Şimdi Ara

İnsanlık ölmüş derlerdi de inanmazdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kız arkadaşım (sevgilim değil) üniversiteye gidiyor. 3 kız aynı evde kalıyorlar. Sanırım anlaşamadıkları için kızlardan bir tanesi evden çıkıp yurtta kalmaya karar veriyor. Evden çıkmaya karar veren kızın sevgilisi de her gün geliyordu eve. Kız arkadaşım da rahatsız oluyordu tabi ve '' bu eve erkek alınmicak diye karar alınmıştı ama sen sevgilini getiriyosun '' diye şikayetçi oldu. Kızda evden çıktı her neyse. Kızın annesi eve gelmiş ve bütün eşyaları almış (eve ortak olan eşyaları). Tencerede ki yemeği dökmüş tencereyi almış. Hadi onu geçtim banyoda ki bildiğimiz plastik leğeni bile almış. Nasıl insanlık bu? O kadar birlikte kaldılar liseden arkadaşlar bir de. Kirli havluyu bile almış ya. Nasıl vicdandır bu? 4 yıllık arkadaşın annesi geliyor, 2 kuruşluk leğeni bile alıyor götürüyor. Nasıl iştir bu?

• evden çıkan kız anasına kimbilir neler anlattı
    senin arkadaşın desinki erkek alıyordu eve her gece fanfinifinfon
    bakalım anası eşyaları alıcakmı
  • insanlıkla alakalı değil karakteristik genelde hep böyle olur arkadaşlarımında başına geldi benzer durum geçmişten gelen arkadaşlık aynı evin içine çok geldi evden cıkarken ödemesi gereken kirayı yatırılması gereken faturaların kendi payına düşeni vermedi diğer 3 kişiye ekstra yük bindi birde odasını çöplük gibi bırakmış ki suçluda evden gidendi bunlar iyice abartmışlar tencere tava falan karakterleri 5 para etmezmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren1s -- 27 Kasım 2011; 2:09:13 >
  • Kız evden çıkıp yurda geçtiği için sağlam bir bahane uydurması gerekiyor , erkek arkadaşımı eve almıyorlar diyemeyeceği için diğer 2 kızı rencide edici şeyler söylemiştir annesine , anneside öyle davranmıştır.Arkadaşlık farklı birşey aynı evde kalmak farklı birşey , benimde birbirlerine çok yakın olan kız arkadaşlarım var ama aynı evde kalamıyorlar mesela.
  • İyi de dostum, legen kendi legeniyse, havlu kendi havlusuysa, neden almasin ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cronic

İyi de dostum, legen kendi legeniyse, havlu kendi havlusuysa, neden almasin ki

O kadar arkadaşlıkları vardı. Arkadaşın dediği gibi yaptığı karaktersizlik. Bunlar öğrenci her ay kira parası elektrik su vs. veriyorlar. 2 kuruşluk şeyin lafını yapıyor. Ayrıca kızı da kira parası faturaları filan geç veriyordu.
  • Kızın erkek arkadaşının gelmesinden kime ne ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLL YeaH

Kızın erkek arkadaşının gelmesinden kime ne ki.

Ev arkadaşının rahatsız olması kadar normal birşey yok . Ayda bir gelir kalır hadi neysede sürekli gelip kalıyorsa bırak erkek arkadaşını kız arkadaşından bile rahatsız olabilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Superior -- 27 Kasım 2011; 3:24:25 >
  • Yurtta kalan bi kiz ne yapacak acaba bazi seyleri ? Ayip ya gercekten. Ayri eve ciksa neyse de, yurda sokmazlar bazi seyleri !
  •  İnsanlık ölmüş derlerdi de inanmazdım
  • Yanlış eşyaları bir tarafa bıraktım. Kız evine bir erkeğin girmesi kalması yanlış! Aynı zamanda bir erkek evine kız sevgilinin girmeside yanlış! Günü birlik gelir yer içer ama yatılı olayı çok ters bana. Ben kız arkadaşımla odada kalırken diğer arkadaşların sapıkça duygular beslemediği ne malum? Yada kız evindeki erkeğin diğer odadaki kızları düşünmediği. Helede elemanlar ilkokulda grup çalışmaları faaliyetlerinden hep pekiyi aldıysa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shattered Glass -- 27 Kasım 2011; 5:33:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SebaStianbjK

İnsanlık ölmüş derlerdi de inanmazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Shattered Glass

Yanlış eşyaları bir tarafa bıraktım. Kız evine bir erkeğin girmesi kalması yanlış! Aynı zamanda bir erkek evine kız sevgilinin girmeside yanlış! Günü birlik gelir yer içer ama yatılı olayı çok ters bana. Ben kız arkadaşımla odada kalırken diğer arkadaşların sapıkça duygular beslemediği ne malum? Yada kız evindeki erkeğin diğer odadaki kızları düşünmediği. Helede elemanlar ilkokulda grup çalışmaları faaliyetlerinden hep pekiyi aldıysa?

