Şimdi Ara

İnsanların Tartışmasına İzin Verin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnanın insanı dumur ediyorsunuz. İETT konusu vardı herkes fikrini söyleyip tartışıyordu. Yapacağınız tek şey kötü mesajları silip konuya gerekli uyarmayı yapıp konuya devam etmek. İnanın sıkıyor artık. Yöneticilik; açılan konuyu silmekten ibaret değil. Bunları yapamayacaksanız yönetici niye oldunuz. Kusura bakmayın bizimde bir sabrımız var

• Bunu da kapatırlar birazdan.
  • Valla adam oturduğu yerden sinir oluyor arkadaş.
  • Sorun ahlaksızlık olunca tartışma doğal olarak olur , doğal olarakta konu silinir gözmü yumsun yöneticiler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 24 Nisan 2011; 13:49:57 >
  • Kimse bir şey demiyor diye kafalarına göre at koşturuyorlar. Bakma için açtığım 3 konudan 2 sinin kapatılmış olduğunu görüyorum. Eskiden daha da beterdi son zamanlarda azaldı yine biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GENERAL006

Sorun ahlaksızlık olunca tartışma doğal olarak olur , doğal olarakta konu silinir gözmü yumsun yöneticiler ?

adam o tartışma çıkaran mesajları silsin diyor konuyu deil dün 23 nisandı forumun BAŞ'ına seni oturtmuşlardı sanırım he?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sorun ahlaksızlık olunca tartışma doğal olarak olur , doğal olarakta konu silinir gözmü yumsun yöneticiler ?

"Tartışma"yı "kavga" olarak mı görüyorsun sen? İnsan tartışmadan münazara etmeden yaşayabilir mi? sana göre ahlaksızlıktır başkasına göre değildir? tek bir kişinin görüşüne göre mi hareket edelim?
  • quote:

öyleyse 'şu kız taş gibi' konuları neden silinmiyor?
    O kadar mal konu varken neden sadece bir kısım konular siliniyor + öpüsmek miydi ahlaksızlık olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faramir
    İnanın insanı dumur ediyorsunuz. İETT konusu vardı herkes fikrini söyleyip tartışıyordu. Yapacağınız tek şey kötü mesajları silip konuya gerekli uyarmayı yapıp konuya devam etmek. İnanın sıkıyor artık. Yöneticilik; açılan konuyu silmekten ibaret değil. Bunları yapamayacaksanız yönetici niye oldunuz. Kusura bakmayın bizimde bir sabrımız var

Adam hakli . Yönetim adam ol ..
  • Arabada beş, evde onbeş, hoşumada giderse
  • az once de ucube heykel ile tartisiyorlardi,hemen kapadilar..bir muhabbet bile acilamiyor..siyaset yasak ama bahcelinin secim reklami boydan boya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrakaka

az once de ucube heykel ile tartisiyorlardi,hemen kapadilar..bir muhabbet bile acilamiyor..siyaset yasak ama bahcelinin secim reklami boydan boya

Bende görüşümü yazıyordum gönder e bastım kapanmış konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutluİnsan

quote:

adam o tartışma çıkaran mesajları silsin diyor konuyu deil dün 23 nisandı forumun BAŞ'ına seni oturtmuşlardı sanırım he?

Senin gibi insaları kastediyorum işte

23 Nİsan'ı da Hatırlatırım ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI daha ne olduğu nu bildiğini bile sanmıyorum.

Aynen toplum içinde öpüşmek ahlaksızlıktır BAtılı adetleri çok çabuk kapıyosunuz , bana burda hikaye okumayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 24 Nisan 2011; 13:57:46 >

• quote:

quote:

quote:

23 Nİsan'ı da Hatırlatırım ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI daha ne olduğu nu bildiğini bile sanmıyorum.

Aynen toplum içinde öpüşmek ahlaksızlıktır BAtılı adetleri çok çabuk kapıyosunuz

diyene bak,bu cümle nerden çıktı şimdi tartışma çıkarmak için çıkarmışsın işte belli git ödevlerini yap

• İyi yaptılar sinir kaynağı konuydu zaten kamil kamil adamlar boş boş konuşup canımı sıkıyolardı.
  • Bir nebze haklılık payın olsa da olay diğer açıdan bakmak gerekiyor. Bu tür tartışmaların sonu bir yere varmayacağı için izin vermedikleri üye olurken kabul ettiğin maddeler arasındaydı sanırım; haksız da değiler. Forumu bir yana koyalım gerçek hayattada bu durum böyle , dün yaklaşık beş saatimi siyaset hakkında konuşma ve tartışma yaparak geçirdim; sonuç ne : Bir hiç. Ne karşımda ki ne de ben fikirlerimiz açısında bir değişiklik yaşamadığımız yetmezmiş gibi kimseye bir faydamız da olmadı.
  • burda 7 den 70 e ilkokullusundan üniversitelisine 81 ilden onlarca ülkeden binlerce farklı görüşte insan var sağlıklı bir tartışma ortamı imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

İyi yaptılar sinir kaynağı konuydu zaten kamil kamil adamlar boş boş konuşup canımı sıkıyolardı.

Böyle birşey yok. Herkes görüşünü yazacak. Bir tek sen yoksun yada senin görüşün. İnsanlar birbirine hakaret etmeden tartışacaklar. Bundan doğal birşey yok. Sanırım o konuda Snekz diye biri sana hakaret babında laflar etmişti. Öyle adamların mesajlarını tutmayacaksın işte. Üstüne basacaksın cezayı. Her tartışma olan konuyu sil sil sil. Sürekli gırgır şamata yapıp gülecekmiyiz burada yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 24 Nisan 2011; 14:03:11 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen toplum içinde öpüşmek ahlaksızlıktır BAtılı adetleri çok çabuk kapıyosunuz

diyene bak,bu cümle nerden çıktı şimdi tartışma çıkarmak için çıkarmışsın işte belli git ödevlerini yap

Senin yazdığın yorum yanında hiçbişe , kendi yorumunu bikere daha oku istersen yinede hiçbişe yazmadım hala konuşuyosun tam bir yüzsüzsün anlamışsındır heralde bunu daha açık yazamadım kusura bakma.

quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

İyi yaptılar sinir kaynağı konuydu zaten kamil kamil adamlar boş boş konuşup canımı sıkıyolardı.

Böyle birşey yok. Herkes görüşünü yazacak. Bir tek sen yoksun yada senin görüşün. İnsanlar birbirine hakaret etmeden tartışacaklar. Bundan doğal birşey yok. Sanırım o konuda Snekz diye biri sana hakaret babında laflar etmişti. Öyle adamların mesajlarını tutmayacaksın işte. Üstüne basacaksın cezayı. Her tartışma olan konuyu sil sil sil. Sürekli gırgır şamata yapıp gülecekmiyiz burada yani.

Bizim insanımız hakaret etmeden duramaz şekil a: @Umutluİnsan

Bende kendi görüşümü yazdım. , bana göre ahlaksızlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 24 Nisan 2011; 14:05:42 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.