Şimdi Ara

İnsigna 1.6 CDTI Sport Opc Önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 1 yıldır araba arıyorum. Ancak araba fiyatlarının yüksekliği yüzünden karar vermek zor. Son olarak gözüme İnsigna'yı kestirdim. 2016 model 17.000 km. de beyaz renkli Sport OPC Line bir araba buldum. Satıcı da tanıdık güvenilir bir esnaf. Fiyat en son 115 bin olur diyor. Arabanın hatası yok. Esasen aklımda olmayan bir model.

Tereddütlerim yakıtının yüksek oluşuna dair yorumlar. Birde sizin fikrinizi alayım dedim. Ne dersiniz, Değer mi 115 bin TL'ye?

• Bu piyasada bedava.

Sıfır benzinli poloyu 90 bine satıyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Bu piyasada bedava.

Sıfır benzinli poloyu 90 bine satıyorlar...

Doğru valla, beni de o cezbediyor zaten.
  • Nokta atışı olur bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende uzun zamandır takip ediyorum fakat yakıt tüketimi canımı sıkıyor.

Kendi konusunda kullanıcılar depo ile göstergedeki tüketimin farklı olduğunu söylüyorlar.

• Şu anda güncel olarak 2015 insignia cosmo dizel otomatik kullanıyorum. Yakıtında abartılacak bir durumu yok. Yeni araç aldığımız için şu an aracım satılık. Ama şimdiki aklım olsa kesinlikle sport ve sunroof alırdım.

Ayrıca sizin bulduğunuz aracın yine 2015 model 2016 çıkışlı 20bin km civarı olanları 110 bine kadar alabiliyorsunuz. Bence pazarlığı sıkı yapın. Şimdiden hayırlı olsun.

• 2011 1.6 T sahibiyim.

Yanılmıyorsam sport opc donanımı 245/40/19 lastikle geliyor. Ayrıca muhtemelen 1700kg civarında. Fluence dci kadar az yakması beklenemez zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 Leon FR Mk2 mi Golf 6 mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Donanim ve rahatlik olarak cok guzel arac.Fakat performans ve yakit tuketimi dusundurucu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.