Şimdi Ara

Instagram Hazır İçerik Platformu instaicerik.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnstagram sayfaları için içerik bulmak araştırmak uğraş verici.
    Bir çok sayfada birbirinin kopyası. Bende bundan yola çıkarak böyle bir site kurmaya karar verdim. Şu anda site yapım aşamasında. Bu aşamada sizlerin yardımını istiyorum. Önerileriniz ve talepleriniz benim için çok değerli.

    Amacım instagram sayfası açmak isteyen ve sayfası dolu gözüksün isteyen kişilerin site üzerinden hazır içerikleri indirmesini sağlamak.

    Şu anda 3 kategoride ilerleyeceğim zaman içerisinde kategorileri arttıracağım. Şu anda bulunan kategoriler Mizah - Kendin Yap - Oyun.

    İsteyen kişi seçeceği kategorinin altından verdiğim linklerden dosyaları indirebilecek bir dosyada 25-50 arası görsel bulunacak ya da 10 - 20 arası video bulunacak.
    Şu anda yapımına devam ettiğim ve kurumsal firmalarında rahatlıkla kullanabileceği hazır şablonlar oluşturuyorum. Bunlarda belli sayıya geldiğinde site üzerinden ücretsiz olarak paylaşılacak.

    Böyle bir fikir ve yola girdim önerilerinizi almak için böyle bir konu açıyorum. Ufak bir fikir bile olsa yazarsanız ve ya değerlendirirseniz sevinirim.







  • Tumblr dan alınan gönderiler fena tutuyor genelde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @potasyumhidroksit tumblr da içerik bulmak için bir araç olabilir doğru diyorsunuz. Başlangıçta elimde bulunan ve sayfa açarsam paylaşırım dediğim görseller ile başlayacağım. Zaman içerisinde sayıyı arttıracağım. Fikriniz için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.