Şimdi Ara

insanların giderek robotlaşması, yeni nesil.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben küçükken eve girdiğimi pek hatırlamam, sabah olunca hep sokakta bahçede orda burda oynardık, kapıda annee diye bağırır su, ekmek arası domatesi peynir isterdik (bazende çikolata ) fakat şuan kardeşime bakıyorum, onun arkadaşları vs oturuyorlar wolfteam tarzı oyunlar, birde bilgisayardan kaldırsanız kalkmaz bağırır nesil böyle giderek robotlaşıyor, bizim zamanımızda cidden böyle değildi, sokaklara bakıyorum sessiz, eskiden her akşam 10-11e kadar doluydu sokaklar, şuan bilgisayarlar, tabletler çıkmış, arkadaşımla spor salonundayım sözde spor yapıyoruz adamın elinde telefon facede orda burda dolaşıyor, bu konuyu açma sebebim teknoloji bağımlılığını kesip gerçek dünyayı keşfetmenizi istememdir. Çıkın benim gibi 1-2 saat bisiklet sürün. Sırf bu yüzden bazen keşke eski çağda doğsaydım derim (Game Of Thrones çağı)

• game of thrones çağı ne güzeldi be, atlarımıza binip kımız içerdik özledim

edit: yanlış gülücük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ingvar -- 22 Mayıs 2015; 23:52:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bisiklet aldim kisa sure once hafta sonlari uzun yol yapiyorum yarinda samsunlu olan bilir genclik parkindan atakumun sonuna kadar arkadaslarla surmeyi planliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atkosturanadam

Bisiklet aldim kisa sure once hafta sonlari uzun yol yapiyorum yarinda samsunlu olan bilir genclik parkindan atakumun sonuna kadar arkadaslarla surmeyi planliyoruz.

Çok güzel bir plan, yardırın hocam
  • RadioactiveRc R kullanıcısına yanıt
    Haklısın tabi ama Game of thrones çağı diye birşey mi var? Bari orta çağ falan desen

• quote:

Orijinalden alıntı: TuşaBasıyorumAdamAtmıyor

Haklısın tabi ama Game of thrones çağı diye birşey mi var? Bari orta çağ falan desen

İnsanların aklında bir görüntü canlansın diye örnek verdim. Game of thronesi izleyen, izlemeyen ne demek istediğimi anlamıştır.

(umarım anlamıştır )
  • 1950'leri özledim üstadım. Aileler arası toplantılar olurdu, zencileri uyuşturucularla zehirler, paralarını sömürürdük. Polisler bile emrimizdeydi.
    Hatta inanır mısın bilmem ama New York'taki bütün savcılar, polis memurları benden emir alırdı o yıllarda. Zaman çok değişti moruk, sanırım yakında Sicilya'ya geri dönmem gerekecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ingvar

game of thrones çağı ne güzeldi be, atlarımıza binip kımız içerdik özledim

yorumu okurken bir anda bir gülme geliyor durup durup tekrar gülüyom

• quote:

Orijinalden alıntı: make me happy

quote:

Orijinalden alıntı: Ingvar

game of thrones çağı ne güzeldi be, atlarımıza binip kımız içerdik özledim

yorumu okurken bir anda bir gülme geliyor durup durup tekrar gülüyom

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

Ben küçükken eve girdiğimi pek hatırlamam, sabah olunca hep sokakta bahçede orda burda oynardık, kapıda annee diye bağırır su, ekmek arası domatesi peynir isterdik (bazende çikolata ) fakat şuan kardeşime bakıyorum, onun arkadaşları vs oturuyorlar wolfteam tarzı oyunlar, birde bilgisayardan kaldırsanız kalkmaz bağırır nesil böyle giderek robotlaşıyor, bizim zamanımızda cidden böyle değildi, sokaklara bakıyorum sessiz, eskiden her akşam 10-11e kadar doluydu sokaklar, şuan bilgisayarlar, tabletler çıkmış, arkadaşımla spor salonundayım sözde spor yapıyoruz adamın elinde telefon facede orda burda dolaşıyor, bu konuyu açma sebebim teknoloji bağımlılığını kesip gerçek dünyayı keşfetmenizi istememdir. Çıkın benim gibi 1-2 saat bisiklet sürün. Sırf bu yüzden bazen keşke eski çağda doğsaydım derim (Game Of Thrones çağı)

O cağda çok sıkıcı be hocam ordaki cocuklarin da oyunlari yok gibi

• O senin sosyalliğin kardeş
  • İnsan önce aletleri yaptı, ardından kendi aletlerine esir düştü.

• Her aksam bur saat bisiklet suruyorum. Bursadaysan beraber surek

• Bunu diyen adam günün 24 saati forumda

• Belkide robotlasmayi seviyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lopster

Bunu diyen adam günün 24 saati forumda

Yok bi sabah kalkınca birde gece forumdayım, birde otobüste felan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın dostum doğru söze ne denir

• Dışarda oynamanın insanlığa bir faydası olmadığına göre, insanların dışarda değilde evde oynamasında da bir sakınca yok. Bundan 30 yıl önceki adamda çocukken bambaşka şeyler yapıyordu. Her 10 yılda bir biz çocukken şoyleydik diye hayıflanacaksak oho.

• Klasik yeni nesil kötüleme konusuna hoş geldiniz biride çıkıp demiyor ki nerde oynıyacaklar dışarıda

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.