Şimdi Ara

İnsanların git gide kısalması ve güçsüzleşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hep merak etmişimdir uzun bir zaman bile değil yaşı biraz ilerlemiş insanlar bile farkındadır
    neden git gide kısalıyoruz yaşam süremiz kısalıyor direncimizi gücümüzü neden kaybediyoruz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

Tam tersini uzuyor ve mallaşıyoruz diye haberler vardı

Oda var tabii ama daha çok kısalıyoruz aklımızı bile kullanamaz olduk elbet bir nedeni var

Orijinalden alıntı: Emrullah.

Kısalmıyoruz, uzuyoruz tam tersine. 18 yaşındayım 167 boyum var. Ama şu an 15 yaşında olanların çoğu 180 civarı.

Hocam o kısalma uzama öyle 1-2 yıl içerisinde değişmiyor. Yavaş yavaş, gözle farkedilemeyecek şekilde değişiyor.

Orijinalden alıntı: Emrullah.

Kısalmıyoruz, uzuyoruz tam tersine. 18 yaşındayım 167 boyum var. Ama şu an 15 yaşında olanların çoğu 180 civarı.

nadiren görüyorum bu insanları örnek verirsem ailemde hiç kısa boylu insan yok hepsinin boyu ideal veya üstte ama benim o kadar uzamadı hala uzayabilir 21 yaşına kadar
    gidiyormuş ama o kadar da uzun değilim eski insanlara bakıyorum omuz genişlikleri veya boyları şuanda öyle bir insan olduğunu sanmıyorum
  • Teknolojik gelişmeler derim her türlü.Gençler sürekli bilgisayar,televizyon başında.E orta yaşlılar desen bakkala bile arabayla giden tanıyorum.Ne bileyim bi 100 yıl önce seve seve hareket edeceksin.Zaten koca gün tarlada orda burda çalışıyorsun sürekli spor şimdi masabaşıydı vs. derken hareket çok azaldı.Buna bağlıyorum ben

• Eskiden atalarımız otla beslenen hayvan eti yerlerdi. En sağlıklısından, doğalından beslenir ve açık havada bolca bulunurlardı. Şimdi oturup fast food yiyen ve boş boş şişen bir nesilden başka bir şey yok. Koca ..tlüler sizi

SEN çıkıp gelsen.
  • Ama bakıyorum hala bazı kısalar var, uzunlarda var...

Ben 15 yaşındayım boyum 1.72, yakın arkadaşım 1,60 falan ama düzeyde 1,80 küsürlerde var...

Herşey hormonlarla alakalı herhalde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluetoothGuy -- 18 Ağustos 2013; 17:59:53 >
  • Kısalmıyoruz uzuyoruz, insan ömrüde uzuyor şu eski insanlar sağlıklı besleniyor diyenlerin kafasını merak ediyorum cidden insan ömrü çok eskiden çok azdı.Şu an bile afrika'da ki bazı kabilelerin ortalama ömrü 30 yıl gibi birşey.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.