Şimdi Ara

Insurgency (Online FPS) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
5
Favori
13.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Insurgency (Online FPS) [ANA KONU]


    Steam Linki:
    https://store.steampowered.com/app/222880/

    Modları:
    https://steamcommunity.com/workshop/browse/?appid=222880&actualsort=toprated&browsesort=toprated&p=1

    Patch Notları:
    https://steamcommunity.com/games/insurgency/announcements/

    Rehberleri:
    https://steamcommunity.com/app/222880/guides/

    İncelemeleri:
    https://steamcommunity.com/app/222880/reviews/?p=1&browsefilter=toprated
    _______________

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • dün 3.5 liraydı alacak olan indirim beklesin. 24 lira verilmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Varsa oynayan eklesin diyerek başlıyorum. Oyun içi iletişimi şahane bi oyun. Hani sesli iletişimi kullanarak oynamadım fakat arada fena taktik yapan yabancı arkadaşlara denk geldim. Onun haricinde zırt pırt küfür eden salak salak konuşan ya da yazan tiplere de denk geldim, olabiliyor. Daha çok alan ele geçirmeli friendlyfire olan modlar ya da serverlar nedense daha güzel geliyor tabi bazen bilmeden ya da göz yanılması ufak tefek ynalışlıklar olup takım arkadaşımızı da vurabiliyoruz.
    Steam: heavyblitzer
  • Oyun Türkçe olarak açılıyor fakat bazı yazılar bozuk çıkıyor. Düzelsin diye ingilizce yapsam bile hala Türkçe ve bozuk yazılar var. Çözümü bilen var mı?
  • Güzel başlık, umarım ilgi görür. Her ne kadar indirimlerle falan popülerleşse de diğer FPS oyunlarına oranla Türk oyuncu bulmak problem, buradan organize olabiliriz. İsteyenler Steam'den ekleyebilirler.
  • CS Go, CoD ve Battlefield cilere hitap edecek bir oyun değil. Düşünerek ve tedbirli ilerlemeniz gerekiyor.
  • Oyuna dair deneyimlerinizi, ince noktaları, tavsiye ve ipuçlarını paylaşırsanız yeni başlayanlar için güzel bir başlık olur.
  • Oyunu oynamadım ama yorumlar cidden olumlu yönde, gerçekten takım oyunu vuruş hissiyatının iyi olduğu görüşleri var ayrıca oyunun zor olduğunu dikkat çekiyor herkes. CS ve BF'nin gölgesinde kalıyor bu oyun bunu hak etmiyor bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sexplosion

    Insurgency alan arkadaşlar ilk olarak Co-op oynayın direk multiplayer girmeyin. Harita, silah, taktik vs. en iyi o mod'da öğrenilir. Bazen ölü taklidi yapmak sizi hedef haline getirmez Z'yi müsait alanlarda kullanın. Oyunun başında size kredi gibi bişi vercek silahınızı modifiye etmeniz için, crosshair'e çok kredi harcamayın onun yerine silah doğruluğuna, zırha önem verin. Yaldır yaldır koşmayın duvar dipleri, tank arkaları saklanmak ve hedef almak için güzel yerlerdir, buralarda Q ve E kullanıp vücudunuzu duvarın arkasında bırakıp sadece kafanızı cıkartıp karşı tarafın hedefini küçültürsünüz. Bazı modlarda A,B,C yerlerini ele geçirmek gerekir eğer takımınızda çoğu kişi öldü ve az kişi kaldıysanız bu yerleri ele geçirip takım arkadaşlarınızın yeniden doğmasını sağlayın. Oyun sadece karşı tarafı öldürmekle bitmiyor malesef :). Bu ipuçlarını kullanmaya özen gösterirseniz oyundan cok daha büyük keyif alabilirsiniz.


    İndirim kampanyaları konusunda yazmıştım buraya da etiketleyim :)




