beyler 100 kişi olsa yeter di be |
instagram takipçi nasıl arttırabiliriz?

-
-
-
-
Tanıdığın arkadaşın falan yok mu takip et işte hocam -
çoğu yaşlı kesim geri de takip etmiyor şerefsizler, gençden kuzenlerle felan takipleşiyoz o da 15 kişi
-
Takipçi al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nerden alabiliriz hocam güvenilir bir yer var mı?
-
Usta hayatını yaşa, s*ktir et instagramı -
hocam bir kız vardı "ıyy ne kadar eziksin takipçi sayına bak" vs dedi çok dokundu ezik olarak gördü beni
-
gt sayfaları var ordan takip et milleti, dönen çok oluyor öyle kasabilirsin
uğraşmam 8-10 tl veririm dersen çekiliş ile takipçi kasan siteler var 10tl ye 1000 takipçi geliyor Türk hepsi
10 tl fazla dersen %100 bot takipçiler var 1000 tanesi 2 lira falan ama 5 gün sonra düşebilir hepsi
-
hocam 6 tl 200 takipçi aldım az önce 685 oldu
2-3 gün sonra 100 kişi kalsa yeter
-
Benim 687 takip ettiğimde 570 hepsi kız kızlara atıyorum istek gt yapıyolar fotoğraflardaki beğenilerde 140-150 hep hepsi kız belki bahtımız ondan kapalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kızların çoğu egoist.
Abazalar sağolsun kızlara paspas ola ola erkekleri aciz olarak gösterdiler yıllardır.
Bırak ne diyorsa desin, çok takipçisi varda dünyayı mı kurtarıyo pezevenk? -
quote:
Orijinalden alıntı: -Hattori-hocam 6 tl 200 takipçi aldım az önce 685 oldu
2-3 gün sonra 100 kişi kalsa yeter
biraz pahalıymış hocam aldığınız yer. r10'u inceleyebilirsiniz instagram için konu başlıkları var çok daha uyguna beğeni takipçi izlenme servisleri mevcut aklınızda bulunsun.
eğer ihtiyacı olan varsa dm atabilir özelden link bırakabilirim bikaç site var çok iyi.
-
hocam kızlar nasıl geri takip ediyor? hiç ettiklerini görmedim gt yazıyolar takip ediyosun geri dönmüyolar
-
olsa ne olucak kendini mi tatmin ediceksin . güzel mi durucak neyi yarıştırıyosun ki
-
hocam sadece eşi dostu vs takip edince az takipçi olunca dalga geçiyolar ezikliyolar
-
Vay anasini be bunu takan insanlar yoktur hurafedir diyordum varmis.
-
insanların takipçi sayısıyla sidik yarıştırırakmı hayatını yaşıyosun
-
Şöyle bir gerçek var ki; gerçek hayatta kız-erkek farketmez senin takipçi sayına göre saygı gösteriyorlar, davranıyorlar.
Benim instadaki takipçi sayım 100-200ken beni ezik olarak görüyorlardı. İnstagramı kapattım daha sonra Takipçisi 3000-5000-700-300 vs kızlarla birlikte oldum. Tabiki insta olmayınca bana bakışlarını değiştirecek bir durum da olmadı.
Kısacası instagramda 500 civarı takipçi elde edemiyorsanız kapatın gitsin daha iyi. Öbür türlü olacağı varsa da olmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Vay anasini be bunu takan insanlar yoktur hurafedir diyordum varmis. |
Benzer içerikler
- sürekli öğürmek ama kusamamak
- eczane.com.tr güvenilir mi
- dilimi ısırdım kanıyor ne yapmalıyım
- göğsüme darbe aldım ağrıyor
- günlük 70 gr protein nasıl alınır
- çay emojisi
- penis nakli
- discord açıldı mı
- sodyum iyon batarya
- izafiyet teorisi nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X