Şimdi Ara

İnstagram paylaşım önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkaşlar bu konuyu açma amacım öneri almak linkleri sildim reklam yapmamak için, öncelikle bir arkadaşım ve ben fotoğraf çekiyoruz. Çekimler amatör tabi ki cihazımız yok. Telefon kamerası ile çekim yapıyoruz. Telefonların birisi z5 dual , diğeri Discovery air. Genelde Arkadaş çekiyor ben arasından seçiyorum, amatör bir şekilde shop işlemini yapıyorum. Üzerlerine gelişi güzel o an ne eserse yazıp paylaşıyorum. Aslında şiir yazıyorum hobim . Ancak bunları birleştireceğim görselleri henüz bulamadım bu duyguyu yaratabilecek. O yüzden şimdilik böyle gelişi güzel.Temel prensip işlerimizden arta kalan zamanlarda hobi edinmek, kendimize özgü , resim ve içerik yaratmak. Alıntı yapmamak.
    Kısacası
    Fotoğraflar telefon çekimi, Amatör
    Shop, Amatör
    Yazılar vs., Amatör
    İnstagram, Amatör(ilk kez kullandım, tag sistemini yeni yeni çözüyorum.)
    2 gün oldu ve günde bir içerik yüklüyorum.

Örnek içerikler

Önerilerinize açığım nasıl geliştirebiliriz kendimizi. Teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Tost -- 1 Şubat 2018; 23:50:45 >

• Güzel hobi bırakmayın devam edin, umarım iyi bir kitleye ulaşırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim aklımdada var bu tarz işler takip edicem

• Amaç zaten hocam bütün gün oturarak çalıştığımız için hareket etmek ve zevk aldığımız birşeylerle uğraşmak. Teşekkür ederim yorumunuz için
  • Karthusnowulti kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkürler hocam, önerilerinize açığım
  • Önce içeriği tasarlayın. Mesela bir şiir yaz yada yazılan bir şiiri al. Daha sonra ona uygun görselin ne olacağına karar ver ve gidip o görseli çek.

Hatta photoshop yap, soyut anlam içeren görseller üret. Klasik resime bak. Bu alanda en iyileri bulup eserlerinden esinlen.

Sanat üretmek hoş bir uğraş. Destekliyorum.

Ayrıca niyetinizi de düzeltin.

• Yeşilpaltoluadam kullanıcısına yanıt
    Hocam sayfalarca şiirim mevcut, ama dediğim gibi işten arta kalan vakitler arkadaşım hafta içi bir gün gündüz çıkabiliyor denk gelenleri çekiyor onun dışında geceleri alt geçitler duvar yazıları vs. çekiyoruz karanlıkta pek iyi malzeme çıkmıyor. Şiirlerime uygun görsel bulabilirsem dediğiniz gibi resimle birleştirmeye başlarım. Teşekkürler bu güzel yapıcı yorumunuz için ancak niyetinizi düzeltin demenizi anlayamadım. Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yani niyetiniz kitle kazanmak için sanat üretmekse bu niyet düzgün olmuyor bana göre. Niyette kimin rızası gözetilmeli, benden iyi biliyorsunuzdur

• quote:

Orijinalden alıntı: Yeşilpaltoluadam

Yani niyetiniz kitle kazanmak için sanat üretmekse bu niyet düzgün olmuyor bana göre. Niyette kimin rızası gözetilmeli, benden iyi biliyorsunuzdur

Her insan takdir edilmek ister bunun nesi yanlış ?

• Yeşilpaltoluadam kullanıcısına yanıt
    Niyetim boş hayatımı renklendirmek bir uğraş edinmek spor yapmak zevk almak eğlenmek kimse takip etmesede devam edecek bir proje benim için hocam. Ama arkadaşımızın da dediği gibi insanlar takdir edilmekte ister. Özellikle insan çekmek için uğraş göstermeyeceğim ancak gelen olursa da hayır demem, herşey kendim için yani. Teşekkür ederim görüşünüz için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Tost -- 2 Şubat 2018; 0:29:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.