mutsuzluk,yaşamanın birşey kazandırmayacağı gibi çok şey geliyor

8 turn 24 cell esc,single shaft 700 size twin bb motors...
  • quote:

Alıntıları Göster
    yaw sizde beni ezik antisosyal yaptınız ben sadece bu hayattan sıkıldığım için böyle birşey düşünüyorum

yeter diyorum artık sıkılıyorum sıkılıyorum sıkılıyorummmmmmmmmmmmmmmmm

ya değişiklik lazım yada ölmek lazım artık olmuyormu sizinde yeter dediğiniz an kendinize dürüstçe sorun bi

yaw sizde beni ezik antisosyal yaptınız ben sadece bu hayattan sıkıldığım için böyle birşey düşünüyorum

yeter diyorum artık sıkılıyorum sıkılıyorum sıkılıyorummmmmmmmmmmmmmmmm

ya değişiklik lazım yada ölmek lazım artık olmuyormu sizinde yeter dediğiniz an kendinize dürüstçe sorun bi

Alıntıları Göster
    gerçeği soylemek gerekirse çalışıyorum ve çok yoğun bir iş hayatım var boş zamanım yok diyebilirim. hayatın nasıl akıp geçtiğinide bilmiyorum ee mesai saatleri dışıda oyle ve hiçbirşeyi umursamam diybilirim. o nedenle boyle bir süşünceye hiç kapılmadım. kapılacağımıda sanmam. hiçbir olayın beni bu düşünceye itebileceğini düşünmüyorum. neden dersen dediğim gibi bir çok olayı umursamam. ehhh banane ya derim.

Vikings
    Wrath of Northmen

• quote:

gerçeği soylemek gerekirse çalışıyorum ve çok yoğun bir iş hayatım var boş zamanım yok diyebilirim. hayatın nasıl akıp geçtiğinide bilmiyorum ee mesai saatleri dışıda oyle ve hiçbirşeyi umursamam diybilirim. o nedenle boyle bir süşünceye hiç kapılmadım. kapılacağımıda sanmam. hiçbir olayın beni bu düşünceye itebileceğini düşünmüyorum. neden dersen dediğim gibi bir çok olayı umursamam. ehhh banane ya derim.

Alıntıları Göster
    Inf_onb bende senin gibi hiç birşeyi umursamam ama bir zaman geliyorki oda boş oluyup didiyor ben sınırdayım sanırım ya değişiklik arıyısındayım yada gerçekten sıyırdım en iyisi bi piskolog'a gidiyim diyorum nasıl sizcede uygunmu_?_

• quote:

Inf_onb bende senin gibi hiç birşeyi umursamam ama bir zaman geliyorki oda boş oluyup didiyor ben sınırdayım sanırım ya değişiklik arıyısındayım yada gerçekten sıyırdım en iyisi bi piskolog'a gidiyim diyorum nasıl sizcede uygunmu_?_

Alıntıları Göster
    dur bi anket yapıyım neşem yerine gelcekmi

dur bi anket yapıyım neşem yerine gelcekmi

Alıntıları Göster
    gitmen gereken psikolog değil psikatr,ilaç verebilcek kişi sadece piskatr dır

8 turn 24 cell esc,single shaft 700 size twin bb motors...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunedpipe

gitmen gereken psikolog değil psikatr,ilaç verebilcek kişi sadece piskatr dır

Alıntıları Göster
    BABA İLACI NE YAPIYIM RAMAZAN OLMASA BEN EN İYİ İLACI BİLİYORUM AMA RAMAZAN

Alıntıları Göster
    gideceğin yerin daha az sıkıcı olacağını düşünüyor musun?
    hayatında sıkılmadığın ve intiharı düşünmediğin zamanlarda neler yaptığını, nasıl yaşadığını hatırla.
    eskiden hayatında daha fazla eğlence var mıydı?
    yoksa bu sadece senin hayata bakışın ile mi ilgili?
    on dakikada bir tuvalete gitmek zorunda olan prostat kanseri insanlardan ya da hapiste müebbet yemiş mahkûmlardan ya da ne bileyim kimsesi olmayan yardıma muhtaç insanlardan daha çok hakediyor musun ölümü?

ayrıca şunu da bil: insanın yaşamı bir intihar sürecidir zaten. hepimiz birgün öleceğiz. bunun şu anda olması, daha sonra olmasından daha kârlı gözüküyorsa sana, kendini öldür.

son olarak,
    ya ölerek yaşarsın, ya da yaşayarak ölürsün.

(bu arada intahar değil, intihar. başlık yanlış olmuş.)

• quote:

Orijinalden alıntı: arjuna-one

gideceğin yerin daha az sıkıcı olacağını düşünüyor musun?
    hayatında sıkılmadığın ve intiharı düşünmediğin zamanlarda neler yaptığını, nasıl yaşadığını hatırla.
    eskiden hayatında daha fazla eğlence var mıydı?
    yoksa bu sadece senin hayata bakışın ile mi ilgili?
    on dakikada bir tuvalete gitmek zorunda olan prostat kanseri insanlardan ya da hapiste müebbet yemiş mahkûmlardan ya da ne bileyim kimsesi olmayan yardıma muhtaç insanlardan daha çok hakediyor musun ölümü?

ayrıca şunu da bil: insanın yaşamı bir intihar sürecidir zaten. hepimiz birgün öleceğiz. bunun şu anda olması, daha sonra olmasından daha kârlı gözüküyorsa sana, kendini öldür.

son olarak,
    ya ölerek yaşarsın, ya da yaşayarak ölürsün.

(bu arada intahar değil, intihar. başlık yanlış olmuş.)

Alıntıları Göster
    anxiyete bozukluğu yaşıyorsun derhal bir psikiyatre gitmelisin

• quote:

Orijinalden alıntı: egemen51

anxiyete bozukluğu yaşıyorsun derhal bir psikiyatre gitmelisin

Alıntıları Göster
    bende düşünmüştüm bir zamanlar. denemelerim de oldu açıkcası.. başaramadım iyikide başaramamışımm yani. yaşamak çok zor olsa da çok ta güzel.. insan bu tip duygular yaşıyorsa yalnızlıktan kaçmalı kesinlikle...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: EX_VTEC

alkolmu sigaramı hapmı eroinmi nedir senin ilacın abi sen bence oruc nedeniyle kullandığın bişi kullanammaktan bu duruma gelmişssin çok deil 30 gün daha bekle nasılsa ilacına kaldığın yerden devam edrsin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.