Şimdi Ara

İnsanlık bitmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 00:30 da atmye gittim. Arabayı ilk çalıştırdığımda zor çalıştı. Sorun etmedim. Karta para da yatmamış. Araba akü boşalmış. Zaten bitik aküydü elektrikçi çağırmıştım bigün önceden takviye yaptırmıştım ,para yatınca aküyü değiştirecektim. Taksi duraklarına gittim taksiciler 50 lira istedi takviye için bak bak bak. Tüm evveliyatına söve söve geri döndüm. Zaten para yok ben de bankaya paraya gelmişim. Açık benzinlik aramaya çıktım rica edecem gelsin takviye yapsın diye. benzinlikler ana yol üzerinde yakında benzinlik yok. 10-15 km yürüdüm soğukta. Otostop da çekitom bu arada duran yok. Altta eşofman dandik spor ayakkabı gece gece zor durumda kaldığımdan yola düşmüşüm tipimdrn belli millet güvenip almadı.
    Benzinlikte elemana söyledim kimse yok gelenem ama kablo var 20 lira dedi. 10 lira şimdi veriyim 10 lira yarın veriyim dedim aldım. Gerisin geri aynı yolu yürümeye başladım.
    Otostop çekiyom ne çöp arabası ne başka araba adam yüzüme dahi bakmıyo kim bu diye gazlayıp gidiyo.
    Baktım polis arabası ışıkları yaka yaka geliyo. Durdurdum durumu anlattım bizde olaya gidiyod acil dedi. Eyvallah dedim ama ne olaya gitmek adam önümde 10 km hızla ağır ağır gidiyo. Sinirlendim sövecem bağıra çağıra gece gece başıma bela bi de şu saatte polis dayağı yemeyim diye karşı yola geçtim 10-15 km yolu geri dönüyom. Başka bi taksi durağına gittim bu da 30 liraya yaparım kablo varsa dedi. Yarın para çekecem sabah veriyim yok diyo. Plaka araba belli nerde görsen durdur al bankaya geldim zaten para yatmamış sabaha geçer hesaba yok. Bunun da tüm evveliyatına söverek döndüm. Arabanın yanına gittim bekliyom elimde kablo. Biri durdu elektronik bu araba eyvallah doğru adamın dediği. Biri durdu yanımda eşim var diyo. Lan sanki karından mı çekecem elektiriği umurumda da değil dondum geberdim zaten neyse o da gitti. 15-20 araba durmadı bile zaten. 4 tane genç arabanın içinde onları durdurdum. Kablo var bi takviye yapalım dedim tamam dediler. Ellerinde şişeler kafalar iyi. Açık bakkal arıyolar sigaraları yokmuş. Cebimdeki paketi de onlara verdim. En sonda eve geldim.
    Bakıyorum şimdi 2 tane akü alacam evde şarj edebilir miyim diye. Milyar tutsa malzemeler yine alacam cihazları. Bi darda kaldık. Lan bu deli kimmiş diye bakan yok yüzümüze.
    Taksici iyi aile çocukları para derdi. Gebersek leşimizden para alacak. Devletin polisi dalga geçer gibi yok seni bırakamayız olaya gidiyoz diyo önümde tın tın gidiyo.
    Arabayı sabah banka önüne koysan gelip çekecekler bi de onla uğraş.
    Paramı yatırmayan patronu allah bildiği gibi yapsın. Milleti dolandırmaya çalışan üçkağıtçı taksicilere de benimle dalga geçer gibi önümde giden polislere de. Dandik 10 bin liralık şahine elektronik beyinli bu abi diyen hergelelere de neyse. Allah kimseyi düşürmesin.

