Şimdi Ara

instagram telefon numarası giriş sorunu - lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
26.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar çok büyük sorunum var.

kullandığım instagram hesabına giriş yapıyorum telefon numarası istiyor yazıyorum ve 2 saniye sonra instagramdan atıyor
    başka numara yazıyorum yine atıyor saniyeler içinde numarayı eksik yazıp 13123 bile yazsanız direk atıyor.

saatlerdir durmadan şifre yenileme yapıyorum yeniliyorum şifreyi fakat yine telefon numarası istiyor giremiyorum.

instagram destek hattı da yok mail atılacak bir yer bulamadım saatlerdir sitesindeyim hiçbir yerde iletişim formu falan yok.

hesabıma nasıl giriş yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Instagram Telefon Numarası Giriş Sorunu

Instagram hesabına giriş yapmak için telefon numaranı kullanmaya çalışıyorsan ancak sorun yaşıyorsan, bu sorunu çözmek için şu adımları izleyebilirsin:

• Telefon numaranın doğru olduğundan emin ol: Girdiğin telefon numarasının doğru olduğundan ve operatörünün SMS mesajları gönderip alabildiğinden emin ol.
    • Amazon telefon numarası kabul etmiyor: Amazon'dan alınan sanal veya geçici telefon numaralarının Instagram tarafından kabul edilmeyebileceğini unutma.
    • Farklı bir cihaz veya tarayıcı dene: Instagram hesabına farklı bir cihaz veya tarayıcıdan giriş yapmayı dene.
    • VPN kullanmayı dene: Bazı durumlarda VPN kullanmak, IP adresinle ilgili sorunları çözmeye yardımcı olabilir.
    • Instagram'ın servis durumunu kontrol et: Instagram'ın servislerinde bir kesinti olup olmadığını kontrol et.
    • Instagram Destek ile iletişime geç: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse Instagram Destek ile iletişime geçmeyi dene.

Sorun devam ederse, Instagram Destek ekibine hesabınla ilgili ayrıntıları içeren bir mesaj gönder. Telefon numaranı, e-posta adresini ve karşılaştığın hatanın ekran görüntüsünü ekle.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Facebook ile bağlanmayı deneyin
  • Uygulamayı silip tekrar yüklemeyi deneyin ya da güncelleme varsa güncelleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfyildiz

Facebook ile bağlanmayı deneyin

yok hesaba giremiyorum facebook bağlı değildi bak bu video.

https://www.youtube.com/watch?v=DqyPweQ57co&feature=youtu.be
  • AmIMad. A kullanıcısına yanıt
    hocam telefon yok bilgisayardan giriyorum bak videosu burada.

https://www.youtube.com/watch?v=DqyPweQ57co&feature=youtu.be&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum giriş ve gsm onay sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.