Şimdi Ara

insanlarla tanışma cümleniz nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam ben dis en iyi benim diyerek tanışırım genelde %90 nıda kötü tepki vermedi şu ana kadar

• Selam ben Oziko. Genelde %90 nıda kötü tepki vermedi şu ana kadar.

Bardayken de fıstıklara ''Oh, cennetten bir melek düşmüş ben Oziko.'' diyorum. Genelde %90 nıda kötü tepki verdi şu ana kadar.
  • Merhaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben direk How's it going bro veya sister diye girerim
  • Merhaba ben Mesut Çevik.
  • şimdiye kadar hiç kimseyle tanışmaya çalışmadım. tanışmak için yanıma gelenler oldu. oğlak burcu insanının yapısı işte burnu havadalık değil kesinlikle ama sosyal olmamak olabilir sebebi.
  • Merhaba ben x hani şu sınıfa moonwalk ile giren artist çocuk
    % 99 fail oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kızla yaşadığım ilişki de
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhaba isimler ne sonra konuşmaya başlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnruzn

Merhaba ben Mesut Çevik.

:D:D

• genelde iki kişi birşey konuşurken bence böyle olsa daha iyi olur gibisinden araya girerek sohbeti açarım. eğer kızsa önce konuştuğu kişilerden adını duymaya çalışırım sonra ayşe şu soru nasıldı gibisinden başlarım. 1-2 kere böyle yaptıktan sonra o da benim adımı başkalarından duyar sonra arkadaş oluruz.
  • "EE" diyerek tanışacağım kişiye imalı bakışlar atıyorum sonra o da bana imalı bakışlar atıyor, kendim tanışmıyorum, adam sonra kendisi tanışıyor benimle.
    evet asosyalim.

• kızlarla bu şekilde tanışıyorum
  • Merhaba beyfendi,tanışmamızda bir mahsur görmüyorum.Tanışak mı??

şAka şaka selamın aleyküm kardaş der girerim lafa
  • O anda neyden konuşuyorlarsa konuda kitlendikleri anda biliyorsam pat diye araya girerim, laf lafı açar. Erkek ya da kadın farketmez çoğu zaman işime yaramıştır.
  • gayemiz siz acizaneyi taciz etmek değil bilakis efkari umumiyede izdivac eylemektir. cevab-ı müspetiniz kalb-i harabımın tamirini temin edeceğinden desti izdivacınıza talibim.
  • Merhabalar, nasılsınız ben inanç elimi uzatır tokalaşır o da adını söyler tanışırım bu kadar basit lan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.