Şimdi Ara

İnt Priest

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir int priest açtım c-eastta pek stat falan bilmiyorum çoğu rehberde eski chitin set olucak +7 25 dd olucak silah sizin öneriniz olucak dol veya ds +7 olucak takılar old olucak yani orta halli bir int priest olucak skiller ve statlar sizce nasıl olmalı hangi oldları kullanmalıyım ?

• statlar şu şekil eğer 7chitin set giyiceksen 172int 102 str 90hp ki bence +8chitin bile yapsan pauldron +7kalsın stat bozma onun için
    +7Ds tartısmasız +7dol zaten çöp oldu artık ama +8dolmu +7dsmi dersen senin uniqlerine ve sizin ardream durumunuza bakar ama ben yinede +7ds almanı tavsiye ederim takılar şu şekil söylicem
    Üst düzey:
    in
    glass
    dual rol (old olabilir)
    Dual sse(old olabilir)

Orta seviye:
    ep(old olabilir)
    ske(old olabilir)
    dual rom
    Dual sse(old olabilir)

Düşük seviye:
    Dual sse alamıyosan dual wse(old olabilir)
    Dual rom (alamıyosan görewler dursun)
    old ske(alamıyorsan light belt of life oda olmadı yine ques tak)
    old ep(alamıyorsan old goddes neck)

bu arada sag eline +7lobo +7smite +7lycaon +7tooth bu sıralamaya göre alabildigini al

• tamam +8 chitin dizebilirim +7 kalıcak pauldron +7 25 dd yapıcam ardream olucak ama in bence biraz ardrama olmaz gibi bunun yerine ep +1 ske belt dual +1 rom dual +1 sse +7 smite +7 ds olsa skiller nasıl olur buffmı ağırlık versem hp mi 3 debuff verip malice açıcam sonrası hpmi olsa buffmı ağırlıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Bedirhan:

tamam +8 chitin dizebilirim +7 kalıcak pauldron +7 25 dd yapıcam ardream olucak ama in bence biraz ardrama olmaz gibi bunun yerine ep +1 ske belt dual +1 rom dual +1 sse +7 smite +7 ds olsa skiller nasıl olur buffmı ağırlık versem hp mi 3 debuff verip malice açıcam sonrası hpmi olsa buffmı ağırlıklı

Sağlam clanın var mı (ya da girebilecek çevren ,tanıdığın) , önemli olan o.
  • hayır yok c.east ilk defa başladım hiç çevre tanıdık clan yok
  • quote:

hayır yok c.east ilk defa başladım hiç çevre tanıdık clan yok

Sürekli takılabileceğin , işi bilen birileri olmadığı sürece ptlerde delirirsin.

"Buff ... Cure.... Str.... aloo ...... lann senin a..... gelmiş ..... geç....." şeklinde yazıları bolca okursun , sinir stress yaparsın.

Ben de zamanında tanıdık olmadan int pri denemiştim , oto olsan da olmasan da , 4-5 kişi tanıdık olmadan en iyi np kasan ptye girsen bile tadı çıkmıyor.

Ben oyunda ne kadar insan tanımışsam genelde exp kasarken muhabbet ettiğim ya da exp clana girip oradan sürekli iletişimde olduğum insanlar oldu.

Ardream'de herkes npsinin peşinde , ne kadar insan tanıyabilir , güzel bir clana girecek kadar ileri gidebilirsin?

• quote:

tamam +8 chitin dizebilirim +7 kalıcak pauldron +7 25 dd yapıcam ardream olucak ama in bence biraz ardrama olmaz gibi bunun yerine ep +1 ske belt dual +1 rom dual +1 sse +7 smite +7 ds olsa skiller nasıl olur buffmı ağırlık versem hp mi 3 debuff verip malice açıcam sonrası hpmi olsa buffmı ağırlıklı

+8citin rom +1ler deil ama in seni hayatta tutar romlar yerine dol ske yerine glass rahat alırsın bütcen çokta sınırlı değilmiş sanırım chitinlerin 7dahi kalsa ilk önce in glass ve dual rol yap epyi +2yapamadıkca in kalsın zaten walkrierlele undy ile 5k civarı hp oluyor +1ep almaya deymez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • in +1 alabilirim ep +2 de alabilirim dual +2 roller hazır +8 chitin set hazır +7 25dd hazır dual sse +1 hazır ds reb. +5 ayarladım şu anlık smite hammer reb +2 var onu +8 yapıcam inş. güzel oldu char sıra lwl kasmakta walkrileride çektim pathoslarla baya iyi oldu char en yakın zamanda ss koyucam
  • fp set 8
    dual rol > rom
    iron neck > ep
    iron belt > glass belt > ske belt
    ds 7
    holy yada lobo 7
    dual sse

bütcene göre bu şekilde bir priest yaparsan zevk alırsın eger bütcen varsa +larsın takıları daha hoş olur :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.