Şimdi Ara

EOS M cep boyutunda slr kalitesinde...FİYAT GÜNCELLENDİ 600 TL.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çanakkale İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 EOS M cep boyutunda slr kalitesinde...FİYAT GÜNCELLENDİ 600 TL.
    Selam arkadaslar.Severek kullandığım ama artık ihtiyacimin olmadığı EOS M makinemi satiyorum.İlgili arkadaslarin bildigi uzere en ustun fotograf kalitesine sahip olan aynasiz makinenin 650d 60d 7d ile ayni sensore sahip oldugunu, iso basarimi ve kalite olarak bu cihazlarla bire bir oldugunu soyleyebilirim kisaca bilmeyenler icin...650d ve 6d kullanicisiyim ayni zamanda gercekten en pratik ve severek kullandigim makine oldu hep.google da aratarak incelemelere goz atabilirsiniz daha iyi imaj kalitesine sahip daha kompakt bir cihaz yok. (Yok sony var ff sensorlu sen ne anlatiyon vs diyebilir arkadaslar:)) apsc sensore sahip bir cep dslridir eos m...Gercekten kullanan insanlar neden slr yukleniyoruz diye sormaya basliyor.

Merak ettikleriniz icin her türlü yardimi yaparim sattıktan sonra da destegimi sunarım..

Cihaz tertemiz ekranina ilk gun film takildi, zerre kusur yok gözüm gibi bakarim tüm ekipmanima ki sattigim esyalarımda şaşırır alan arkadaslar sıfır abi bu diye...

Cihazi 18-55 stm lensi ile birlikte verecegim kutusu ve kutu icerigi ile birlikte.

FİYAT : 600 tl.

Cihazın fotografları
    Kendi cektigim 1 2 ornek fotolarin info kisminda cihaz bilgisi vs gorebilirsiniz.İlk 1 2 gun 2 makineyle (6d eos m) gezdim gereksizdi sonra 10 gün eos m ile takıldım..:)

https://flic.kr/p/pZy4t6
    https://flic.kr/p/qWZukP

Fiyatı uygun yaptım birine yarasın diye...600TL.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Çanakkale Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hala satılık mı?
    satılıksa; 22mm lens var mı?
    flash dahil mi?
    ve son olarak tr garantili mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.