Şimdi Ara

instalock yapmak suç mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nezaketimden ötürü abartısız belki bin kere support oynamışımdır. Ama artık illallah ettim ve ne olursa olsun diğer koridorlarda oynamaya karar verdim. Tabi kimse vermiyor o laneleri bende instalock yapıp oyunuma bakıyorum birkaç gündür. Vicdanen hiçbir rahatsızlık hissetmiyorum fakat oyun kurallarına aykırı mı? (Normal oyun)

• Normalde istersen sup dari git ama rankedda yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır değil dostum. Kafana göre seç oyna. Blind Pick'in mantığı budur zaten.
  • İstediğin şampiyonu istediğin zaman istediğin lanede istediğin build ve istediğin summoner speller ile birlikte oynayabilirsin ban sebebi değildir. Fakat bunları yaparsan refusing communicateden raporlanabilirsin
  • normal oyun zaten neyini dertliyorlar bu kadar anlamıyorum. instalock yap laf edeni ignorela geç
  • Suç değil ama etik de değil.
  • Normal game de istedigini yapabilirsin adi ustunde nornal game

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Suç Değil Mi ?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Normal oyunda suç değil ayıp, ranked'de biri yapsa vururum.
  • Sağolun ben de öyle düşünmüştüm
  • Bazen bende yapıyorum ama ranked da güzel dille anlatmak gerekiyor direk kitleyince trollüyorlar olan sana oluyor. Nasıl olsa trolleyen herif boşuna oynuyor bir amacı yok
  • Takma kafana. Rankedda takımla anlaşmaya çalış ama 4521561561 kere sup oynamak cidden sıkıyor adamı. Blind pickte düşünme bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olivier Mira Armstrong

normal oyun zaten neyini dertliyorlar bu kadar anlamıyorum. instalock yap laf edeni ignorela geç

bu nasıl bir mantık. oyunu trollememeniz için illa ranked oyunda mı olmanız gerekiyor ?
    sonra da tr troll doldu, west noob doldu diye ağlıyorsunuz.

BETER OLUN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: major24

quote:

normal oyun zaten neyini dertliyorlar bu kadar anlamıyorum. instalock yap laf edeni ignorela geç

bu nasıl bir mantık. oyunu trollememeniz için illa ranked oyunda mı olmanız gerekiyor ?

BETER OLUN.

instalock yapmak oyunu trollemek midir ? istediğin heroyu normal oyunda oynamayacaksan nerde oynayacaksın ? l2p
  • quote:

quote:

BETER OLUN.

normal oyunlarda bende pek sıkıntı olacağını düşünmeyenlerdenim. nedeni ise normal oyunlarda kimse sup oynamak istemez hele bizim türk halkımız hiç istemez sürekli normal oyun oynayan biri sürekli sup oynayarakda kendisini geliştiremez oda ister başka lanelerde oynamayı.
    2. durum ise trollemek başka bir durumdur eziklik başka bir durumdur. troll pick yapar ama o karakteri biliyordur gerekenleri yapıyordur oyunun olumlu yönde gidişatında rol sahibi oluyordur trol olsa bile. ama eziklik o karakter hakkında bilgisi yokdur lanesinde ezilir üstünlük kuramaz bunun suçunu jungle atar kendisinde aramaz hatayı ve oyunun gidişatını olumsuz yönde etkiler. trol pick var diye oyun asla bırakılmaz ve oynanmaya devam eder aldığı trol championun ultisinden yararlanılır. ama ezik den hiç birşey bekleyemezsin. lol oyun dünyasındaki belkide en ağır troll oyuncusu siv hd dir ama bu adam troll oynuyorum diye feedlemiyor karakterinin gerekenlerinin hepsini yapıyor. trol oyuncuyla oyun kazanırsın ama yukarıda saydığım özelliklerde olan biriyle kazanamazsın.

• Normal gamede umursama kimseyi

• Hopdedikmahmut kullanıcısına yanıt
    westin en güzel yanı normal oyunların da ranked oyunlar gibi ciddiye alınması. (son 6-7 ay'a kadar böyleydi)

trollemek de eziklik de sonuçta aynı şeydir.

Az önceki oyunumdan örnek vereyim. Son zamanlarda mid sejuani oynamaktan kendimi alamıyorum. İlk mid yazan bendim ve biri benden sonra brand alıp instalock yaptı (nick: GLT UstaSplinter)
    Sejuani level 3'e kadar birşey yapamayan ama sonrasında akan , range olmayan bir karakter. Brand ise range. Bu çocuk farmları benim alamam için kasıtlı olarak minionlara basic atacklar yaparak minonları minionların almasına neden oluyor. Rakibe de bilerek ölmesi üzerine rakip kastı. dolayısıyla seju ile ortalıkta dolaşmam feeder olmama neden olacaktı bende base e çekildim. Sonuç olarak brand ve premade i ashe yüzünden 4-6 report yemişimdir.
    Oyun sonu yazdıklarına göre , ashe ve brand sizler gibi normal game'i ciddiye almadıklarını , sadece ip kasmak için girdiklerini söylediler. Brandın oyun geçmişine baktığımda ranked oyunlarınında defeat olduğunu gördüm.

