Şimdi Ara

İnstagram Engelleme ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İnstagramda birini engellediğimde bir şey fark ettim.

Engellenen kişinin gönderi sayısı engellemeden önce 24'ken engellediğimde 23 oluyor engeli kaldırınca tekrar 24 oluyor.

Farklı hesaplarda denedim herkeste farklı miktarda düşme oluyor ve engeli kaldırınca tekrar eski haline dönüyor.

Merak edip aynı hesabı takip eden takipçilerimin yorum sayısıyla ilgili olup olmadığını düşündüm ve engellediğim hesaptaki yorumlarını saydım. Ve takipçimin yorum yaptığı gönderi kadar engelleyince engellenen kişinin gönderi sayısının düştüğünü gördüm.

Bu tahminim doğru mu değilse bu durumun nedeni ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekoo28 -- 18 Haziran 2020; 23:54:53 >

Instagram'da Birini Engellemek Ne Anlama Gelir?

Instagram'da birini engellemek, genellikle istenmeyen veya zarar verici davranışlarda bulunan kişileri platformdan uzaklaştırmak için kullanılan bir özelliktir. Birini engellediğinizde aşağıdaki sonuçlar meydana gelir:

• Direkt Mesajlar: Engellediğiniz kişi size artık direkt mesaj atamaz.
    • Beğeniler ve Yorumlar: Engellediğiniz kişinin beğenileri ve yorumları profilinizden kaldırılır ve artık yeni beğeni veya yorum yapamaz.
    • Etiketleme: Engellediğiniz kişi sizi fotoğraflarda veya videolarda etiketleyemez.
    • Hikayeler: Engellediğiniz kişinin hikayelerini göremezsiniz.
    • Profil Görünümü: Engellediğiniz kişinin profilini göremezsiniz ve profilinizdeki etkinliklerini takip edemezsiniz.

Instagramda Birini Engelleyince Ne Olur?

• Kişi Engellendiğini Bilir mi: Engellediğiniz kişi doğrudan bir bildirim almaz ancak davranışlarındaki değişiklikleri gözlemleyebilir.
    • Engelleme İki Yönlüdür: Birini engellediğinizde, o kişi de sizi engellemiş olur.
    • Engelleme Kalıcıdır: Engellediğin bir kişiyi engellemeyi kaldırmak isterseniz bunu manuel olarak yapmanız gerekir.
    • Gizli Hesaplar için Engelleme: Gizli bir hesabı engellerseniz, o hesabın profilini artık görüntüleyemezsiniz. Ancak gizli hesaplar sizi hala engelleyebilir.

Önemli Notlar:

• Birini engellemek, onları tamamen silmekten farklıdır. Engellediğiniz kişiden hala mesaj veya yorum alabilirsiniz ve profilinizde bazı etkinlikler görünmeye devam edebilir.
    • Engelleme işlemi her iki taraf için de geçerlidir. Yani, birini engellediğinizde, o kişi de sizi engellemiş olur.
    • Engelleme, çevrimiçi taciz veya zararlı davranışlarla mücadele etmek için faydalı bir araç olsa da, bunu dikkatli kullanmanız önemlidir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bunu ben de farkettim eski sevgilimi engelleyince 4 gönderi birden düşüyor fake hesabımdan denedim yine 4 düştü bir de ben eski sevgilimin hesabında sadece 1 yorumum vardı onu da engellemeden önce zaten o silmişti yorumla alakalı değildir o bence ben de etiketleme sayısından şüphelendim etiketliği gönderiler mi düşüyor acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.