Şimdi Ara

İNSTAGRAM ŞİFRE DÖNGÜSÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnstagram hesabım şifre değiltir döngüsüne girdii 1 hafta olmak üzere iki hğndür bildirim gelmeye bsşladı fakat halen erişim sağlayamıyorum. Ne geri veriyor ne kapatıyor. Üstelik hiç adım atamıyorum. Destek talep selfie kimlik doğrulama fırm doldurma bu adımlara erişemiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz ?

İNSTAGRAM ŞİFRE DÖNGÜSÜ

İNSTAGRAM ŞİFRE DÖNGÜSÜ

İNSTAGRAM ŞİFRE DÖNGÜSÜ

İNSTAGRAM ŞİFRE DÖNGÜSÜ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardım help lütfen

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • şimdi durumu nedir hocam ?

• selametle42 kullanıcısına yanıt
    İNSTAGRAM ŞİFRE DÖNGÜSÜşu şekil beğeni yorum mesaj bildirim üsstten geliyor. Ama sadece yurtdışından yazan arkadaşımın gelmiyor. Uygulamada da halen şifre değiltir diyor.

• Slm Merhaba donanımda telefon onay kodu problemi oldu mesaja yanıt veremedim. Hocam benim sorun 7. Halen şifre döngüsünde. Bilmiyorum ne yapmaşayım beklemeli mi yoksa bu sorun olunca 4 defa yenilemeye çalıştığım şifrelerin hangisini algıladı da gircem. Yoksa şifremi unuttum adımını mı denesem. Karmakarışıklardayım resmen. Halende bildirim geliyor üstten arkadaşların mesajı özellikle

• @sasa_iliç instagram için mesajını okuyabildim. Fakat telefon onayı istiyor size yanıt vermem için. Telfonum güncel lakin onaylatamıyorum her şey aksi yönde ilerliyor. Bu eski hesabım bu arada. Diğerinden kimseyi yanıtlayamadım. Bu hesabım hariç off. Son durum ise bildirimler geliyor yurtdışından yazan arkadaşımın hariç. Nasıl bir döngü nasıl bir buga giriş bu deli olmak içten değil. Ne veriyo, ne tam alıyor işkence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selametle42 -- 18 Temmuz 2025; 17:34:28 >
  • @sasa_iliç Ben @ayşem ayşem instagram için mesajını okuyabildim. Fakat telefon onayı istiyor size yanıt vermem için. Telfonum güncel lakin onaylatamıyorum her şey aksi yönde ilerliyor. Bu eski hesabım

İNSTAGRAM ŞİFRE DÖNGÜSÜ

bu arada. Diğerinden kimseyi yanıtlayamadım. Bu hesabım hariç off. Son durum ise bildirimler geliyor yurtdışından yazan arkadaşımın hariç. Nasıl bir döngü nasıl bir buga giriş bu deli olmak içten değil. Ne veriyo, ne tam alıyor işkence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İNSTAGRAM ŞİFRE DÖNGÜSÜ

• Son durum bu ve şifre değiştir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.