Şimdi Ara

İnstagramdan Kızlara Yazma Deneyi Yapıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 21 yaşındayım sevgilimde arkadaşımda yok artık sıkıntıdan kafayı yedim arkadaşlarım kuzenlerim instagramdan sürekli kızlarla tanışıp arkadaş oluyorlar bana hep özgüvensizsin yazmadığın için bulamıyorsun diyorlardı

Lise 2 de yazdım instadan red yedim okuldan bi kızdı 1 hafta kesişmiştim
    Üni 2 de yani bu sene dil kursunda sınıftan bi kız vardı onu filme davet ettim oda reddetti
    Yine üni 2 senenin başı mezuna kaldığım sene dershanede hoşlandığım onunda benden hoşlandığını zannettiğim kıza yazdım yine red yedim
    Şimdide tanımadığım bizim ünideb kızlar ekledim 200 istekten 5-6 kız geri takip edip kaldı onlarla konuşmaya çalışacam ilk adayı seçip mesaj attım

Kız fotoğrafcı fotoğraflar çekiyor mesaj attım yemyeşil bi dağdaki fotosuna karadeniz mi akdeniz mi diye iç anadolu dedi 5 dakika sonra bende hemen iç anadoluda böyle yeşillik mi var yazdım 10 dakkadır cevap yok şimdi bakcam engellemiş olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kafayla bulamazsın.
  • Young Sinatra kullanıcısına yanıt
    olm o zaman akıl ver napıyım soruyorum işte
    Kızlada konuşmaya devam ediyorumda kız çok resmi konuşuyo

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 kişiye istek atmış nasıl bir işsizsin ya
  • dönen 5-6 kişi oldu zaten

• bro kafayı yemedinmi 5 aydır evde kız yok bişe yok aynnı durumdayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • knk bende normal kız arkadaş bile olmadı 21 yaşında hayatımda hiçbir kız tarafından sevilememiş biriyim yani alışığım

• quote:

Orijinalden alıntı: EnterX

knk bende normal kız arkadaş bile olmadı 21 yaşında hayatımda hiçbir kız tarafından sevilememiş biriyim yani alışığım
    knk benim çok sevgilim olduda 5 aydır yalnızım kafayı yicem instadan yürüyorum aynı sana cevap verdikleri gibi yazıyolar
  • Instadan kiz düşürmek zor cidden bizim gibi düşünen milyon kişi yazıyor kıza, kizin da bi tarafı kalkıyor tabi :)) belki kafası eserse takipçisi cok zengin birine verir:)

• Boşver karı kız. Instagram falan filan boş iş. Keyfine bak, hayattan zevk al. Kızlarla uğraşmaya değmez.

• Kızlara birden bire şuraya gidelim mi şunu yapalım mı denmez. Öncelikle sohbet muhabbet kurmaya çalış ve instadan karıya kıza yürüyen bir abaza olmadığına onları inandır. Konular da saçma sapan şeyler olsun. Mizah yap yani komik şeylerden bahset onun da fikir verebileceği şeylerden. Ne biliyim hani cringe bi durumdan söz et falan. Kankanla yaptığın muhabbeti kızla da yap işte. Önce yakın arkadaş olmayı, kızların da sıradan insanlar olduğunu bu şekilde öğrenirsin. Sonrasında zaten sevgilin de olur çünkü sevgili yapmayı da ütopik bir şey olarak görmemiş olacaksın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İç anadoluda yeşillik mi varmış lan?

• Sonuç nedir ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.