Sonuç: Yaptığınız bu yorumlarla oyuna yeni başlayacak/başlayan kişilerin de aklına giriyorsunuz. Ama herkes dese ki normal oyunları da ciddiye alalım diye server daha iyi hale gelmez mi ? , ranked havasında normal maçlarımız olsa eski westteki gibi ...

• quote:

westin en güzel yanı normal oyunların da ranked oyunlar gibi ciddiye alınması. (son 6-7 ay'a kadar böyleydi)

trollemek de eziklik de sonuçta aynı şeydir.

Az önceki oyunumdan örnek vereyim. Son zamanlarda mid sejuani oynamaktan kendimi alamıyorum. İlk mid yazan bendim ve biri benden sonra brand alıp instalock yaptı (nick: GLT UstaSplinter)
    Sejuani level 3'e kadar birşey yapamayan ama sonrasında akan , range olmayan bir karakter. Brand ise range. Bu çocuk farmları benim alamam için kasıtlı olarak minionlara basic atacklar yaparak minonları minionların almasına neden oluyor. Rakibe de bilerek ölmesi üzerine rakip kastı. dolayısıyla seju ile ortalıkta dolaşmam feeder olmama neden olacaktı bende base e çekildim. Sonuç olarak brand ve premade i ashe yüzünden 4-6 report yemişimdir.
    Oyun sonu yazdıklarına göre , ashe ve brand sizler gibi normal game'i ciddiye almadıklarını , sadece ip kasmak için girdiklerini söylediler. Brandın oyun geçmişine baktığımda ranked oyunlarınında defeat olduğunu gördüm.

Sonuç: Yaptığınız bu yorumlarla oyuna yeni başlayacak/başlayan kişilerin de aklına giriyorsunuz. Ama herkes dese ki normal oyunları da ciddiye alalım diye server daha iyi hale gelmez mi ? , ranked havasında normal maçlarımız olsa eski westteki gibi ...

hala fikirlerimiz uyuşmuyor trollemek ile eziklik feedlemek farklı şeylerdir trolleyen oyuncu feedleyecen oyuncu değildir bende sana örnek verdim siv hd diye bir çok kişi izlemiştir. troll pick yaparak oynamak farklı birşey bilip bilmediği bir champla oynayarak feedlemek takımı kötü etkilemek farklı birşeydir. kendin söylüyorsun rakibe bilerek öldü diyorsun bu adam ezik dersin noob dersin bilgisiz dersin karşısındaki champı tanımıyor dersin. bu adamın yaptığı trollüden ziyade milletin hakkını kasp etmektir emek noobluk eziklik budur. tekrar söylüyorum trol pick yaparak oyun oynamak farklı bir durumdur. ezik gibi rakip takıma ölerek oyunda sağda sola küfür eder bir yerlere gelmeye çalışmak farklı şeylerdir. en azından senin kadar bende west de oynadım nasıl bir durum nasıl bir player olduğunun farkındayım bende.

• major24 M kullanıcısına yanıt
    Bin kere sup oynamak zorunda kal ondan sonra bakalım aynı yorumu yapabilecek misin? Konuşmak kolay İstersen nickimi atayım yapabilirsen bak kaç kere sup oynamışım hep başkaları üzülmesin diye ne kalırsa onu oynadım
  • Hopdedikmahmut kullanıcısına yanıt
    Gene yaşadığım bir başka durumu örnek vereyim.
    İlk mid yazdım ve mid karakterler aldım ve maillerime bakarken oyuna girdik. Baktım ki adamın teki instalock ile mid almış. Her zaman olmasa da arada bir midi bu trollere bırakır ve supportluk yaparım. Bu supportluk 1 ward alıp botlane'e gitmek değil. Farma karışmam, yeteri kadar ward alırım, gerekirse pink ward da alırım. Aldığım karaktere göre şu levele kadar defansif oyna derim. adc'yi oynayan iyi ise bot lane'i kazanırız. Eğer takım da iş olduğunu görürsem sürekli ward alırım ve map'i wardladım.

Herkes her instalock'çulara bu kadar hoşgörülü davranmaz. Dolayısıyla 2 kişi mid oynar. bu instalockçu arkadaş istediği kadar düzgün oynamaya çalışsın, bot lane büyük ihtimalle düşecektir. karşı mid karakteri ahri gibi range bir karakter ise iyi farm yapacaktır ve bizim double mid de geri planda kalacaktır.

Sonuçta bu davranışlar takımını olumsuz etkiliyor.

BodyBuilder88;

Bu oyuna o kadar real para yatıracaklarına bilgisayarlarına ram takviyesi yapsalar nasıl olur ? (yeni soğutucu ramlerden almazsanız 8gb 1600mhz ram'i 150tl ye bulabilirsiniz)
    Aslında sup oynamak zevkli. Ama sizlerin normal game'i ciddiye almamanızdan dolayı support oynamak işkence haline geliyor.

• West öve öve bütün apaçileri toplamayı başardınız zaten öncelikle tebrikler.
    Benim oyunumda ister normal ister ranked insatanlock yapan adama söverim arkadaş diğer 4 kişi aptal mı? Saygı saygı...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.