  • İndirim ne zaman bitti ya yazık oldu kaçırdım
  • 200 saate yakın oynama sürem var benim de, coop ağırlıklı oynadım. İlk aldığımdan bu güne dek çok büyük geliştirme ve iyileştirmeler yaptılar, her güncellemede yenilikler gelirken bot yapay zekası arttı, haritalar daha uygun bir biçime sokuldu.
    Coop oynayın derim, çok zevklidir. Insurgency için taktiksel, takım oyunu gibi etiketler koyuyorlar ama TF2 ve CS:GO gibi bir takım oyunu değil. Hedefler çok açık, haritalar geniş o yüzden iyi bir takım oyunu oynamak zor, coop modu bu açıdan daha iyi.
  • Bana CS çakması gibi geldi. 2 kere yükleyip sildim. CS yi de 2-3 kere yükleyip silmiştim. Şimdi gaza gelip bir daha indiriyorum. Yine silerim büyük ihtimal.
  • Yazın sunucularında günlerim geçmişti. Cs go hayranlarının seveceği bir oyun değil. Rolünüze göre silah seçiyorsunuz. Size verilen puan kadar silaha ekleme çıkarma bomba alma tabanca alma mermi alma gibi seçenekler var. Kritik nokta elinizdeki silahlardan en iyi kullanacağınızı bulup onu kendinize göre en iyi şekilde modifiye etmelisiniz. Her şeyi süper yaptım yardırayım yok. Kafayı çıkardığınız anda indirirler. Sabırlı ve sakin oynamalısınız. Modun adını unuttum ama abc şeklinde sırayla üs ele geçirmeli modunu çok severdim. Takım taktiğinden çok bireysel taktik uygulamanız önemli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar ele ayağa düşesi, 3.6 tlden satılası bir oyun değildi. Muhtemelen yapımcı ekip reklam amaçlı bu yola girişti. Bir sonraki oyunlarını merakla bekliyorum.
  • Bence takımda biri iki kordineli oynayan adam fark yaratıyor bu oyunda. Kesinlikle organize bir takım olmak gerekiyor. Bireysel oynayan adamlar zaten iki kişi ile karşılaşsa şansı yüzde 5 bile değil. A basedeki binaya giriyor çat indiriyorlar. İki üç kişi flash atarak ne bileyim el bombası ile çok daha rahat alabiliyor ve base i daha rahat elde tutuyor. Ben oynarken hep bir kaç kişinin peşine takılıp oynuyorum. Aramızdan biri bile vurulsa arkadan desteğin geleceğini bildiğinizden daha rahat kafayı çıkarıp ateş edebiliyorsunuz.
  • Takip burdayız kuralım dalalım oyuna
  • Bugün amerika rus karışık bir ambush oynadım, hakkatten değişik ve güzel bir mod. Eğer vip de aklını kullanırsa çok güzel oyunlar çıkıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çok güzelde çok zor ya coop oynarken bile bazen kafama bi bomba geliyor gidiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı tiyolar,

    Pusuda beklemek önemli ancak,

    Insurgency'de herkesin pusuda beklemesi de oyunu kaybetmek için bir sebeptir. Yeşil olan sizin takımınızdır ve takımınıza yakın kalın, pusuda yatacak 3 sınıf var , support, sniper, designated marksman, bunun dışındaki sınıflar hedefe yaklaşmalı, yaklaşırken de sisleme çok önemli, yanınıza mutlaka sis alın takımda herkeste 1 sis olmalı support ve sniperlar dahil, onun alabildiğinizce, el bombası ve flashta olmalı, takım halinde hedefe yaklaşıp sisleyin, RPG veya AT4 sahibi sınıflar, mutlaka yaklaşmadan önce hedefin üzerine bu mermileri kullansınlar, sonra assault ve infantry sınıfları ile hedefe dalın, içeride köşelerde pozisyon alın, direkt kapı önlerinde beklemeyin,cam ve kapılarda QE tuşlarını kullanarak içeriye veya dışarıya bakın, hedefe girmeden önce el bombası ve flashları attıktan sonra girin.

    Flashları atak esnasında açık alanda veya kendi takımınız önünde kullanmayın.
    Sisleri mümkün oldukça hedefe yakın atın, kendi önünüze değil..
    Bazı durumlarda eğer ateş altında iseniz, sisi kendinizi kurtarmak içinde kullanabilirsiniz


    Son olarak, silah üzerine dürbün eğer sniper değilseniz, max T şeklinde olan (insurgent için) veya çember şeklinde olan (emniyet kuvvetleri için) kullanın veya almayın. sadece crossshair ile kullanın..

    Insurgent ta AKM full autoda en iyi silahtır, kolay kullanılır, ucuzdur, t şeklinde dürbünle iyidr , +1 fazladan mühimmat mutlaka alın savaş sırasında mermisiz kalırsınız..
    Emniyette ise M16 bence en iyi silahtır, tekte bile çok seri ateş edebilir - sizin mouse tıklama hızınız ile sınırlı :-) -

    Ben genelde ,

    Insurgent'da AKM ile yukarıdaki şekilde
    Emniyette ise sniper olarak M16 + 7x büyütme ile oynarım.. Sniper oynayacaklara da tavsiye ederim, ancak sıçramayı önlemek için öndeki el tutamacını almanız gerekir


    umarım faydası olur

    Kalın sağlıcak ile




  • oyun çok iyi.. vuruş hissiyatı atmosferi on numara.. nişan yok diğer oyunlardaki gibi, mermi sayınızı gösteren gösterge yok.. hatta bir seferinde tam adamı öldürecekken mermim bitti oto şarjör değiştirme olmadığından bir an panik yaptım adam direk öldürdü beni.. herkesin denemesi gereken bir fps deneyimi heleki fiyatı 3,60 tl olmuşken
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.