Şimdi Ara

instadan tanistigim kiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dmden konusuyoduk karsilikli iltifatlar falan muhabbet gayet guzel gidiyodu. sonunda bulusalimmi dedim olur dedi. biraz uzak bi ilcede oturuyodu bi avm soyledi oraya gel dedi tamam dedim.

evden cikmak uzereyken neyle gelcen dedi. niye dedim. hani arabayla gelceksen yolu tarif edeyim dedi. belediye otobusuyle dedim. he iyi dedi kapatti. tam ciktim yoldayken benim isim cikti baska zaman gorusuruz diye msj atti. eve geldim baktim engellemis.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• rengini buluşmadan belli etmiş bence kendini şanslı say

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş o kadar konuştuğun halde arabanın olmadığını bilmiyor muydu kız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ramo34 kullanıcısına yanıt
    surekli bi araba muhabbeti geciyodu. ikide bir bmwler cok guzel, kucuk de olsa insanin bmwsi olcak ya falan gibi seyler diyodu. ben de aynen diyip geciyodum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Klasik arabatapar sendromuna yakalanan birisiymiş, sıkça rastlanılıyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 14 Ekim 2024; 18:51:28 >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    sürekli araba muhabbeti dönüyorsa arabanın olmadığını bilmesi gerek. bağlamda kopukluk mevcut. daha profesyonel hikayeler üretebilirsin zihninde kardeşim.

• belediye otobüsüne bindiğin için olabilir belki de babası özel halk otobüsü şoförü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kiz boyle yazdi ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Senin gibiler oldukça, bunların burunları da bir yerleri de hep kalkık olacaklardır...

• şanslısın ki paracı bir kıza denk gelmişsin büyük ihtimal avmde yemek ısmarlatacaktır uzak durman iyi olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.