ne düşünüyorsunuz ben yıllardır kullanmıyorum en son 2019da açmıştım 3 ay kullanıp kapattım sizce gerekli mi arkadaşlarım filan hep aç diyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
instagram hakkında

-
-
Çok güzel karılar var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 4 aydır kullanmıyorum kendimi tüy giibi hafif hissediyorum.
-
yani sosyallik için filan gerekli mi acaba ne bileyim mesela bu ilişki işleri genelde orda yürüyor diyo birçok arkadas
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hiç başıma bela etmeyeyim o zaman :)
Kesinlikle üstelik ilişkiler genelde sahte oluyor eğer sorun buysa
-
Sosyal ilişkiler hakkında gram fikrim yok ama reels izlemek inanılmaz bağımlılık yapıyor ben üni sonrasında ilk defa insta açmıştım hazırlık boyu reels kaydırıyordum halen daha öyle, ha belki üniversite topluluklarının vs etkinliklerinden haberdar olabilirsin ama ne kadar gerekli bilmiyorum
2019-2022 arası Facebookta sırf resmi oyun-spor sayfalarını takip ederek haberdar oluyordum ne günlerdi xd
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 9 Haziran 2025; 0:20:33 >
instagramı sevemedim ya herhalde bulaşmayacağım su platforma
Herhangi bir paylaşım yapmıyorum, arada takip ettiklerimden story, çoğunlukla reels
Brain rot olduğunu kabul ediyorum ama arada bir faydalı içerik, moral düzelten komik içerik çıkıyor, mutlu oluyorum.
hocam sence sosyallik açısından bi fayda mı yoksa olmasa da olur mu
instagram olmadan karı bulamazsın. sadece tanışma amacı ile değil, tanışıklığı ilerletmek için de instagram şart. Halihazırda tanıdığın karının storylerini beğeniyorsun, muhabbet oluşunca reels atıyorsun, öyle ilerliyor.
he ama reels kaydırma olayı çok tehlikeli sakın bulaşma. Ben karılara atmalık 15-20 reels'ı kaydettim onları döndürüyorum sürekli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Codix -- 9 Haziran 2025; 0:31:33 > -
Olmasa olur tabii ki.
Olursa da, milletle takipleşip 3-5 kim ne yapıyor bakmak fayda sağlayabilir, belli olmuyor.
Nasıl kullandığın önemli.
"karılara atmalık 15-20 reels'ı kaydettim"
Neymiş onlar 👀
açayım mı yani :))
harbi ben de merak ettim
Ha evet bu akımlar çoğu zaman sinir bozucu bir kıvama geliyor sonra bir anda yok oluyor xd
yav hocam aşk meşk temalı zırvalıklar
-
aç kanka, önlüklü 1-2 foto koy, takıl öyle.
-
Sana Instagramdan komik videolar atayım mi
Benzer içerikler
- hava trafik kontrolörü maaş
- komiser yardımcısı maaşı
- goodnotes fiyat
- 3d tyt türkçe deneme cevap anahtarı
- birim hacimdeki tanecik sayısı nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X