Şimdi Ara

Installation Disk üzerindeki 'smax4pnp.exe' dosyası gerekli hatası [Onarım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bilgisayarıma virüs girmişti onarım yaptım fakat kurulum yapılırken windows kurulumu yani birden hata verdi Installation Disk üzerindeki 'smax4pnp.exe' dosyası gerekli diye.Daha doğrusu ilk Installation Diski yerleştiriniz gibi birşey geldi ama öyle bir cd im yok acaba bu smax4pnp.exe dosyasını nasıl bulurum?Çok teşekkür ederim...

• Bahsettiğin dosya ses kartının driver dosyalarından birisi soundmax audio driver olarak görünüyor. Ses kartının sürücülerini bir yüklemeyi dene. Ancak virüs bulaşmış sistemlerde onarım sonucu hatalar oluşması normaldir imkanın varsa sistemi temiz bir kurulum yapman daha verimli olacaktır.

Kolay gelsin.
  • Yardımınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim.Format atıp temizce kullanmak çok istiyorum (: ama dosyalarımı kurtarmayı bilmiyorum hele şu halde kurulum aşamasında kalmış bir pcden nasıl kurtarılır hiç bilmiyorum acaba bir bilginiz varmı dosyalara nasıl girebilirim pc şuan windows yüklemesinde.Çok teşekkür ederim
  • format atmana gerek yok.bu işlemleri sıra ile yap.gözün aydın

çoğumuzun bilgisayar kullanırken veya soundmax serisi ses driveri kurarken karşılaştığı bir problem olan smax4pnp.exe hatasının çözümü aslında hiç de göründüğü kadar zor değil.yapmanız gereken sadece

1-bilgisayarınızda not defteri exesini bulup masaüstüne kopyalamak

2-bu işlemden sonra adını smax4pnp-exe-hatasi olarak değiştirmek

3-son olarak driver tanıtırken eksik görünen bu dosyayı kopyaladığınız yerden çağırmak

4-Kurulum işlemi bitti.şimdi açılışta bu dosyanın sizi rahatsız etmemesi için yapılacak işlemden bahsedeceğiz

a-başlat—çalıştır—msconfig—smax4pnp-exe(check i kaldır)

b-bilgisayarı yeniden başlat

kaynak : smax4pnp-exe-hatasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrepxxx1988 -- 8 Ağustos 2012; 19:35:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: akrepxxx1988

format atmana gerek yok.bu işlemleri sıra ile yap.gözün aydın

çoğumuzun bilgisayar kullanırken veya soundmax serisi ses driveri kurarken karşılaştığı bir problem olan smax4pnp.exe hatasının çözümü aslında hiç de göründüğü kadar zor değil.yapmanız gereken sadece

1-bilgisayarınızda not defteri exesini bulup masaüstüne kopyalamak

2-bu işlemden sonra adını smax4pnp-exe-hatasi olarak değiştirmek

3-son olarak driver tanıtırken eksik görünen bu dosyayı kopyaladığınız yerden çağırmak

4-Kurulum işlemi bitti.şimdi açılışta bu dosyanın sizi rahatsız etmemesi için yapılacak işlemden bahsedeceğiz

a-başlat—çalıştır—msconfig—smax4pnp-exe(check i kaldır)

b-bilgisayarı yeniden başlat

kaynak : smax4pnp-exe-hatasi

Arkadaşım konunun tarihine baktın mı?

24 Ekim 2009; 21:59:17 en son mesaj gönderilen tarih.

• kusura bakmayın şimdi gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepxxx1988

kusura bakmayın şimdi gördüm

gece gece o kadar sesli gülüyorumki evden atılcam sayende

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.