• Geçmiş olsun hocam, üşenmedim okudum. Ülkemizin durumunu ortaya koymuşsun. Şu taksicilerin vatana milllete zerre kadar faydası olmuş mu acaba?
    Aynen hocam ya. Gece gece içmeden gezmeden dönüyo millet dönüp bakmıyolar bile. Hadi güvenmese arabada 3 kişisin zaten. İki elim darda olsa taksiciye ihtiyacım olsa 1 kuruşumu yedirmem bu parazitlere
  • Ben de akçay Balıkesir de bundan 1ay önce takviye kablosu aradım. 4tane taksi durağı gezdim Birtane bile takviye kablosu bulamadım. İşe bak sen. Bir tane oto elektrikçi buldum akçay İn göbeğinde 50tl dedi kabloya. Ben de int sipariş verdim 20tlye birgün yatırdım aracı işimi öyle çözdüm. Malesef bizim insanımız böyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Valla hocam allah kimseyi ne polise ne taksiciye ne yoldan geçen vatandaşa kimseye muhtaç etmesin.gece yarısı arayacak bi kimsem yok. araştırmaya başladım şimdiden yedek akü alacam böyle bişey yaşadım mı kimseye ses etmeden kendi işimi halledecem. Allah o taksicileri bildiği gibi yapsın. Hak yemekten nasıl dört teker üstünde bişey olmadan geziyolar anlamıyorum
    Bu dünyaya boşa geldim
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alisilin07 kullanıcısına yanıt
    Hocam var ama nedense bu arabaların hepsi elektronik beyinli bozulacak arabalarmış. Bi gün önceden hepsini aradım takviye için ama yok çalıştırmaz yok elektronik dediler ben de elektirikçi çağırdım takviye yaptırdım. Gece 1 arasam da gelmeyecekler zaten. Böyle bi karakterde adam bunlar. Ben ankaraya bayağı uzaktayım 50 km kadar. İş arkadaşlarımı da bu saatte çağırmak istemedim gelmeleri bi saat sürer
  • Geçmis olsun hocam.Bence bu tarz durumlar için forumda herkesin il ve ilçelerinin yer aldığı bir liste çıkartmalıyız mesela olay kocaeli başiskelede olsa seve seve gelirdim yardıma en azindan otomobil genelde böyle bir liste oluşturulmalı
    Sağolun hocam. Vallahi hocam keşke yapsak. Çıkıp gelsin yardım etsin de. Bugün olmazsa yarın masrafını gönderelim vallahi. Hızlı yürümüşüm soğuğuda yemişim belime bi ağrı saplandı. Bi yandan bunlara sövüyorum bi yandan ağrıyı geçirmeye çalışıyorum

ama taksıcıyle zaten ıs yapılmaz. bide otv muafıyetı verdıler 200 300 lıralık aku sarj eden cıhazlardan bulundurmak kafı bir yere gıderken iş görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angaralı_06

Hocam var ama nedense bu arabaların hepsi elektronik beyinli bozulacak arabalarmış. Bi gün önceden hepsini aradım takviye için ama yok çalıştırmaz yok elektronik dediler ben de elektirikçi çağırdım takviye yaptırdım. Gece 1 arasam da gelmeyecekler zaten. Böyle bi karakterde adam bunlar. Ben ankaraya bayağı uzaktayım 50 km kadar. İş arkadaşlarımı da bu saatte çağırmak istemedim gelmeleri bi saat sürer

Hadi ordan elektrik beyinmiş. Ben 2015 model Mercedes aracımla yapıyorum. İşin bahanesi o

Bende anlamadım hocam. Amperi fazla gelir diyo, göstergeler yanar diyolar. Ettiğim küfürün bedduanın hesabı yok bunlara.

Orijinalden alıntı: Angaralı_06

Bende anlamadım hocam. Amperi fazla gelir diyo, göstergeler yanar diyolar. Ettiğim küfürün bedduanın hesabı yok bunlara.

İşi kuralına uygun yaparsan hiçbirşey olmaz. Dedim ya işin bahanesi o. Ben 2015model MB ile 2006model başka bir MB i takviye yaptım kendim. Bu ikisinde bişey olmuyorsa başka da bişey olmaz kanımca. Ben bilmiyorum anlamam ya da bu saatte gelemem duramam ın bahanesi maalesef. Tekrar geçmiş olsun

• Geçmiş olsun tekrar takviye kablosu ve çeki halatı her araçta bulunması gerek. Taksiciden yardım istenmez. yol dahi vermiyorum taksicilere. Ben olsam 155i arayıp yardım isterdim. Ağaçta kalan kediye bile itfaiye yardım ediyor ki, Senin benim vergilerimle alınan polis aracı yakıtı vs. gibi şeyler olmasına rağmen 10 saniye yardım etmemesi terbiyesizlik.

Benim aracın benzin pompası yandığını farketmediğimde lpg çoktan bitmişti 4. km düz yolda tek başıma aracı benzinliğe kadar ittim. Yoldan geçenler 50tl ver götüreyim 150tl ver çekiciye atayım gibi teklifler yaptılar. Tek başıma iterek benzin istasyonuna gittim. Dedim ki bu araba hep beni taşıdı ben de onu taşıyayım bari dedim. Yeri geliyor kimseye fayda yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.