Şimdi Ara

int. cafe açmak için izin?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisi olan vardır belki aranızda.. İnternet kafe açarken apartman sakinlerinin %51'inin onayı alınması gerekiyordu ya, bu kalkmış diye bişey duydum, Bilen duyan var mı? Böyle bi sorunum varda...:))

• evetbu doğru

apartman sakinlerinden imza topluyorsun
  • Evet böyle bir şey var.Yakında da Türkiye çağındaki internet cafelerin %80 i kapatılacakmış.Böyle bir söylentiyi duydum...
  • Yalnız bende bu hafta öğrendim, İzmir kahveciler odası İçişleri Bakanlığını mahkemeye vermiş ve bu konudaki madde iptal edilmiş:) Elimde mahkeme kararının fotokopisi var, Danıştay kararı ile.. Yani artık apartmandan izin almaya gerek yok.( tabi daha henüz emniyete yazılar ulaşmamış olabilir dediler)
  • ustat sen naptin ya. turkiyede o kadar bilgisayar muhendisi varmı bikere.[Cowboy] ayrıca adam 4 sene odtu bilgisayar bolumunda kafayi siyiracak ondan sonra gidip internetcafe acacak ha. zuahahah hic gülecegim yoktu.:Uzi:
    internet cafede calisan teknisyenlerde artik yapacak is kalmayinca [bilgisayar mühendisinin ayakkabisini boyarlar...[?]
  • şu kararı bana ulaştırabilirmisin... fax veya mail yoluyla fark etmez..

mail : crazyss@hotmail.com
    <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by badlucky</i>
    <br />Yalnız bende bu hafta öğrendim, İzmir kahveciler odası İçişleri Bakanlığını mahkemeye vermiş ve bu konudaki madde iptal edilmiş:) Elimde mahkeme kararının fotokopisi var, Danıştay kararı ile.. Yani artık apartmandan izin almaya gerek yok.( tabi daha henüz emniyete yazılar ulaşmamış olabilir dediler)
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
  • Karar çıktı ama uygulamaya hemen geçiceğini sanmıyorum.Cafe için gerekli belgelere gelince :
    1. Noter onaylı -yada Apartman karar defterine %50 den fazla imza.(sadece daireler değil dükkanlarıda hesaba katıyorlar, katmalikleri diye)
    2. Yapı kullanım izni
    3. Sabıka Kaydı
    4. Tapu
    5. İkametgah
    6. Nüfus sureti
    7. Numarataj
    sonra bunları teslim edince 4 adet dilekçe veriyorlar. Sağlık kontrolu,itfaiye , Belediye (enzorlarından biri) Birde tapu sicile ..
    Kolay gelsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada uygulamaya geçildi.. Evet belediye saçma sapan şartlar istiyo:)
  • ARKADAŞLAR BELEDİYENIN ŞARTLARI NELERDIR BIRDE BU KARARI NERDEN BULABILIRIM YANI %51 KALKTIGINA DAIR OLAN KARARIN
  • Belediye şartları:
    1.Sağlık raporu
    2.Yapı kullanım izni.
    3.Emniyet Yazısı
    4.Esnaf ve Saanatkarlar odasına kayıt
    5.İtfaiye Raporu
    6.Bağkur kaydı-Sigorta kartı
    7.1 adet fotograf
    8.Çöp-emlak vergisi kaydı
    belediye ilk etapta bunları istiyor..sonra kontrole bir ekip göderiyor ruhsat işlerinden onlarda tavan boyu, tuvalet havalandırması vs onlara bakıyor.kolay gelsin
  • Emniyetler uygulamaya geçti kararı bulmana gerek yok..
  • sayın badlucky arkadaşım kararın fotokopisini bana faxlayabılırmısın fax no 0216 359 36 78 veya kambut68@mynet.com mail ile yollarmısın bu benım için çok önemli yardımcı olursan sevınırım saygılar hakan şişman
  • Arkadaşım ayıp ediyon da Belge elimde scannerim falanda yok(3 sayfa), eğer çok önemli diyosan Mailime adresini yolla posta ile(elektronik olmayan:) yollıyayım.. Saygılar benden:)
  • açık adresimi yolladım
  • yarın yolluyorum, iyi şanslar...
  • sorun Emniyetten mi?
  • kısmen emnıyet kısmen beledıye emnıyet tapuda aksıne hukum yoksa dıye bır kelıme geçıyor yanı aşagıdakı dukkanda cafe dısco bar gıbı yapılamaz dıyor ama ben %51 olayı yanı ımza olayı kalktı dıyorum onlarda tamam ama apt bu konuda olmaz kararı var dıyor bırde beledıye seçımler yaklaştıgı için sorun çıkartıyor bakalım ne olacak ılgın için teşekkü ederim
  • Allah allah, bizim apartmanda 80 daire var, böyle bi olay olmadı, Emniyetten bi tanıdık bulabilsen iyi olur.. Tapuda dükkan veya işyeri yazıyo ise bi sorun yok, eğer meskenden çevirme dükkan ise bu dedikleri geçerli. Fotokopileri yolladım bu arada ..
  • BELEDIYE SÜRÜMCEMEDE BIRAKIYOR GALIBA RÜŞVET ÇARKLARI DÖNÜYOR HAYIRLISI İLGİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
  • hiç önemli değil:) Ben bi tanıdık buldum belediyede, hemen saniyede hallettiler, Bilgisayar alımı ile uğraşıyom şimdi, kolay gelsin..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.