Grup yaparlar ne güzel işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

quote:

Yanlış eşyaları bir tarafa bıraktım. Kız evine bir erkeğin girmesi kalması yanlış! Aynı zamanda bir erkek evine kız sevgilinin girmeside yanlış! Günü birlik gelir yer içer ama yatılı olayı çok ters bana. Ben kız arkadaşımla odada kalırken diğer arkadaşların sapıkça duygular beslemediği ne malum? Yada kız evindeki erkeğin diğer odadaki kızları düşünmediği. Helede elemanlar ilkokulda grup çalışmaları faaliyetlerinden hep pekiyi aldıysa?

Sevgilinle erkek arkadaşlarının grup yaptığını düşün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Labadak -- 27 Kasım 2011; 6:01:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Labadak

quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

quote:

Sevgilinle erkek arkadaşlarının grup yaptığını düşün

Sevgilim öyle bişey yapabilecek bir insansa, varsın yapsın, umrumda bile olmaz... Ayrıca arkadaşın bahsettiği kız evine erkek girmesi, erkek evine kız girmesi değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: Madara-san

Kız arkadaşım (sevgilim değil) üniversiteye gidiyor. 3 kız aynı evde kalıyorlar. Sanırım anlaşamadıkları için kızlardan bir tanesi evden çıkıp yurtta kalmaya karar veriyor. Evden çıkmaya karar veren kızın sevgilisi de her gün geliyordu eve. Kız arkadaşım da rahatsız oluyordu tabi ve '' bu eve erkek alınmicak diye karar alınmıştı ama sen sevgilini getiriyosun '' diye şikayetçi oldu. Kızda evden çıktı her neyse. Kızın annesi eve gelmiş ve bütün eşyaları almış (eve ortak olan eşyaları). Tencerede ki yemeği dökmüş tencereyi almış. Hadi onu geçtim banyoda ki bildiğimiz plastik leğeni bile almış. Nasıl insanlık bu? O kadar birlikte kaldılar liseden arkadaşlar bir de. Kirli havluyu bile almış ya. Nasıl vicdandır bu? 4 yıllık arkadaşın annesi geliyor, 2 kuruşluk leğeni bile alıyor götürüyor. Nasıl iştir bu?

Kız gelmiş sana ağlamış sen de o gazla gelip konu açmışsın özeti bu.

Kızların her ağladığına sen niye sinir oluyorsun adama bak ya. Kızlara karışılmaz, en küçük meseleyi bile dünya savaşına çevirirler. Onun için kızların ağzına çok bakma...

• quote:

Orijinalden alıntı: Madara-san

Kız arkadaşım (sevgilim değil) üniversiteye gidiyor. 3 kız aynı evde kalıyorlar. Sanırım anlaşamadıkları için kızlardan bir tanesi evden çıkıp yurtta kalmaya karar veriyor. Evden çıkmaya karar veren kızın sevgilisi de her gün geliyordu eve. Kız arkadaşım da rahatsız oluyordu tabi ve '' bu eve erkek alınmicak diye karar alınmıştı ama sen sevgilini getiriyosun '' diye şikayetçi oldu. Kızda evden çıktı her neyse. Kızın annesi eve gelmiş ve bütün eşyaları almış (eve ortak olan eşyaları). Tencerede ki yemeği dökmüş tencereyi almış. Hadi onu geçtim banyoda ki bildiğimiz plastik leğeni bile almış. Nasıl insanlık bu? O kadar birlikte kaldılar liseden arkadaşlar bir de. Kirli havluyu bile almış ya. Nasıl vicdandır bu? 4 yıllık arkadaşın annesi geliyor, 2 kuruşluk leğeni bile alıyor götürüyor. Nasıl iştir bu?

sanane bizene

• quote:

Kaynanana söyle eşyaları geri getirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

quote:

Kaynanana söyle eşyaları geri getirsin..

O zaman sen de konuyu açanın kız arkadaşı oluyorsun.
  • diğer kızların sevgilisi yoktur garanti de ondan 'bu eve erkek sokulmayacak!' demişlerdir. sevgilileri olsa görürdüm ben onları kıskanmış onlar bence. yoksa kime ne erkek arkadaşından heleki bilmemkaç senelik çok yakın arkadaşlar safsatasını da yalanlıyor yaşananlar...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.