Şimdi Ara

Instagram için yeni rekor! Lionel Messi “rekortmen yumurtayı” geçti: 66 milyon beğeni (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ronaldo'cular yoğun şekilde yumurta fotosunu beğeniyorlar Instagram için yeni rekor! Lionel Messi “rekortmen yumurtayı” geçti: 66 milyon beğeni 


    Bu kadar ezik olmayın be kardeşim Instagram için yeni rekor! Lionel Messi “rekortmen yumurtayı” geçti: 66 milyon beğeni 

  • Ronaldo, kolayı önünden çektiğinden beri saçma sapan şekilde takımlarında yıpratma operasyonuna gidildi. Böyle bir dünya yıldızının yedek kalması büyük saçmalık. Messi sahada yürüdüğü halde 120 dakika sahada kalıyor. Ronaldoya yapılanlar çok büyük saygısızlık.

  • Vict0ry kullanıcısına yanıt

    Ronaldo turnuva öncesi hem gündem olmak hem de Manchester'dan kovulmak için saçma sapan açıklamalar yapmasaydı finalde Fransa yerine Portekiz olurdu. Portekiz taş gibi takımdı. Ronaldo yüzünden takım karıştı oyuncuların üzerindeki baskı arttı. Sezon öncesi kampına geç kalmış maç eksiği bulunan 38-39 yaşındaki adamın yedek kalması da normaldir. Fiziksel olarak çok kötü durumdaydı. Messi'ye gelecek olursakta Messi'nin turnuvaki ortalama koşu mesafesi 7.8 km. Bu adam oyun kurdu, asist yaptı ve gol attı. 35 yaşında. Mbappe 23-24 yaşında. Onun turnuvadaki ortalama koşu mesafesi ise 7.7 km. Messi'den az koşmuş. Mbappe 120 dakika duruyorsa Messi hayli hayli durur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tritlum -- 21 Aralık 2022; 16:47:8 >
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt

    Açıkçası Ronaldo umurumda değil adam geleceği noktay gelmiş geçmiş ama insan birazda mantıklı olur alayına gider yaparsan dediğin gibi alaşağı etme çabaları adeta alenileşir. Benim sinirime dokunan arjantinin halleri başkası değil, 1986'da el ile kupa aldılar şimdi de messinin kariyerini eksik olan kupayla bitirsin zorlamasıyla.


    Fransa'dan yada Ronaldo'dan bahsetmiyorum futbolun örgütlü zihniyetinden bahsediyorum aslında, yukarıda bir iki yere yazdım lafı anlamak istemedikleri taraftar oldukları için terse çekiyorlar. dürüst olmak bireye zor geliyor hele ki menfaati varsa örgütleniyor insanoğlu.


    Messinin ne mal olduğunu anlamak için maça asıldığı için Mbappe'ye sebepsiz yaptığı el kol hareketlerine bakabilirsiniz, cahil topçu kafası. Seneye PSG'de durmayacak belki de, kupa dönüşünde tıpkı maradonanın italya'da barınamaması saçma bir şekilde napoliden gitmesi gibi bir durum yaşayabilir. maradona da az kırık değildi, yaşantı bakımından messi ile kıyaslanamaz tabiki :)





  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

    Konunun Ronaldo ile alakası ne ? Mesela ben Ronaldo cu değilim ama alenen Arjantin şampiyon olsun diye herşeyi yaptılar . Hatta PSG ye transfer olurken kendisine Dünya kupasında her türlü yardımın yapılacağı konusunda söz verildiği konuşuldu spor porgramlarinda. Şampiyon olduktan sonra da her türlü piyar yapıldı . Aslında katar kendi reklamini ve çıkışını yaptı Messi de şampiyon oldu win win .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan da dünyanın en itici en antipatik kitlesi Messi fanları . Uslubunca sevinmek yerine sürekli sağa sola hakaret ronaldoya hakaret ronaldo yi sevenlere hakaret .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coca cola şişesi kaldırdı diye böyle oldu diyerek kendini avutmaya çalışan insanlara az bile yapılıyor, siz önce hak edenin hakkını verin Instagram için yeni rekor! Lionel Messi “rekortmen yumurtayı” geçti: 66 milyon beğeni Instagram için yeni rekor! Lionel Messi “rekortmen yumurtayı” geçti: 66 milyon beğeni 

