İnstagram hesabım şifre değiltir döngüsüne girdii 1 hafta olmak üzere iki hğndür bildirim gelmeye bsşladı fakat halen erişim sağlayamıyorum. Ne geri veriyor ne kapatıyor. Üstelik hiç adım atamıyorum. Destek talep selfie kimlik doğrulama fırm doldurma bu adımlara erişemiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz ? ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İNSTAGRAM ŞİFRE DÖNGÜSÜ

-
-
Yardım help lütfen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
şimdi durumu nedir hocam ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Slm Merhaba donanımda telefon onay kodu problemi oldu mesaja yanıt veremedim. Hocam benim sorun 7. Halen şifre döngüsünde. Bilmiyorum ne yapmaşayım beklemeli mi yoksa bu sorun olunca 4 defa yenilemeye çalıştığım şifrelerin hangisini algıladı da gircem. Yoksa şifremi unuttum adımını mı denesem. Karmakarışıklardayım resmen. Halende bildirim geliyor üstten arkadaşların mesajı özellikle
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
@sasa_iliç instagram için mesajını okuyabildim. Fakat telefon onayı istiyor size yanıt vermem için. Telfonum güncel lakin onaylatamıyorum her şey aksi yönde ilerliyor. Bu eski hesabım bu arada. Diğerinden kimseyi yanıtlayamadım. Bu hesabım hariç off. Son durum ise bildirimler geliyor yurtdışından yazan arkadaşımın hariç. Nasıl bir döngü nasıl bir buga giriş bu deli olmak içten değil. Ne veriyo, ne tam alıyor işkence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selametle42 -- 18 Temmuz 2025; 17:34:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@sasa_iliç Ben @ayşem ayşem instagram için mesajını okuyabildim. Fakat telefon onayı istiyor size yanıt vermem için. Telfonum güncel lakin onaylatamıyorum her şey aksi yönde ilerliyor. Bu eski hesabım
bu arada. Diğerinden kimseyi yanıtlayamadım. Bu hesabım hariç off. Son durum ise bildirimler geliyor yurtdışından yazan arkadaşımın hariç. Nasıl bir döngü nasıl bir buga giriş bu deli olmak içten değil. Ne veriyo, ne tam alıyor işkence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Son durum bu ve şifre değiştir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- instagram topluluk kuralları ihlali kaldırma
- instagram bulunabilirlik kapatma
- +44 7537 452510
- instagramda gif atamıyorum
- savcılık fake hesabı kaç günde bulur
- instagram hesap kurtarma linki
- yaka mikrofonu önerisi
- instagram silinen mesajları geri getirme
- instagram arka plan değiştirme
- instagram taslakları galeriye kaydetme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X