Şimdi Ara

İnstagram hesabımı kapattım çok mutluyum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
2
Favori
14.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz takipçisi olunca kendini bi mok zannedenlerle dolu orası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de geçen hafta uygulamayı telefondan silmiştim dün de hesabı kapattım.Gün içinde her boşluğumda telefonu elime alıyormuşum onu fark ettim.Ofise bir tane kitap bıraktım şimdi boş zamanlarımda onu okuyorum.Yolda da ya oyun oynuyorum yada müzik dinliyorum.

• Ya arkadaşım insanların hayatı instagramda gördüğünüz kadarıyla sınırlı değil, şunu bir anlayın. Ayın her günü lüks restoranlarda yemek yerim ama bir kere bile bunu insanlara ilan etmedim çünkü bu durumu fazlasıyla hazmettim, insanlara bunu sunup görgüsüzlük yapmaya ve ego tatminine ihtiyaç duymuyorum. Ayda bir gittiği kaliteli mekanlardan paylaşım yapan uzaktan bir arkadaşım var, geçenlerde ''kanka ne zamandır dışarı çıkmıyorsun(igden bu sonuca varmış), bildiğim çok kaliteli bir mekan var gel seni götüreyim'' dedi. Ben de bozuntuya vermeden ''tamam gidelim bakalım, sayende bir şeyler öğreneceğiz'' dedim. Mekana girdiğimizde kapıda rezervasyon işlerine bakan kız benim adımla ''Hoş geldiniz X bey, bugün nereye geçmek istersiniz'' diye sorduğunda arkadaşımın suratı düştü. Demem o ki kimseye karşı ön yargılı olmayın, hele sosyal medya üzerinden asla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitolojiden Biri

Ya arkadaşım insanların hayatı instagramda gördüğünüz kadarıyla sınırlı değil, şunu bir anlayın. Ayın her günü lüks restoranlarda yemek yerim ama bir kere bile bunu insanlara ilan etmedim çünkü bu durumu fazlasıyla hazmettim, insanlara bunu sunup görgüsüzlük yapmaya ve ego tatminine ihtiyaç duymuyorum. Ayda bir gittiği kaliteli mekanlardan paylaşım yapan uzaktan bir arkadaşım var, geçenlerde ''kanka ne zamandır dışarı çıkmıyorsun(igden bu sonuca varmış), bildiğim çok kaliteli bir mekan var gel seni götüreyim'' dedi. Ben de bozuntuya vermeden ''tamam gidelim bakalım, sayende bir şeyler öğreneceğiz'' dedim. Mekana girdiğimizde kapıda rezervasyon işlerine bakan kız benim adımla ''Hoş geldiniz X bey, bugün nereye geçmek istersiniz'' diye sorduğunda arkadaşımın suratı düştü. Demem o ki kimseye karşı ön yargılı olmayın, hele sosyal medya üzerinden asla.
    Zaten problem tam da yaşadığınız sebep. İnsanlar bunu statü sembolü olarak görüp "Ooh bak buralara gittim" diye lansmanını yapıyor, kendini pazarlıyor bir nevi. Oysa herkesin hayatı kendinedir. Hayatınızdan zevk almaya bakın.

Haftasonları ben instagramı açmıyorum çünkü cumartesi kahvaltısı, kursları, alışverişi, yemeği, akşam yemeği, gece takılmasından başlayıp pazar akşamı pineklemesine kadar gidiyor.

"-mış" gibi yapmayı çok seviyoruz sanırım ve mutsuzluğumuzu bu şekilde gidermeye çabalıyoruz.

Son zamanlarda açılan aşırı lokmacıların ve künefecilerin sebebi de dopamin eksikliği maalesef. Mutsuz olduğumuz için tatlı - şeker ile mutlu ediyoruz kendimizi.

• Sosyal medya aslında asosyal medya hepsini kapatın kurtulun .

• quote:

Orijinalden alıntı: sezer1578

bir tane arkadaşım vardı. WhatsApp dahil hiçbir sosyal medya kullanmıyordu.
    O arkadaş ben olabilirim.

• system_31 kullanıcısına yanıt
    hocam ayıptır bu nasıl cevap
  • kesfette takilarak instagrami cok kullanmak?
    ayrica senin instagrami silmeni gerektirecek bi durum da yok
    ex olur, gormek istemedigin insanlar olur eyvallahta sen bos yere tribe girmissin krdsm

• quote:

Orijinalden alıntı: system_31

Çünkü insanlar çok mutlu seninse paylaşacak hiçbir anın yok, ne kadar üzücü değil mi?
    Ben çok mutluyum, herşeyim harika diye paylaşım yapan kızlar, kamera arkasında salya sümük ağlayıp, hayat şartları kötü diye sevgililerini veya kocalarını darlıyor. Anladığım kadarıyla sende instaköle olmuşsun

• Hayatta kafaya birseyleri takmayan dopamin seviyesi ve ego seviyesi yuksek olan insanlar icin sosyal medya bulunmaz nimet. Biz kendimiz egomuzu tatmin edemediğimiz veya etmek istemememiz den dolayi böyle sorunlar cikiyor buda dopamin seviyemizin düşük oldugunh gosterir.İnsan sosyal bir varliktir egosunu tatmin etmesi gerekir sosyal medya bu yuzden yaradilisimizin kendisidir bug'udur.

• Aslında bu birazda bakış açına ve kullanım amacına bağlı. Mesala kapatmayıp, mutlu olarak öğrenecek bir çok şeyin olabilirdi. Ben mesala İngilizce kelimelerin telefuzlarını, okunuşlarını öğreten blogları takip ediyorum. Ve gönderim bildirim ayarlarında da bildirimleri alıyorum. Her yeni paylaşımda haberim oluyor. En azından bana bir şeyler katıyor. Bu sadece İngilizce için geçerli değil, kendini geliştirmek isteyen bir çok kişi blog paylaşımlar mevcut. Bu insanlar insanlara yardım amaçlı hesap açıp bir şeyler öğretiyor. Her geçen gün gelişmek varken, amacı kadına kıza yormak niye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim instgram hesabim olmadi hic bos is zaten bunlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Önder

Ben çok mutluyum, herşeyim harika diye paylaşım yapan kızlar, kamera arkasında salya sümük ağlayıp, hayat şartları kötü diye sevgililerini veya kocalarını darlıyor. Anladığım kadarıyla sende instaköle olmuşsun

Alıntıları Göster
    konu dışında ağlamaktan iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

İroni değilse hayatimda duydugum en saçma cevap tebrik ederim darısı benim başıma insallah, zira sosyal medya saatlerimi gunlerimi çalıyor.

Alıntıları Göster
    benim de çalıyor, olay nasıl çaldığına bağlı. mutlu olup olmadığına yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B3477CF9B

,
    Gitar kanalı 2 ayda 7 K abone olamaz

• Kaç takipçin vardı? 10-20-50-100?
  • 2 yıl oldu hocam twitter instagram facebook kullanmayalaı

• Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Hayret, ben bos islerin senin isin oldugunu saniyordum oysa.

• quote:

Orijinalden alıntı: system_31

Çünkü insanlar çok mutlu seninse paylaşacak hiçbir anın yok, ne kadar üzücü değil mi?
    Birisi şu yoruma ironi desin.
  • Niye zoruna mı gitti :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.