Şimdi Ara

INSIGNIA MEMNUNİYET

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süredir araç bakıyorum. Aslında Volvo S60'ın D2 motor kodlu modelini bekliyordum. Ama bugün bir opele uğrayayım dedim. Insignia edition 2.0 dizel 130 beygir modeline 18 inç jant ve sunroofla beraber 71 bin fiyat biçtiler. Sizce nasıl?
    Bir diğer sorum da,siz olsanız Volvo S60'ın 1.6 dizelini birkaç elzem donanımla doldurup 85 civarına mı alırdınız,yoksa insigniayı cosmo paketle mi alırdınız? Bu 2.0 dizelin ş.içi tüketim değerleri,konforu pratikte nasıldır? Her iki aracın da kullanıcılarından fikirlerini rica ediyorum. İyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgecinar -- 7 Haziran 2011; 21:42:40 >

• 2,0 insignia 130hp 18" jant ile beraber sigortası dahil 68400 aldım. sigorta düşüldüğünde 67950 geliyor. sunroof istedim ama gelenlerin arasında maalesef sunroof yoktu, daha fazlada beklemek istemediğim böyle aldım. bu paraya alınabilecek en iyi en doğru araba kanımca.

bahsettiğiniz s60 tip olarak daha spor ve daha iyi bir motora sahip. ayrıca malzeme kaliteside öyle, ancak aradaki fiyat farkını vermek sizin tercihinizdir, insignia alalı 40 gün oldu ve sadece 1300km'de, henüz çok kullanmadım ama memnunum.

bir de 2,0 motor olduğu için temmuz'da 950 lira kadar bir vergi ödersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo
    2,0 insignia 130hp 18" jant ile beraber sigortası dahil 68400 aldım. sigorta düşüldüğünde 67950 geliyor. sunroof istedim ama gelenlerin arasında maalesef sunroof yoktu, daha fazlada beklemek istemediğim böyle aldım. bu paraya alınabilecek en iyi en doğru araba kanımca.

bahsettiğiniz s60 tip olarak daha spor ve daha iyi bir motora sahip. ayrıca malzeme kaliteside öyle, ancak aradaki fiyat farkını vermek sizin tercihinizdir, insignia alalı 40 gün oldu ve sadece 1300km'de, henüz çok kullanmadım ama memnunum.

Peki yakıt tüketimi nasıl?
  • Sakin kullanıyorum, klima hep açık şehir içi, yol güzargahım inişli çıkışlı 200 liralık yakıt ile 700km yakın yol yapabiliyorum. daha da düşebileceğini tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

2,0 insignia 130hp 18" jant ile beraber sigortası dahil 68400 aldım. sigorta düşüldüğünde 67950 geliyor. sunroof istedim ama gelenlerin arasında maalesef sunroof yoktu, daha fazlada beklemek istemediğim böyle aldım. bu paraya alınabilecek en iyi en doğru araba kanımca.

Hocam filo indirimi ile mi bu fiyata aldınız. Istanbuldan aldıysanız bayi ismi verebilir misiniz.
  • şirket araçlarımızı Arkas Otomotiv'den tedarik ediyoruz. Servis olarak da Akatlar Arkas'ı kullanıyoruz. sipariş ettiğimde 66bin lira gibi bir fiyat veridiler ama araç fiyatlarında değişme olabilir bilgisini de vermişlerdi. Mart'da sipariş etmiş, Mayıs'ın ilk haftasında teslim aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 19 Haziran 2011; 10:43:40 >
  • 200 tl ile 700 km 2.0 D bir araç için az değil mi
    en az 800-900 km yapmalı diye düşünüyorum
    ben mi yanılıyorum yoksa bu araç mı fazla yakıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: necipj
    200 tl ile 700 km 2.0 D bir araç için az değil mi
    en az 800-900 km yapmalı diye düşünüyorum
    ben mi yanılıyorum yoksa bu araç mı fazla yakıyor

Hocam o dediğiniz rakamlar kilometre başına 22-25 kuruşa tekabül eder ki bu değerler ancak 1.6 dizel düz viteslerle tutturuluyor. Bence değer makul;tabi kullananlar daha iyi bilirler.
  • şoför ve yakıt deposu ile birlikte 1800 kilo ağırlığında, 2,0 d ve beraberinde klima hep açık, tamamen istanbul avrupa yakası şehir içi değerleri.

200 / 700 = 28,5 kuruş
    200 / 850 = 23,5 kuruş (ben bu değerleri önceki astra 1.3cdti easytronic ile görüyordum)
  • C5 e baktınızmı? bence fiyatlar çok o kadar varsa o tarz araba alacaksam sıfırda C5 olabilir di veya 2. el Mercedes yeni kasa C kasası alınabilirse ondan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pamuk
    C5 e baktınızmı? bence fiyatlar çok o kadar varsa o tarz araba alacaksam sıfırda C5 olabilir di veya 2. el Mercedes yeni kasa C kasası alınabilirse ondan :)

Citroen C5'in kalitesiyle ilgili çekinceler duyuyorum sık sık. Sizin inceleme yahut kullanma imkanınız oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pamuk

C5 e baktınızmı? bence fiyatlar çok o kadar varsa o tarz araba alacaksam sıfırda C5 olabilir di veya 2. el Mercedes yeni kasa C kasası alınabilirse ondan :)

c5 insignia'dan daha iyi bir otomobil mi? yoksa o fiyatlarda c5'de bir alternatif anlamında mı?

yeni c fiyatı insignia ile c5 fiyatından oldukça uzak. ayrıca yeni c kasası ile birlikte motorda değişti, önceki 1.6 yeni c'ler 1.8 vergi farkı keza yakıt farkıda olabilir.

siz şu anda ne kullanıyorsunuz?
  • Almanlar ve diğerleri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.