  • mehmet_clk M kullanıcısına yanıt

    Öncelikle Ronaldo cu değilim , arjantinliler hollanda maçında da sevinirken sürekli Hollanda lilari tahrik ettiler , zaten her türlü hakem desteğini gördüler 7 maç 5 penaltı 3 u yanlış penaltı , sürekli aynı stadyum da maç yaptirdilar , Portekiz maçına Arjantin li hakem atadilar , Hollanda maçını yöneten hakem mactan sonra direk evine yollandı ceza verildi tamamen spor medyasında Messi nin böyle istediği söylendi .


    İspanyol kültürüne sahip her ülke de bu tarz saha dışı olaylar yaşanıyor malesef Madrid in bu kadar çok Cl almasida tesadüf değil .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elric. kullanıcısına yanıt

    Ne alaka coca cola , ben niye kendimi avutayim bana ne dunya kupasında , iticilikte antipatiklikte zirve noktadasiniz yazık ..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazdıklarından o çıkıyor çünkü, hollanda maçında 100. dakikada olmayan frikiği vermese zaten maç uzamayacak bile ama sorsan her şey ayarlanmış, büyük resmi görmüşsün, çok hücum yapan çok penaltı kazanır, fb ve arjantin niye bu kadar penaltı kazanıyor diye komplo teorisi kurmaya devam edebilirsin

  • Elric. kullanıcısına yanıt

    Final deki pozisyon penaltı mi ?

    Polonya maçındaki pozisyon penalti mi ?

    Neden Arjantin her maçını aynı stadyum da oynadı ?

    Arjantin tüm dünya kupalarinda 1 turvunada en çok penaltı atan takım oldu bu kadar üstünü mu oynadı ?

    Neden hiçbir hakem ceza almamisken Hollanda maçının hakemi ceza aldı ?

    Neden Portekiz maçında Arjantin li hakem görev aldı ?


    Hepsimi tesadüf bunların ?

    Sadece ben değil neden spor programlarinda bile Arjantin in kollandigi söyleniyor ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EFAE9B29C -- 21 Aralık 2022; 17:42:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • penaltı, açlımı yiyip arkadan el kol yaparsan adam da atar kendini yere

    penaltı yumruğu koymuş

    70klık stadı avrupadan bile oraya 3 5k kişi gelene mi ayıracaklar, ful tribün gördün işte arjantin sayesinde

    evet oynadı finalde de 80 dakika boyunca gördüğün üzere

    arjantinin hakkını yemeye teşebbüs ettiği için

    arjantinli olunca noluyor, di maria ronaldo rekabetini zedeler diye mi


    evet tesadüf, arabistana yenilen takıma gruptan bile çıkamaz diyip kupayı kazandığı için gururuna yediremiyorsun sadece

    önüne gelen program yapıyor zaten dedikleri önemsiz

  • Hata bende senin gibi birini muhattab aldım , boşuna alıntılama bı daha .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt

    messi sahada yürüyomuş. Kupa tarihinin en çok gol şansı yaratan adamı


    futbolla ilgilenmiyorsanız yorum yapmayın şöyle rezil etmeyin kendinizi Instagram için yeni rekor! Lionel Messi “rekortmen yumurtayı” geçti: 66 milyon beğeni 

  • mehmet_clk M kullanıcısına yanıt

    aynen penaldocu kardeş empappeye el kol hareketi yapmış messi hahaha.



