Şimdi Ara

insta 360 X3 (satıldı)+ kullanılmamış garantili insta 360 X4 15000 TL.(indirdim alın geçin...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çanakkale İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 insta 360 X3 (satıldı)+ kullanılmamış garantili insta 360 X4 15000 TL.(indirdim alın geçin...)

Selamlar arkadaşlar...Haftalardır satmaya niyetlendiğim kameralarımı boşluk bulup ilana koyuyorum.

1 sene evel aldığım ve severek kullandığım insta 360 x3 model kameramı satıyorum cihaz titiz kullanıldı zaten aksiyon kamerasıdır su altı su üstü motosiklet kar kış her yerde kullanılır.Motorsiklet kullanıcılarının olmazsa olmazı olsa da her yerde kullanımı kolay ve uygundur...Bir kere 360 kamera kullanan kişi hayatında kesin 360 kameraya yer verecektir...Ürün sorunsuzdur. Fiyat 10 binden 8500 e dusuruyorum ihtiyacı olan alsın geçsin....

X3 FORUMDAN BİR ARKADAŞIMIZA SATILMIŞTIR...

2 Ay evel aldığım sadece kutusunu açıp hiç şarja bile takmadığım faturalı garantili TR ürünü insta 360 x4 kameramı satıyorum hiç sıfırını aramayın gitsin.Başka projelerim var diye fiyatları uygun uygun yazıyorum. 17 yazmıştım 15000 e veriyorum daha uygun yoktur muhtemelen...

Fotoğraf koyacağım ama gerek olduğunu düşünmüyorum x3 ü kullandığım için kozmetik kusur olmasa da elde tutulduğunun emareleri az çok var ama ekran lensler vs sıfır gibidir.(elektronik titiziyim) x4 zaten sıfır hiç çekim yapılmadı...

DH de ne sattıysam hep dua ettiler içiniz rahat olsun referansım DH nin kendisidir  

Saygılar selamlar...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 15000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 15 Nisan 2027 Satıldığı Şehir : Çanakkale Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.