Şimdi Ara

İnsanlığın Laneti Olucam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu hayatta hiçbir zaman kendimi değerli hissetmedim köpeğim bile benden daha statü sahibiydi ben doğuştan yemiktim bu hayata genlerim bozuktu. Asla neslimi devam ettiremiycem ama bir gün ansızın aranızdan birilerine sinsice bir yolla acı çektiricem evet belki köpekler gibi ölücem ama öcümü almış ve mutlu ölücem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlısı

• Burayı pas geçen herkesi yazdım potansiyel kurbanımsınız

• Kes köylü

• Hayaller Pablo escobar hayatlar heijan

• Aman kardeş acı çektireceğin kişiyi iyi seçte kendin gibi birine bulaşma .d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacı bak böyle deyince benimde herzaman aklıma gelen bi kötülük geldi tüm dünyaya kötülük yapmak istiyorsan en güzel yolu antibiyotik ile iyileşen hastalıkları ölümcül hale getirmek.

Nasıl yapacam diyosan herkesin bildiği gibi antibiyotikler sürekli kullanıldığı zaman o bakteriye karşı etkisini kaybediyor hergün ölene kadar antibiyotik içersen hastalık yapan bakteriler bağışıklık kazanacaktır ve uzun bir süre sonra insanlar 100yıl önceki gibi zatüreden ishalden soğuk algınlığından ölmeye başlayacaktır.

Aslında çok zalimce biliyorum fakat böyle birşey eninde sonunda olacak ha sen yapmışsın ha kendiliğinden olmuş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

Aman kardeş acı çektireceğin kişiyi iyi seçte kendin gibi birine bulaşma .d

Sıkıntılı adamı 1 km öteden tanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Gbresice

Hacı bak böyle deyince benimde herzaman aklıma gelen bi kötülük geldi tüm dünyaya kötülük yapmak istiyorsan en güzel yolu antibiyotik ile iyileşen hastalıkları ölümcül hale getirmek.

Nasıl yapacam diyosan herkesin bildiği gibi antibiyotikler sürekli kullanıldığı zaman o bakteriye karşı etkisini kaybediyor hergün ölene kadar antibiyotik içersen hastalık yapan bakteriler bağışıklık kazanacaktır ve uzun bir süre sonra insanlar 100yıl önceki gibi zatüreden ishalden soğuk algınlığından ölmeye başlayacaktır.

Aslında çok zalimce biliyorum fakat böyle birşey eninde sonunda olacak ha sen yapmışsın ha kendiliğinden olmuş.

Hacı o zor iş bana daha hızlı aksiyonlu teknikler lazım

• 51.bolgeye gel adamsan

• Şaka bile olsa psikolojinin bozuk olduğu bir gerçek.. Bunu sevdim sayımız artıyor

• Yavaş gelde saçın başın dağılmasın .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.