    Instagram için yeni rekor! Lionel Messi “rekortmen yumurtayı” geçti: 66 milyon beğeni


    3 gün geçti yeter ağlamayın artık selpak kalmadı memlekette. Sen onu bırak yumurta fotosunu beğen yapacağın en mantıklı hareket o olur ronaldo için Instagram için yeni rekor! Lionel Messi “rekortmen yumurtayı” geçti: 66 milyon beğeni 





  • Sana bir haberim var:










    Instagram için yeni rekor! Lionel Messi “rekortmen yumurtayı” geçti: 66 milyon beğeni



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yurtsever1453 -- 18 Haziran 2023; 16:12:4 >
  • Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt

    Sürekli Z kuşağına laf edip insanı kalitenin düştüğünden bahsediliyor , sanırım burası dibin dibi .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun Messi'nin rekor instagram beğenisi alması değil sorun bir alelade bakkal yumurtasının bu kadar beğeni alarak rekor kırması. Bu da insan oğlunun ne kadar boş beleş bir et yığını olduğunun kanıtı değil de nedir?


    Instagram için yeni rekor! Lionel Messi “rekortmen yumurtayı” geçti: 66 milyon beğeni
  • mehmet_clk M kullanıcısına yanıt
    ben Arjantin'in kollandığını düşünmüyorum ama final maçında 90+8'de Fransa iki defans oyuncusuna karşı üç oyuncu ile atağa kalmışken, ve biri Mbappe diğeri Coman iken, hakemin bu pozisyonu "Fransa lehine foul çalacam" bahanesiyle zorla durdurması, Fransız oyuncular avantaj için devam ederken hakemin üst üste düdük çalıp durmaya zorlaması, ve Arjantin deansının geri gelip yerleşmesine müsaade etmesi, bu olay bir futbolsever olarak beni tatmin etmedi. böyle futbol olmaz çünkü bu bir yorum hatası değil. hatalı foul verir "hakem yanlış karar verdi" deriz, burda hakemin yorumlaması gereken bir durum yok. kurallar net: "avantaj durumunda sarı ya da kırmızı farketmez kart vermek için dahi oyunu durdurma, oyunu mutlaka devam ettir, pozisyon sonlanınca gidip kartı gösterirsin" kurallar bunu diyo. her hakem bu eğitimi almıştır ve uzun senelerdir uygulanan kurallar bunlar.

    o pozisyonda hakem kişisel olarak golü engellemek istemiş olabilir. büyük plan var demiyorum, kimse talimat vermez hakeme ama sonuçta hakem de bi insan. maçın uzatmaya gitmesi ve penaltılara gitmesi işine gelmiş olabilir. yoksa %80 ihtimalle gol olacak pozisyonu böyle ısrarla durdurmasına başka yorum getiremiyorum. bence hakemin lisansı yırtılmalı bu maç sonrası. çünkü bu bir hata değil, bu bir kasıt. hakem bu kadar aptal olamaz, yani aptallığın bi üst sınırı vardır, ordan sonrası kasıttır.

    Arjantin kazansın kaybetsin umrumda değil ama kim kazanacaksa beni adil bir oyun oynanmakta olduğuna tatmin ederek kazanmalı. Arjantin maçın genelinde daha üstün olan taraftı, ama futbol daha üstün tarafın kazandığı bir oyun değildir. futbol daha çok gol atanın kazandığı bir oyundur. hakem orda skandal bir müdahalede bulunmuş olmasaydı Arjantin 75 dakka şut vuramamış rakibine 2-0'dan maç vermiş olacaktı, hem de uzatmaya bile girmeden. bu durumda Arjantin adına üzülürdüm cidden ama futbolsever olarak adil bir oyun oynanmakta olduğunu görürdüm en azından. şimdi Arjantin hakederek kazandı diyemiyorum. oyun üstünlüğüne sahip olmalarına rağmen bunu diyemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 23 Aralık 2022; 10:24:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.