Şimdi Ara

instagram hesabını şikayet etmek ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Konu biraz da iphone'la ilgili olduğu için buraya yazıyorum. Yeri burası değilse, taşınırsa sevinirim.

Birisi kendi instagram hesabında bir akrabamızı ölmüş göstermiş ve altında bir sürü uygunsuz yorum var.
    Akrabamızın instagram hesabı yok ve zaten telefon sürümü instagramı desteklemiyor o yüzden ayrıntılı inceleyemedim.

Yasal yollara başvurmadan önce bu hesabı nasıl kapattırabiliriz? Yada en azından resmi kaldırtmanın bir yolu var mı?

Mesele acil. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Meraba arkadaşlar,
    Konu biraz da iphone'la ilgili olduğu için buraya yazıyorum. Yeri burası değilse, taşınırsa sevinirim.

Birisi kendi instagram hesabında bir akrabamızı ölmüş göstermiş ve altında bir sürü uygunsuz yorum var.
    Akrabamızın instagram hesabı yok ve zaten telefon sürümü instagramı desteklemiyor o yüzden ayrıntılı inceleyemedim.

Yasal yollara başvurmadan önce bu hesabı nasıl kapattırabiliriz? Yada en azından resmi kaldırtmanın bir yolu var mı?

Mesele acil. Yardımcı olursanız sevinirim.

Instagramın şikayet mekanizması Türkiye için henüz facebook bildirim merkezi gibi iş yapmıyor. Geri dönüşler ayları alıyor ve belli sayıda şikayete ulaşması lazım. 50 ve üzeri diye hatırlıyorum bir makaleden. Yeni internet yasasıyla beraber bunları yasal yoldan halletmen daha mantıklı istersen tazminat veya hapis cezası talep edebiliyorsun.

• Sismologger kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için çok teşekkürler. İlerleyen günlerde duruma göre değerlendirelim o zaman. Tekrar sağolun, iyigünler.

• quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Bilgiler için çok teşekkürler. İlerleyen günlerde duruma göre değerlendirelim o zaman. Tekrar sağolun, iyigünler.

Rehber olması açısından sorununu çözüme kavuşturunca burada paylaşıp beni de eklersen sevinirim.

Konu takip...
  • Sismologger kullanıcısına yanıt
    Tabiki. Herkesin başına gelebilir. Gelişme olursa paylaşırım.

• Hocam biz geçende hesabımızın fake olarak başkası tarafından açıldığını saptadık bizde instagram yardım merkezinden kimliğimizin ön yüzünün resmini çekip asıl hesabın bizim olduğunu söyleyerek şikayet ettik. Üç gün sonra sildiler. Linki bu buradan birşeyi şikayet edin yerinden yönergeleri izleyip kimlik resmini çekip koyun. Bilgisayardan yaparsanız daha iyi olur.
    https://help.instagram.com/285881641526716

• https://www.instagram.com/serhattemiz/

Hocam şu hesabı şikayet edinde kapansın lütfen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya herro ya merro kullanıcısına yanıt
    2015 senesinde Facebook üzerinde başımıza gelmişti. 200+ kişi şikayet etmesi ve Pasaport taraması göndermemize rağmen 3 gün bekletmişlerdi. Tabi fake kişi de hakkımızda 3 gün asılsız paylaşımlar yaptı. O günden sonra bir daha kullanmadık. Bir resim dahi paylaşmadık. Neden kendimi ifşa edeyim ki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.