Şimdi Ara

insyde bios güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce konu acmıstım yeni acer 5755g notebook aldım.Bide üstüne 120 gb intel ssd aldım.Ama bir problem oldu.Bilgisayar günde 3,4 kere kitleniyor.Bazen 5 dk sonra düzeliyor bazende 3 saat düzelmiyor ve açma kapama düğmesine basılı tutup kapatıyorum.Bütün driverlarımı güncelledim tek bios kaldı.Onuda günceleyecem düzelmezse ssdyi servise verecem.Gelelim sıkıntıya:Bios türü aidata64 programında Insyde EFI gözüküyor.Windows üzerinden güncelleme yapmak istiyorum ve insydeflash diye bir program var.Nasıl kullanılacagını bilmiyorum.Yardım ederseniz sevinirim...

Acerin bios dosyasını indirdim.Rardan çıkardım.2 klasör var birinde WINDOWS birinde DOS yazıyor.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Insyde BIOS Güncelleme

Insyde BIOS, bilgisayarın donanımı ile işletim sistemi arasında bir arayüz sağlayan bir firmware'dir. Bilgisayarınızın açılışını, başlatılmasını ve diğer temel işlevlerini yönetmekten sorumludur.

Insyde BIOS'u güncellemek, bilgisayarınızın sorunsuz çalışmasını ve en son özellikleri elde etmesini sağlar. İşte Insyde BIOS'u güncellemek için adım adım bir kılavuz:

• Anakart modelinizi belirleyin: Bilgisayarınızın anakart modelini öğrenmek için Komut İstemi'ni açın ve "wmic baseboard get product" yazın.
    • Insyde BIOS güncelleme programını indirin: Insyde web sitesinden anakart modeliniz için en son BIOS güncelleme programını indirin.
    • Güncelleme programını çalıştırın: İndirdiğiniz güncelleme programını çalıştırın ve ekrandaki talimatları izleyin.
    • Yedekleme oluşturun: BIOS'u güncellemeden önce, mevcut BIOS ayarlarınızın bir yedeğini oluşturun. Bu, bir sorun olması durumunda önceki sürüme geri dönmenize olanak tanır.
    • BIOS'u güncelleyin: Güncelleme işlemi genellikle birkaç dakika sürer. Güncelleme işlemi sırasında bilgisayarınızı kapatmayın veya yeniden başlatmayın.
    • Güncellemeyi doğrulayın: BIOS güncellemesini tamamladıktan sonra, BIOS ayarlarınıza erişin ve güncelleme sürümünün doğru olup olmadığını kontrol edin.

Önemli Notlar:

• BIOS güncellemesi sırasında güç kesintilerinden kaçının.
    • BIOS güncellemesi tamamlanana kadar bilgisayarınızı kapatmayın.
    • BIOS güncellemeleri anakartınıza özeldir. Yanlış BIOS sürümünü yüklemek, bilgisayarınızın çalışmasına neden olabilir.

Yukarıdaki adımları takip ederek, Insyde BIOS'unuzu kolayca ve güvenli bir şekilde güncelleyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: asasbjk

Daha önce konu acmıstım yeni acer 5755g notebook aldım.Bide üstüne 120 gb intel ssd aldım.Ama bir problem oldu.Bilgisayar günde 3,4 kere kitleniyor.Bazen 5 dk sonra düzeliyor bazende 3 saat düzelmiyor ve açma kapama düğmesine basılı tutup kapatıyorum.Bütün driverlarımı güncelledim tek bios kaldı.Onuda günceleyecem düzelmezse ssdyi servise verecem.Gelelim sıkıntıya:Bios türü aidata64 programında Insyde EFI gözüküyor.Windows üzerinden güncelleme yapmak istiyorum ve insydeflash diye bir program var.Nasıl kullanılacagını bilmiyorum.Yardım ederseniz sevinirim...

Acerin bios dosyasını indirdim.Rardan çıkardım.2 klasör var birinde WINDOWS birinde DOS yazıyor.

utility programı ile biosu sitesinden kendiniz indirip programa gösterebilirsiniz

• MERHABA BENDE HP PAVİLİON G6 1001ST kullanicisiyim laptop'bumunbiosunu güncellemek istedim ama insyde flash adli bir uygulama var nasil kullanacağimi bilmiyorum yardimci olurmusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus_emre58

MERHABA BENDE HP PAVİLİON G6 1001ST kullanicisiyim laptop'bumunbiosunu güncellemek istedim ama insyde flash adli bir uygulama var nasil kullanacağimi bilmiyorum yardimci olurmusunuz
    hp support assistant programını kur. güncelleme kontrollerini ve kurulumlar için seni yönlendirir. daha doğrusu indir diyorsun indiriyor. kur diyorsun kuruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios Güncellemesi
    8 yıl önce açıldı
    InsydeH20 Bios Güncelleme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.