Şimdi Ara

Int Priest ve Cash Itemleri Sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akarada ardream karus priest açtım şuan 50 lvl itemleri aşağıda;

+7 Dread Shield
    +7 Lobo Hammer
    +7 Chitin Set

Elimdeki mage +7 ddnin satılıp 3200 cash eventı zamanında human charıma cash çekip old takılarını açtıktan sonra eklenecek itemler;

+7 Priest DD
    Dual Old Rol
    Old Skeleton Belt
    Old Ep
    Dual Old SSE

Bu char 59 olduğunda 200 acli acsi tahminen 1200-1300 olacak. Cash seti full defans mı yoksa üstlük healt kafalık defans, kafalık healt üstlük defans ya da full healt mi olmalı ve niçin? (Pathosları mage defans basmayı düşünüyorum.)

Ekşınlara giricek bu char ona göre yazın lütfen. (Maliceiydi, CCsiydi, Healiydi ...)

• bütçe bu kadarsa yapılcak en iyi itemler bunlar walkrieleri kesinlikle hp bas def sorunu hiç olmuyor zaten walkrienin undy ile getirisi 400hp civarı olur zaten ama bütçe war yeterki item yazın dersen çok deli buildler yaparım
  • Bütçe kısıtlı. Bunlar garanti itemler ben sadece cashleri ne basmalıyım onu kestiremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

Bütçe kısıtlı. Bunlar garanti itemler ben sadece cashleri ne basmalıyım onu kestiremedim.

dedigim gibi ardream int priestin cashleri kesinlikle hp olmalı seninde söyledigin gibi 200 ac ile 1200-1300 arası def oluyor zaten walkrielere hp basıp birde +7 en kötü +6ss almaya bak undy için aksiyonun içine girdiginde 50hp fark bile hayat kuratarabilior bide mage oranına göre su sseleri old w.e yapabilirsin
  • Ben bu chara full defans gitmek istiyorum belki ileride loboyu holly 7ye çevirebilirim 22 def için. Az buçuk resis. için 20 def kaybetmek mantıksız. Şuan lobodan 50 dsden 30 charın kendisinden 36 lr geliyor totalde 116, partydeki magden lr alınca 196 pathoslar mage def. bide gerekirse talia 200 lr alırım bunlara rağmen kitliyebilecek mage varsa saygı duyarım.
  • o itemler ile süper bir char olur takıları filan old yapmak yerine zamanla +1 ep filan yapman gerekir .....

+7 ds
    +7 chitin set
    +7 lobo yada +7 lycoan
    old ep
    old ske
    old sse dual
    old dual rol
    walkry set ( +300 hp Undy İçin )
    Dual Pathos Glove hangi job cok ise onu sec
    benim dizecegim base charına benziyor fakat ben +7 smite hammer alacagım dual rol yerine dual rom ve +7 dd

cokta güzel bir karakter olacagını düşünüyorum
  • 7 dd alıcam ama elimde şuan mage dd var onun satılması lazım ddyi alabilmem için

Old Rolleri satıp +1 dual rom mu yapsam diye düşünmeye başladım şimdi. Ama onları artılarken epyi old bırakmam gerekicek oda pek akıl karı değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

7 dd alıcam ama elimde şuan mage dd var onun satılması lazım ddyi alabilmem için

Old Rolleri satıp +1 dual rom mu yapsam diye düşünmeye başladım şimdi. Ama onları artılarken epyi old bırakmam gerekicek oda pek akıl karı değil.

Bak Bendeki itemler şöyle sana abartı kaçıcak ama in hariç diğerlerini yapabilirsin

+0in
    +0glass
    Dual rom +1
    +7 lobo
    +7ds
    dual w.e
    dd ve chitin set
    lrye yüklenmen mantıksız kitlenmekten ziyade yavaşlamamk önemli ben romları sırf gr için aldım ve def yüklenmektense antidef yüklenmek daha mantıklı heleki son zamanlarda eskisi gibi ardreamın %90ı asas diyemiyoruz bi o kadar warior magede war o yüzden defansı önemseme 1200 görüosan fazlasıyla yeterlidir zaten aksiyonun içinde oldugunda ben acsiz geziorm genelde maliceler yüzünden cure basıorm sadece yetior Ama ciddi tank olmak için hpyide minimum 4.5 5k arası tutmak lazım

• hp basmalısın def. sorunun yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.